Şimdi Ara

galaxy pro vs galaxy fit vs turkcell t20

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatları birbirine yakın olan bu 3 telefondan birini alacağım sizce hangisi olsun? Telefondan pek anlamam ama internette biraz bakınca t20 kafama yattı gibi.
    Birde sanırım bu üç telefonunda çözünürlüğü pek iyi değil sizce 500 liraya iyi çözünürlüklü android işletim sistemli nasıl bir telefon alınabilir(galaxy gio olmasın :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animaniax -- 15 Eylül 2011; 12:42:39 >

• Huawei İdeos X5 alabilirsin 569 liraydı sanırım 480x800 çözünürlüğü var.
  • bende fit var gayet memnunum :D
  • galaxy fit'in ekran çözünürlüğü berbat şekilde düşük. belirttikleri değerlerden daha kötü. galaxy pro'nun tasarımı pek hoşuma gitmedi. biraz fazla geniş sanki. bir de fiyatı daha uygun olabilir. t20 özelliklerine göre uygun fiyatı ile dikkat çekiyor ama benim tavsiye edeceğim cihaz huawei ideos x5 olur.
  • huawei ideos x5 tamamdır bunu biraz araştırıcağım saolun :))
  • galaxy pro kullaniyorum gayet memnunum yani durum istek ve kullanim amacina bagli ornegin bende alirken huawei ideos x5 ile galaxy pro arasinda kalmistim ama fiziki ve bar tipi qwerty klavyeden vazgecemedigim ve multimedya agirlikli kullanim degilde metinsel veriye dayali net vs. kullanimi yaptigimdan galaxy proyu sectim yerinde de oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.