Şimdi Ara

GALAXY NOTE N7000 ALINIR MI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi forumlar arkadaslar samsung galaxy note almayi planliyorum xperia arc s telefonumun ekran buyuklugu yetersiz geliyor ve telefon elimden dusmuyor internet oyun vs. Islerde cok kullaniyorum ve buyuk ekraniyla galaxy note bana bayagi rahatlik saglayacak ve yari tablet gibi bir sey ben biraz da oyle olsun istiyorum cep bilgisayari gibi. Ancak modeli biraz eskidi gibi note 2 nin cikmasiyla biraz geri planda kaldi vs. gerci guncellemelerin filan hepsini aldi ama biraz eski model olmasinin dezavantajlari neler olabilr. Bir de note ye alternatif olarak buyuk ekranli bir model onerebilir misiniz. Bu telefonu alirsam memnnun kalir miyim arkadaslar telefondan beklentilerimi belirttim sizin de yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yerinizde olsam o parayı Note'a verdikten sonra S3 alır daha performanslı olarak kullanırım, hem Note artık güncelleme de almaz..... Biliyorsunuz ki cihazınızın uzun süre güncel olması çok önemli.Oyun performansı da çok daha iyi S3'ün....
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Ben yerinizde olsam o parayı Note'a verdikten sonra S3 alır daha performanslı olarak kullanırım, hem Note artık güncelleme de almaz..... Biliyorsunuz ki cihazınızın uzun süre güncel olması çok önemli.Oyun performansı da çok daha iyi S3'ün....

Hocam o kadar performans meraklisi degilim acikcasi bir telefonda dort cekirdekli islemci bence gereksiz note nin performansinin da yeterli oldugunu dusunuyorum onun disinda ekrani s3 e gore 0,5 inc daha buyuk suanda bana s3 u tercih ettirecek gecerli bir sebep yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Ben yerinizde olsam o parayı Note'a verdikten sonra S3 alır daha performanslı olarak kullanırım, hem Note artık güncelleme de almaz..... Biliyorsunuz ki cihazınızın uzun süre güncel olması çok önemli.Oyun performansı da çok daha iyi S3'ün....

Hocam o kadar performans meraklisi degilim acikcasi bir telefonda dort cekirdekli islemci bence gereksiz note nin performansinin da yeterli oldugunu dusunuyorum onun disinda ekrani s3 e gore 0,5 inc daha buyuk suanda bana s3 u tercih ettirecek gecerli bir sebep yok gibi.

Zaten Note'un ekran kalitesi de S3'den daha iyi. Ayrıca Note'a 4.1.2 gelecek sanırım ve Note2 'den de perk farkı kalmayacak gibi. Aslını isterseniz ben bile hala almayı düşünüyorum Note'u. Ama 1 ay daha beklersem Camera performansı çok yüksek 2 cihaz çıkacak. Güle güle kullanın şimdiden hayırlı olsun

• Note kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki s3 note un yanında oyuncak gibi kalıyor ekran tutkunuz varsa kesnlikle note alın derim tabi bütçeniz genişse note 2 daha iyi bir tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıveli

Note kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki s3 note un yanında oyuncak gibi kalıyor ekran tutkunuz varsa kesnlikle note alın derim tabi bütçeniz genişse note 2 daha iyi bir tercih olur

Aynen hocam s3 un tipini pek begenmiyorum zaten note cok daha agir duruyor. Note 2 icin butcem yeterli degil zaten aradaki fiyat farkini hakettigini dusunmuyorum.

@depeche35

Hocam note ideal bir secim olacak galiba bundan sonra da uzun sure telefon degistirmem galiba tam istedigim gibi bir telefon.

• bütçenizi biraz daha arttırarak daha iyi telefonlar alabilirsiniz fakat düşünceleriniz bence note'u gerekli kılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnTopOfTheWORLD

bütçenizi biraz daha arttırarak daha iyi telefonlar alabilirsiniz fakat düşünceleriniz bence note'u gerekli kılıyor.

hocam bütçe daha fazla artmıyor artsa da zaten fazlası gereksiz masraf oluyor hadi bütçeyi arttırıp note 2 aldım diyelim bu cihazın üstün özellikleri benim bir işime yaramıyor note tam ideal bir telefon.
  • Note bence tek sıkıntısı batarya olur onun haricinde super telefon.yeni notede kalem ve batarya gelistirilmis farki burda.bence al hatta ozel batarya varsa alabilirsin.pil sıkıntısi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Note bence tek sıkıntısı batarya olur onun haricinde super telefon.yeni notede kalem ve batarya gelistirilmis farki burda.bence al hatta ozel batarya varsa alabilirsin.pil sıkıntısi olmaz.
    hocam batarya sıkıntısı bütün android telefonlarda var full internet açıp oyun oynayınca hiçbir android telefonun şarjının 1 gün dayanabileceğini sanmıyorum. Zaten SIII ve note 2 gibi samsungun yeni modellerinin yuvarlak tipini hiç beğenmiyorum note biraz daha düz bir model daha çok hoşuma gidiyor.
  • O zaman alman doğru bir karar olucaktır.note ilk çiktiğinda ICS vardi ve ics tam olarak stabil,iyi değildi JB adam etti diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 23 Aralık 2012; 20:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

O zaman alman doğru bir karar olucaktır.note ilk çiktiğinda ICS vardi ve ics tam olarak stabil,iyi değildi JB adam etti diyebiliriz.

hocam yazılım güncelleme yapmayabilirim bile samsungun touchwiz arayüzü sade ve klasik benim hoşuma gidiyor eğer sıkılırsam güncellerim jbye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.