Şimdi Ara

galaxy note mu one s mi. Lütfen bakın.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler uzun zamandır note 1 almayı düşünüyorum, ama samsungun arayüzünden nefret ettiğim için güncellemeyi bekliyorum, daha da gelmedi kabak tadı vermeye başladı artık. Beni en cezbeden şey ekranı bu telefonun, bu yüzden başka samsung düşünmüyorum. Note 2 ye bütçem yetmiyor. S3 ise malzeme kalitesi çok kötü. Htc yi araştırdım, one x pahalı geldi, sonrasında en iyi one s var, jellybean de geldi. Ama onun da ekranı küçük geldi, s2 ile aynı olmasına rağmen daha küçük duruyor. Sony telefonlar da çok hoşuma gidiyor ancak 1 ram, 2 çekirdek ve min 4.7" ekranlı telefon bulamadım 1300 civarında. Yardımcı olursanız çok güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: saidistan

beyler uzun zamandır note 1 almayı düşünüyorum, ama samsungun arayüzünden nefret ettiğim için güncellemeyi bekliyorum, daha da gelmedi kabak tadı vermeye başladı artık. Beni en cezbeden şey ekranı bu telefonun, bu yüzden başka samsung düşünmüyorum. Note 2 ye bütçem yetmiyor. S3 ise malzeme kalitesi çok kötü. Htc yi araştırdım, one x pahalı geldi, sonrasında en iyi one s var, jellybean de geldi. Ama onun da ekranı küçük geldi, s2 ile aynı olmasına rağmen daha küçük duruyor. Sony telefonlar da çok hoşuma gidiyor ancak 1 ram, 2 çekirdek ve min 4.7" ekranlı telefon bulamadım 1300 civarında. Yardımcı olursanız çok güzel olur

yok mu arkadaşlar yardımcı olucak?

• Ben note 2 kullaniyorum ekran buyuklugu falan gercekten bir avantaj.fakat note 1 e verecegin parada az bir sey degil.note 1 de ram sikintisi cekiceksin elbet.O yuzden sana tavsiyem ya butceni dusur note serilerine bakma daha dusuk model bir telefon al en azindan paran yanina kalsin yada butceni zorla note 2 al tabi bu android icin.ip 4 de dusunebilirsin hala canavar gibi bir cihaz.Baska sorularin varsa pm den yardimci olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Ben note 2 kullaniyorum ekran buyuklugu falan gercekten bir avantaj.fakat note 1 e verecegin parada az bir sey degil.note 1 de ram sikintisi cekiceksin elbet.O yuzden sana tavsiyem ya butceni dusur note serilerine bakma daha dusuk model bir telefon al en azindan paran yanina kalsin yada butceni zorla note 2 al tabi bu android icin.ip 4 de dusunebilirsin hala canavar gibi bir cihaz.Baska sorularin varsa pm den yardimci olurum.

cevabınız için teşekkürler, note 1'i inceledim ve ancak kullanabiliyorum, note 2 daha büyük ki küçük ellerimle kullanması çok zor olur
  • quote:

quote:

Ben note 2 kullaniyorum ekran buyuklugu falan gercekten bir avantaj.fakat note 1 e verecegin parada az bir sey degil.note 1 de ram sikintisi cekiceksin elbet.O yuzden sana tavsiyem ya butceni dusur note serilerine bakma daha dusuk model bir telefon al en azindan paran yanina kalsin yada butceni zorla note 2 al tabi bu android icin.ip 4 de dusunebilirsin hala canavar gibi bir cihaz.Baska sorularin varsa pm den yardimci olurum.

cevabınız için teşekkürler, note 1'i inceledim ve ancak kullanabiliyorum, note 2 daha büyük ki küçük ellerimle kullanması çok zor olur

Tam tersine note 2 nin yapilis sekli farkli.note dikdortgen gibi ve keskin hatlara sahip ele daha zor oturuyo fakat note 2 de bu unsur goz onune alinmis keskin hatlar giderilmis ve ele tam oturuyor bi gidip bakmanizda fayda var artik on yargi olustu buyuk ha buyuk diye tam tersine elini sokabildigin her yere giriyor ince yapisi ve cervevesiz denecek kadar olmayan cervesiyle.

• quote:

quote:

quote:

Tam tersine note 2 nin yapilis sekli farkli.note dikdortgen gibi ve keskin hatlara sahip ele daha zor oturuyo fakat note 2 de bu unsur goz onune alinmis keskin hatlar giderilmis ve ele tam oturuyor bi gidip bakmanizda fayda var artik on yargi olustu buyuk ha buyuk diye tam tersine elini sokabildigin her yere giriyor ince yapisi ve cervevesiz denecek kadar olmayan cervesiyle.

hocam doğrudur ancak bütçem de sıkıntı zaten. yarın bimeksten alıyorum note 1'i. teşekkürler yardımlarınıza bir de note 1'e jb gelmemesi gibi bir durum olmaz değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam doğrudur ancak bütçem de sıkıntı zaten. yarın bimeksten alıyorum note 1'i. teşekkürler yardımlarınıza bir de note 1'e jb gelmemesi gibi bir durum olmaz değil mi?

Jb gelirde gerisini bilemem.note da ucuz degil ama aralarinda fazla fark yok ben ya note 2 al yada note a para verme derim cunku 1gb ram sana verdigi 800mb 400-500mb arasi kullanir sistem 300 anca kalir sana oda yetmez ileride sorun cikarir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.