Şimdi Ara

Galaxy Note 4 için Powerbank Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    1-2 ay önce yeni Note 4 aldım. 3220 Mah bataryası var. Çeşitli zamanlarda ihtiyacım olabileceğini düşünerek bir powerbank almaya karar verdim ve başladım araştırmaya. Hiç bir şey bilmeden daldım olaya.
    Önce bir siteden Mi nin 10400 lük powerbank ini sipariş verdim. 25 liraya ? Nitekim fake çıktı. Böylece ilk darbeyi yemiş oldum. !0400 denilen cihaz benim telefonu bir kere zar zor şarj etti. Geri gönderdim. Sıkıntı olmadan Allah tan. Para hesabıma yattı geri. neyse.

    Sonra biraz ders almış? şekilde başka bir yerden s-link in 10400 lük olanını sipariş verdim.
    Aslında bundan çok ümitliydim gerçekten. iyice araştırmıştım ve bu sefer kesinlikle hem ucuza hem de kaliteli bir ürün almış olup bu konuyu kapatacaktım fakat...

    bu da bozuk çıktı özetle. şarj ettim. şarj ışıkları yanıyor fakat 2 usb girişinden de herhangi bir şekilde şarj olmuyor telefonum. nitekim bugün bu cihaz için de iade başvurusunda bulundum, yarın geri kargolayacağım.

    bugün tekrar powerbank bakmaya başladım ve açıkçası canım sıkılmaya başladı bu işten.

    ayrıca bugün öğrendiğim bilgilere göre powerbank ler üzerinde yazdığı değerleri vermiyorlarmış, buna göre 10050 lik asus zenpower 6200-6500 mah civarı bir değer veriyormuş veyahut Mi 'nin 10000 liği.

    bu cihazlar 3.7 V girişleri olduğu fakat 5V çıkışları olduğu için 10000Mah değerlerini vermiyorlarmış.
    Bu durum biraz canımı sıktı açıkçası. ben böyle zırt pırt şarj etmek istemiyorum bu cihazı. almışken adam gibi bir şey alayım en azından 3-4 şarj çıkarsın istiyorum. 10000 yazıp da 2 kere şarj edip kapandı mı canım sıkılır benim arkadaş.

    öte yandan 16000 likler de 10000 civarı bir güce sahip oluyormuş. 20000 likler ise tam zavallı. 11000 mah gibi bir güç veriyormuş.

    Sitelerde yorum yazanlar ise nokia 3310 kullanır gibi yorum yazıyorlar.
    --- çok tatlı cihaz. ay 2 güne elime ulaştı. ay 5 kere şarj ediyor ....

    ulan telefonun ne? yüzde kaçta yüzde kaça kadar şarj ettin? telefon şarj esnasında kullanıldı mı kullanıldı ise nasıl bir yoğunlukta kullanıldı?... bataryanın büyüklüğü en büyük olay sonuçta burada...

    Bunları görünce canım sıkıldı ve madem öyle Samsung un kendi ürününü alayım dedim. 11300 lüğü var 99 liraya. onun girişi de çıkışı 5V yazıyor.

    Bilen arkadaşlara soru: bu durumda bu alette hiç güç kaybı olmaz mı? araştırmalarım sonucunda bu cihaza da bok atanlarla karşılaştım. bu cihazın da denildiğini kadar şarj etmediği gibi bir yorum gördüm bugün. ayrıca çok kaba olduğu hiç taşınacak gibi bir şey olmadığı falan deniyordu....

    Açıkçası kafam çorba oldu. Ucuza kapatayım diye çıktığım şu yolda resmen çözümsüz kaldığımı hissediyorum. Bir sürü ucuz ürün var. Hepsi de makul geliyor ama bu yaşadığım iki sıkıntıdan sonra iyice korkar oldum. 40-50 liraya powerbank satıldığını görürken 100 lira vermek canımı sıkar. öte yandan bir kez daha bozuk veya ayıplı mal ile karşılaşmaya takaatim kalmadı.

    16000 lik Mi yi alsam mı? Bugün Gomax in 12000 liğini gördüm 40 küsur liraya yalnız çok da uyduruk duruyordu. 6 ayı çıkarmam ben gibi bir duruşu vardı resmen cihazın.
    Asus başından beri hoşuma gidiyor ama bu güç kaybı muhabbeti canımı sıktı. sadece 2 şarj için o parayı vermem.
    Samsung un 11300 lüğüne ne dersiniz?
    veya şu kadar süre bekle o zaman 10000 likler harbiden 10000 mah güce sahip olacak hem de o küçük boyutlarda diye bir bilginiz var mı?

    Lütfen bilgi sahibi veya bahsetttiğim cihazlardan birisini kullanan arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. teşekkür ederim şimdiden.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.