Şimdi Ara

Galaxy Note 4'e retina tarama özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Note 4'e retina tarama özelliği geliyor, Galaxy Note 4 gözünüzün içine bakacak!

     Galaxy Note 4'e retina tarama özelliği geliyor



    Samsung'un bu yılın sonlarına doğru çıkarmayı planladığı dev ekranlı akıllı telefonu Galaxy Note 4'te retina tarama teknolojisi de olacak.

    Samsung, Cumartesi günü Twitter'dan gönderdiği bir mesajda retina taraması teknolojisini tanıtmak üzere plan yaptıklarını açıkladı. Exynos hashtag'ı ile atılan tweet'te, Samsung'un sadece firmaya özel olan bir retina tarama teknolojisinin üzerinde çalıştığının altı çizildi.

    Samsung'un yakında Galaxy Note 4 modelini tanıtması bekleniyor ve firmanın pek çok yeni teknolojiyi öncelikle Note serisinde denemeyi sevdiği bilindiğinden, Twitter adresinden yapılan bu merak uyandırıcı duyurunun da Note 4 lansmanı ile ilgili olabileceği ihtimali ortaya çıkıyor. Dolayısıyla, yeni Galaxy Note 4 modelinde, retina taramalı güvenlik bileşeniyle karşılaşabiliriz. Note 4'ün donanım özellikleri olarak da, 5.7-inç QHD ekran, yeni Exynos 5433 octa-core işlemci, 3GB RAM ve 16-megapixel kamera tahmini yapılıyor.

    Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26817435.asp







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.