Şimdi Ara

Galaxy Note 4 bölgesel SIM kilidi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yunanistan'dan Galaxy Note 4 aldım birkaç gün önce. Orada "Türk sim kartımda Türkiye'de kullanabilecek miyim" diye sorduğumda evet demişlerdi. Şu anda sim kartımı taktığımda benden bir şifre istiyor. Bu kilidi nasıl açabilirim? Türkiye Samsung servisi "bu yurtdışı cihazı" diyerek telefona dokunmadı. Yunanistan Samsung'un da verdiği cevabı anlayamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• umut228 U kullanıcısına yanıt
    Aynısı başıma geldi kardeş.

Yunanistan Sim hattı takıp 5 dk konuşma yapman lazım (Yunanistan hattı normal çektiği bir yerde)

biri seni aramalı veya sen arayacaksın Yunanistan operatör sim takılı iken yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Deceiver

Aynısı başıma geldi kardeş.

Yunanistan Sim hattı takıp 5 dk konuşma yapman lazım (Yunanistan hattı normal çektiği bir yerde)

biri seni aramalı veya sen arayacaksın Yunanistan operatör sim takılı iken yani

İşin tuhafı Samsung Yunanistan "atlasam Yunanistan'a gelsem, orada yerel bir sim kart takıp 5 dk konuşma yapsam açılır mi" şeklindeki mailime ısrarla "artık açılmaz bizim selanik servisine getirmen lazım" demişti. Bakalım yine de deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunanistan demişim ama her hangi bir Avrupa sim hattı olur kanımca. Benim telefon italya girisli. Yunanistan'dan aldım o konuşmayı yaptım düzeldi zaten kutusunda bir etiketi yırtman lazım idi hatırlarsan açmak için orada yazıyor onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Deceiver

Yunanistan demişim ama her hangi bir Avrupa sim hattı olur kanımca. Benim telefon italya girisli. Yunanistan'dan aldım o konuşmayı yaptım düzeldi zaten kutusunda bir etiketi yırtman lazım idi hatırlarsan açmak için orada yazıyor onu.

Peki benim şu aşamada kilidi açabilmem için telefonu formatlamam gerekir mi?

• Fabrika ayarlarına dondurmenin ise yarayacağını sanmıyorum. Rom Root falan diyorsan onu da bir bilene sor o konularda bir fikrim yok malesef

• umut228 U kullanıcısına yanıt
    Bir tane bulgaristan yunanistan neyse avrupa hattı takip edirne sınıra git. 5 dakika oradan biriyle konuş. 5 dakikayı geçmesi lazım. Sonra telefon kilidi açılacak. Format falan olmaz. Bende yurt dışından aldım bu şekilde yaptım düzeldi. Edirne sınırda çekiyor yunan veya bulgar hatları :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.