Merhaba, Galaxy Note 2 kullanmaktayım. Geçenlerde yine galaxy note 2 kullanan arkadaşımın 4.3 güncellemesi geldi. Benim telefonuma gelmedi 1 hafta beklememe rağmen. Bende sammobile'den indirdiğim türkiye 4.3 romunu odin ile kurdum ve kurduktan sonra telefonum şebeke var gösteriyor ama yalnızca acil aramalar sorunu başladı. IMEI'sini sorguladım e-devlet'ten ve bir VINN imesi'si olduğunu gördüm. Telefonu 2. el aldım aldığım adama götürdüm ve senin IMEI'n değişmiş yaptığın programdan dolayı aldı telefonu IMEI'sini düzelttiğini söyledi ve telefonun IMEI'sini sorguladığımda Galaxy Note 2 olduğunu gördüm. İthalat Yoluyla Kaydedilen IMEI olarak görünüyor. Ama şimdi telefon mobil veri olduğunu gösteriyor H+ yada 3g simgesi görülüyor internete girmiyor tüm yapılandırma mesajları yüklendi. Telefonu ilk açtığımda tıkır tıkır çalıştı. Sonradan tekrar gitti mobil veri.
Olay şu ki ; mobil veri bağlantısı var olduğu görünüyor H+ veya 3G ama internete giremiyorum tüm yapılandırma mesajlarını kaydetmeme rağmen.
Sıkıntı nedir, başına gelmiş yada bilgili birisi yardımcı olabilirmi acaba?
*#06# yaptığınızda gördüğünüz IMEI telefonun kutusundaki IMEI ile uyuşuyor mu hocam?