Şimdi Ara

Galaxy Note 2 ile takaslık Galaxy S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 15.06.2012 tarihinde aldığım galaxy s3'ü mü Note 2 le takaslamak istiyorum kullandıgım ,Meslekle ilgili programlarda(Orman Mühendisiyim yüksek çözünürlüklü hava fotoğrafları kullanıyorum) 1 gb yetersiz geldiği için ve Biraz daha büyük ekranlı Telefon denemek için değiştirmek istiyorum. Satılık değildir sadece takaslık.

Telefondan Bahsetmek gerekirse Genelde ev ortamında kullanıldı. aldıktan sonra arazi görevine cıktıgım için. Evde akşamları kullandım sayılır.

Kozmetik açıdan çizilirmi diye hiç dikkat etmedim. Pek narin kullandıgım söylenemez aldıgım günden itibaren ön tarafını jelatinle kaplattırdım. Ön yüzde hiç çizik yok, yan kasada fark edilebilir aşırı bişe ben görmedim.. Arka kapakta cizikler mevcut kapak yada silikon kılıf kullanmadım.

Beyaz olduğu için pek dikkat çekmiyor zaten.

Cihazla birlikte 1 tane ek batarya ebaydan aldım(yüksek amperli yazmasına karşın orijinal bataryasından %70 daha çabuk bitiyor acil durumlar için kullanılabilir.) sarj standı (sadece pil için.)

50 dolar değerinde kablosuz sarj ünitesi(palm ın dönüştürülmüş hali) orijinal arka kapak bağlantısı yapıştırılmış. Buradan ürüne bakabilirsiniz.

Samsung shoptan aldıgım 49 tl değerinde mavi flip cover kapak buda pek kulanılmadı. Kapağı açıp yazmak zor geldi :)

Telefonum Garantili Faturalı Türkiyeden alınma. Alalımbakalım.com dan aldım. Sarj aleti kayboldu kulaklıkta kardeşim kullanıyor. o yüzden takas yapacak arkadaş isterse yollamaz o iki parçayı pek önemli değil.

Android sürümü olarak 4.1.2 yüklü ve rootludur. Root kaldırabilirim. Garanti açısından sıkıntı cıkartmıyacak şekilde rootladım. Custom yükleme sıfırlandı. Sarı üçgen filanda yok . Hiç farklı rom yüklemedim sadece resmi sürümlerde kullanıldı.

Daha Fazla soru olan arkadaşlar pm den sorabilirler.

Tercihim yine Garantili ve Faturalı cihazlardan yanayım. Camıda cizik olan telefonları istemiyorum arka kapak önemli değil.

100 liralık ekstra içerik veriyorum fiyatlarım o yüzden bu şekilde. Onlarsız da takas yapmıyorum. Yani telefonu yan içerikleriyle alacaksınız yada hiç :).

Sadece Elden takas yapacağım. Sakarya 'da yaşıyorum.

İstanbul , İzmit ve Ankara'da elden alışverişi gerçekleştirecek arkadaşlarım var. Sadece dört il'den alış veriş yapacağım.

Bu şekilde olan telefonlar için. Max verebileceğim fiyat. 300 liradır.

0 a yakın cihazlarda 350 tl verebilirim.

İmei kayıtlı yurt dışı cizahlar için. 150 -200 liradır.

imei kayıtsız 0 cihazlar için. 200 lira verebilirim.

imei kayıtsız 0 olmayan cihazlar a 100 lira verebilirim.

Sürekli teknolojiyi takip eden biriyim. Fiyatlardan haberim var. 0 ları arasında 200 lira fark olan cihazlarda 400-500 gibi rakamlarla takas teklifi lütfen yapmayın.

Pm lerinizi bekliyorum.

Resimlerinin tam sürümüne erişmek için.

Tam sürüm Resimler.

[simage]http://img94.imageshack.us/img94/3871/dscn1800hn.jpg [/simage]

[simage]http://img26.imageshack.us/img26/6825/dscn1801on.jpg [/simage]

[simage]http://img833.imageshack.us/img833/2822/dscn1799o.jpg [/simage]

• elimde galaxy note 2 mevcut.. detayları konusalim.
  • Satış konusunda fikriniz değiştimi.
  • Sadece takas düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.