Şimdi Ara

galaxy note 2 ekran kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hafta önce note 2 aldım. telefonum bugün 30 cmlik bir yerden düştü. yanlız ne bir cizik ne kırık var ama telefonda görüntü yok. acmaya çalıştığımda sağ tarafta gidip gelmeler oluyor. telefon acılıyor mesaj uyarı sesleri geliyor ama görüntü yok..eşimde s2 kullanıyor defalarca düşmesine rağmen en ufak birşey olmadı.

ürünü teknosadan 1800 tlye samsung garantisi var.

bu durumda garanti geçerli olurmu bilmiyorum. pazartesi götüreceğim samsung servise. 1800 tl veripte bu kdr kücük bir darbede telefonun bozulması gerçekten keyfimi kaçırdı.

sizce garanti kapsamına girermi ?

eğer garanti kapsamına girmez ise ne kdr üçret ödemem gerekir.

forumdaki arkadaşlar ve benmle aynı durumu yaşayan arkadaşlar bu konuda bana bilgi verirlerse sevinirim..

şimdiden herkeze tşkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayraa

merhaba

2 hafta önce note 2 aldım. telefonum bugün 30 cmlik bir yerden düştü. yanlız ne bir cizik ne kırık var ama telefonda görüntü yok. acmaya çalıştığımda sağ tarafta gidip gelmeler oluyor. telefon acılıyor mesaj uyarı sesleri geliyor ama görüntü yok..eşimde s2 kullanıyor defalarca düşmesine rağmen en ufak birşey olmadı.

bu durumda garanti geçerli olurmu bilmiyorum. pazartesi götüreceğim samsung servise. 1800 tl veripte bu kdr kücük bir darbede telefonun bozulması gerçekten keyfimi kaçırdı.

forumdaki arkadaşlar ve benmle aynı durumu yaşayan arkadaşlar bu konuda bana bilgi verirlerse sevinirim..

şimdiden herkeze tşkler.

Ben note 2 nin ekranın kıralı 3 aydan fazla oldu. Ve tabi ki garanti karşılamıyor. Samsungun o zaman benden istediği fiyat 630 lira gibi birşeydi tam hatırlamıyorum. Ama bende kasko vardı o yapmıştı. Eğer araştırırsan ekran getirtip daha uyguna başka yerlerde yapılıyor ama ne kadar güvenli tartışılır. Note 2 ye dikkat et ekranı aşırı hassas kırılmalara karşı bumper diye adlandırılan koruyucu kılıf kullan mutlaka daha sonra.

• Ekran kırıldıysa garanti dışı kalır.
  • teşekkürler cevap için. camda yada telefonda kırık yok. bende tam olarak ne olduğunu anlayamadım. telefonda ses var görüntü yok.

600 küsür çok ciddi bir rakam.. neredeyse telefonun yarı parası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayraa -- 3 Mart 2013; 3:14:43 >
  • gecmis olsun telefonun boyutu ve dis kapaklari nedeniyle düsme riski cok malesef en azindan basit bir silikon koruyucu olmasi bile önemli plastik elden kaymiyor. ama tabi defender box yada bumper koruyucu almak sart bu türl pahali seylere
  • quote:

teşekkürler cevap için. camda yada telefonda kırık yok. bende tam olarak ne olduğunu anlayamadım. telefonda ses var görüntü yok.

600 küsür çok ciddi bir rakam.. neredeyse telefonun yarı parası.

Özür dilerim ben kırık var sandım ekranda. O zaman cihazı garantiye verin ve düşme izi yoksa kesinlikle düşmedi diyin. Tahmin olarakta anakartta sorun var galiba diyerek tüm suçu cihaza atın. Eğer düştüğünü anlarlarsa tüm masrafı size yıkacaklardır hatta düşmeden kaynaklanmayan bir sorunsa bile.
  • sürekli kılıflı kullanıyordum o an için cıkarmıştım şansızlık benimkisi. bakalım şansımı deneyeceğim belki telefonda gözle görünür birşey olmadığı için garantiye girer.

kaskoda tamir olan ürünün garantisi gidiyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hade gecmıs olsun 500-600lıra cebınden cıkar
  • garanti dışı olur 600 700 alırlar senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

merhaba

şimdiden herkeze tşkler.

Ben note 2 nin ekranın kıralı 3 aydan fazla oldu. Ve tabi ki garanti karşılamıyor. Samsungun o zaman benden istediği fiyat 630 lira gibi birşeydi tam hatırlamıyorum. Ama bende kasko vardı o yapmıştı. Eğer araştırırsan ekran getirtip daha uyguna başka yerlerde yapılıyor ama ne kadar güvenli tartışılır. Note 2 ye dikkat et ekranı aşırı hassas kırılmalara karşı bumper diye adlandırılan koruyucu kılıf kullan mutlaka daha sonra.

new-desing

koskaya yaptırdıgında garantisi gidiyormu ürünün. ?

• içinde kırık varmış. bir arkadaşın önerisiyle ışık altında farklı acılardan bakınca farkettim.. minicik bir çatlak var.. sanırım noldu bilmiyorum ayağı işe yaramaz.
  • Normalde hayır ama bende ekran orijinaldi sahteydi samsung çok mızırdandı ama garanti devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.