Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
22
Favori
126.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kendın öncamı sök değiştir biraz zahmetli ama olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemko89


    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetoguz

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatihcanery

    ÖNEMLİ!!!

    Telefon camını yaptıracaklara deneyimlerimi söylemek istiyorum.Forumdan kalimera nickli uğur beye telefonumu yaptırdım.150lirayla işim halloldu ,akşam görüştük sağolsun kadıköye kadar motoruyla geldi.sohbeti gercekten hoş ama..

    1. telefonun camı birebir aynı mı,hiç sorun yaşadınız mı dedğimde kesinlikle hayır göreceksin dedi.malesef dediği gibi olmadı,ekran bastırınca çöküyor bu bir.ikincisi tertemiz cam takacam dedi,kimin kullandığı belli olmayan cam takmış.ekranın belli yerlerinde bariz çizikler mevcut,siz görmedeniz mi dediğiniz duyar gibiyim.akşam vakti buluştuk ve acelesi olduğunu söyledi,öyle olunca çok bakamadım.açıkcası samimi bulmuştum sohbeti hoştu yalnız gercekten bu olmadı,3-4 kez ısrarla aradım her zaman çıkan uğur beyden ses seda yok.neyse canı sağolsun diyecem o çizikleri de görmeyelim..

    en önemli şeye geliyorum,camdan sonra telefon sürekli takılır oldu.ben sandım proğramlardan felan aslında ilgisi yokmuş.yukardaki bir arkadaş ekrana basınca donuyor demiş,gercekten de bastırın telefon kesinlikle donuyor.proğramla felan ilgisi yokmuş,o da camdan kaynaklanıyor.

    sözün özü şu,kesinlikle cam yaptırmayın,mümkünse biraz daha verin içiniz rahat etsin.şimdi kalın bir kılıf aldım onunla kullanıyorum.Samsung gibi adi bir firma yok bizi nerelere itiyor..yazıklar olsun verdiğim paraya...

    dokunmatil ile ekran arasına özel sıvı yapıştırıcı kullanmadan verim alamazsınız.

    Aynen oyle

    Kemal Kardeşim,

    Senin ilk mesajında da belirttiğin gibi seninle sorununu çözmek adına 7-8 kez buluştuk ve en son ayrıldığımızda sorununu çözdüğme beni inandırmıştın.
    Öncelikle burada yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına senin telefonuna yapılan işlemi bir bir izah etmek istiyorum

    1- Ekranın tamamen kırık olduğu için sana sadece yeni bir ekran alıp telefonuna taktım. Bu işlemde için senden aldığım kar gülünç bir rakkamdır..
    2- Zamanla ekranın kenarında milimetrik kalkmalar olduğunuz ifade ettin ve bizim karşılıklı buluşma sürecimiz başladı.
    3- Öncelikle basit çözümler ile sorununu çözmeye çalıştık (kasa değiştirmek, ekrana baskı uygulamak), çünkü ekranı aldığımız yere iade etme şansımız olmadı.
    4- Ekranı iade etme şansı ortadan kalkınca sorunun kaynağı olan ekran camı kenar yapıştırmalarını bizzat aradan çekip yeniledim ve ekranın bu durumu ile sen çok mutlu olmuştun. Seni o gün arabam ile akrabanın bulunduğu semte bile bırakmış, mutlu bir şekilde ayrılmıştık.
    5- Satın alınan ekranının hiçbir suretle camını söküp yerine takmadım, bu yönde bir müdehalede bulunmadım. (zaten bu işlemi yapsaydım ekranında hiç sorun kalmazdı) Hatta ilk sitem mesajından sonra bana ekran camını değiştirmemi bile teklif etmiştin (geç te olsa)

    (kalimera)
    Merhaba Kemal,
    Yorumuna saygı duyuyorum, ancak etik ve hoş bulmadım. Yapmış olduğun yorum içeriğinde bir hata var. Sana ben sadece komple bir ekran satın alıp telefonuna taktım. Bahsettiğin gibi dokunmatik camını söküp takmadım. Sadece fabrikasyon hatası olan kenar kalkmaları önlemek için aradaki yapışkanı yeniledim. Seni mutlu etmek adına yeni alınan ekranına yaptığım işlem sadece budur. Bunun karşılığında da senden aldığım para bildiğin gibi çok komik bir rakam. Buna rağmen bahsettiğin gibi de seninle de 7-8 defa buluşup çozüm üretmeye çalıştım. Zira etiketi sökük olduğu için komple ekranı da denememe rağmen iade edemedik.
    Şimdi tüm bu durumları bildiğin halde gelip neden bana yara vermek istercesine burada bu tür bir yorum bıraktın bilmiyorum.
    Benim tanıştığım Kemal bu değil......

    (kemko89)
    Ben asla zaten saygisizca bjrsey yazmadim yazmamda ben sadece yasadigim seyi yazdim. Orda zaten bir cok kere sokup taktiginizada belirttim iyi anlamdam. Ana sonuc olarak telefonum bu durumda. Mesele 10 kere sokup takilmasi degil sonuc olarak telefon orjinali gibi olmadi.
    Ve abi ben sana 29 ocak gibi yazdim whatsaptan cvp bile vermedin allau biliyor ben ogun diyecektimki abi normaldebdokunmatigi kaca degistiriyorsn ......... Ben 70 80 tl vereyim eger uygun gorursen su benm dokunmatik camini iyi yapistiralim diyecektim. Fakat cvp gelmedi


    Ayrıca yukarıdaki mesajda yapmış olduğun alıntı mesajının sahibi olan Öğretmen Fatih bey' e ısrarla telefonunu bana tekrar yapmam için göndermesini talep ettiğim halde benimle hala iletişime geçmediğini de ifade etmek istiyorum.

    Ekranda hiçbir sorun yokken "CANDY CRUSH SAGA" oynunun ortasında bulunan seviye seçimi sonrasında açılan mesaj penceresinde hata bulup bunun ekrandan kaynaklandığını ifade ederek ekran iade eden senin gibi bir kardeşimizi nasıl mutlu edebilirim inan bilmiyorum.

    Mutlu olman dileğimdir




  • Uğur bey i (KALIMERA) bugün aradım, sağolsun çok ilgilendi ve telefonumu 10 dakika içerisinde onardı. Hoş sohbeti de cabası :) Telefonum sıfır gibi oldu, kesinlikle tavsiye ederim. Kesinlikle piyasada ki telefoncular gibi değil severek yapıyor bu işi. Ayrıca yaptığı işlede sizi bilgilendiriyor kafanızda soru işareti kalmıyor. Tekrar çok teşekkür ederim, çok memnun oldum.
  • deburky kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de 500-600 den aşağı yaptırabileceğini sanmam ikinci el çıkma parçalarda belki daha uygun olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: www.kırıkekran.com

    Ben şimdiden sitemin adresini vereyim yakin zamanda müşterim olacaksiniz gibi gözüküyor :)))

    Gunde bi kac tane müşteri geliyor sizin gibi ekrani yapayim derken kırıyor benden sıfır lcd taktirip gidiyor :)))


    www.kırıkekran.com


    sıfır lcd fiyati 350 liradir..

    sadece cam değişimi 149 liradir.


    bu yazıları okuyun derim...

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86426868&p=1#86446144



    Arkadaşlar yukarıdaki mesajlarda da gördüğünüz gibi Çin'den ön cami getirttim takmaya çalışırken komple ekranı patlattim. Daha sonra kırıkekran.com dan Soner Bey iletişime geçtim Aydın'dan cihazı kargo ile gönderip yaptırttım. Cihaz bugün elime geçti sağolsun çok da ilgili bir esnaf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Düşen telefonu ayakla tutmaya çalışırken ki yaşanan heyecanı,
    uzaklara uçup giden telefonu almaya koşarken ki korkuya değişmem...

    Cam bedeli 20 TL.
    Değiştirecek olan arkadaş ise pahabiçilemez.
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
  • gorilla glass2 ekranı kırmak ta buyuk basarı valla ne diyim. üzüldüm yine çok geçmiş olsun. Ben telefonu alırken düşük bir ücrete kasko yaptırmıştım. O kaskolar sayesinde telefona birşey olursa yenisini veriyorlar. Bu mobil cihazlar için bence olmalı. Ha bir de kılıf kullansaydın belki kırılmayı önlerdi.
  • Sadece on cam değişimi yapan arkadaşlar cihazın ön kamerasında bir sorun yaşadılar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

    Sadece on cam değişimi yapan arkadaşlar cihazın ön kamerasında bir sorun yaşadılar mı?

    Arkadaşım on cam degisince hic bir sıkıntı olmaz ayni eskisi gibi kullanabilirsiniz. Tabiki bizim firma o şekilde yapiyor ve yaptigimiz işleme 2 sene garanti veriyoruz hic bir firma bu garantiyi veremez.. referanslarima bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün tamir yapan firmalar istanbul da Bursa'da yapan yokmu bu işi cam kırıldı gerisi sağlam görüntü dokunmatik şuan ondan yazıyorum tanımadığı kişiye telefonu kargo ile göndermeye insanın gönlü razı olmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 18 Şubat 2014; 1:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

    bütün tamir yapan firmalar istanbul da Bursa'da yapan yokmu bu işi cam kırıldı gerisi sağlam görüntü dokunmatik şuan ondan yazıyorum tanımadığı kişiye telefonu kargo ile göndermeye insanın gönlü razı olmuyor

    Merhaba referanslarimi inceleyebilirsiniz size yardimci olabilirim 2 sene garantili yapiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrikasinda yapuldigi gibi oca yapistirici ve otoglav ile degisim yapmakdayiz yardimci olmak isteriz
    Www.dokunmatikekrancamdegisimi.com
    Hayirli forumlar herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benimde note2 telefonumun dış camı çatlamıştı ist-kartalda cok cüzi bir rakama 199tlye yaptırdım çok memnum kaldımhttp://www.samsungekrantamirservis.com/ siteleri buydu hemde 1 saat gibi kısa sürede teslim ediyorlar tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boorock34 -- 18 Şubat 2014; 12:33:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boorock34

    Arkadaşlar benimde note2 telefonumun dış camı çatlamıştı ist-kartalda cok cüzi bir rakama 199tlye yaptırdım çok memnum kaldımhttp://www.samsungekrantamirservis.com/ siteleri buydu hemde 1 saat gibi kısa sürede teslim ediyorlar tavsiye ederim




    ya kendi kendinizi övüyorsunuz aferin size donanım haberden iş çıkmaz :)

    yalan dolanlarla bu iş yürümez arkadaşım..

    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1735527

    her yere girip farklı farklı yazmayın :) :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kırıkekran.com -- 18 Şubat 2014; 15:16:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: www.kırıkekran.com

    quote:

    Orijinalden alıntı: boorock34

    Arkadaşlar benimde note2 telefonumun dış camı çatlamıştı ist-kartalda cok cüzi bir rakama 199tlye yaptırdım çok memnum kaldımhttp://www.samsungekrantamirservis.com/ siteleri buydu hemde 1 saat gibi kısa sürede teslim ediyorlar tavsiye ederim




    ya kendi kendinizi övüyorsunuz aferin size donanım haberden iş çıkmaz :)

    yalan dolanlarla bu iş yürümez arkadaşım..

    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1735527

    her yere girip farklı farklı yazmayın :) :)






    linke tıklayınca forum açılıyor. zaten burda kimin doğru söylediği ni kestirmek zor.

    camı kırılan teli istanbul a gönderiyorum abime neyseki abim varda o dolaşıp sorar araştırır kargoyla bu iş hallolmaz dı 150., 200 arası fiyat diyorlar bakalım ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HighVoltage4

    Uğur bey i (KALIMERA) bugün aradım, sağolsun çok ilgilendi ve telefonumu 10 dakika içerisinde onardı. Hoş sohbeti de cabası :) Telefonum sıfır gibi oldu, kesinlikle tavsiye ederim. Kesinlikle piyasada ki telefoncular gibi değil severek yapıyor bu işi. Ayrıca yaptığı işlede sizi bilgilendiriyor kafanızda soru işareti kalmıyor. Tekrar çok teşekkür ederim, çok memnun oldum.

    Merhaba Yiğit Bey,
    Sizin de sorununuzu çözebildiğime çok sevindim. Telefonunuzu güle güle kullanmanızı diliyorum. Ileri sürüş teknikleri ile ilgili ihtiyaçları da size yönlendireceğim inşallah.
    Selametle...
  • Az önce evime kadar gelip kırık ekranı değiştirip 0 gibi yapan Uğur Beye ( KALIMERA) teşekkürlerimi bir de burdan sunmayı bir borç biliyorum.Ayıca söylemeyi de unuttum çevremden bikaç kişi bu işlemle ilgili olumlu sonucu bekliyordu bu güzel sonuçtan sonra onları da size yönlendireceğimi söylemeliyim.Tekrar tekrar teşşekür edip görüşmek üzere diyorum
  • 1 hafta once s3um dustu ve ekrani catladi. uzun arastirmalarm sonucu kendisini bu konuda farkederek 3 gun once ugur beyi aradim sagolsun motoruyla kapimdan aldi telefonumu ve ayni aksam teslim aldim. kesinlikle soyleyeblrmki telefonmn ekrani ilk gunku gibi ve sorunsuz. kendi memnuniyetim uzerinden ugur abiye kefilim iciniz rahat olsun. Tekrar tesekkurler ugur abi nokta sorun cikmadi ekranda.. Tuna KARATAŞ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Note 2 camını kıranlar kervanına 1 ay önce katıldım ve parasızlıktan 1 aydır kırık camla takılıyorum kısmetse önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum fakat son 1 haftadır telefon donmaya başladı telefonu tekrar başlatmadan kendine gelmiyor bir sürü programı sildim ama nafile günde en az 5 veya 6 defa donuyo ve açma/kapama tuşuna basılı tuttuyorum cihaz yeniden başlıyo sizce sorun nedir çok canım sıkkın
  • Note 2 min ekranını yaptırdım istanbula gönderdim abime orda yaptırdı 120 tl çok güzel oldu orjinal inden bir farkı yok görüntü olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.