Şimdi Ara

Galaxy Nexus ,Galaxy S2 ihtiyaçlarım doğrultusunda SEÇİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikiside benim için harika olucak bunu söyleyeyim lakin ben telefonla fazla uğraşamam rom root olayları falan.Hangisini almam mantıklı olur ?

• yukarı
  • Nexus öneririm. Çözünürlüğü daha yüksek, güncellemeler Google tarafından sağlanıyor ve uzun süre otomatik olarak güncelleyebilirsiniz.

Eksileri ise, eğer müzik ve film arşivinizi yanınızda taşımak isterseniz SD kart takılamadığından kapasite sorununuz olur ve pil değiştirilemiyor (iPhone gibi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Nexus öneririm. Çözünürlüğü daha yüksek, güncellemeler Google tarafından sağlanıyor ve uzun süre otomatik olarak güncelleyebilirsiniz.

Eksileri ise, eğer müzik ve film arşivinizi yanınızda taşımak isterseniz SD kart takılamadığından kapasite sorununuz olur ve pil değiştirilemiyor (iPhone gibi).

Tamamen bilgisizim saçma gelebilir soru:
    *
    Samsung vermiyor mu güncellemeleri? Bazı arkadaşlar önceden yaptı bazıları sonradan Samsung tarafından almıştı galiba forumda. .O durumlar nasıl oluyor ?
  • Nexus ailesi Google tarafından referans cihaz olduğundan çıkan her güncelleme donanımı yeterli olduğu sürece mutlaka ve mutlaka Nexus cihazlara gelecektir.

Nexus dışındaki tüm cihazlar sadece üreticinin güncelleme takvimine bağlıdır ve güncelleme gelmesi kesin değildir.

S2 de iyi bir cihaz ama benim gözümde Nexus ağır basıyor. Özellikle film izleyecekseniz çözünürlük çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Nexus ailesi Google tarafından referans cihaz olduğundan çıkan her güncelleme donanımı yeterli olduğu sürece mutlaka ve mutlaka Nexus cihazlara gelecektir.

Nexus dışındaki tüm cihazlar sadece üreticinin güncelleme takvimine bağlıdır ve güncelleme gelmesi kesin değildir.

S2 de iyi bir cihaz ama benim gözümde Nexus ağır basıyor. Özellikle film izleyecekseniz çözünürlük çok önemli.

Tamam değerlendiricem.Çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.