Şimdi Ara

Galaxy Nexus 899TL(Telpa garantili) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 899 tl bu telefon için güzel rakam...
  • s3 800 tl ise mini olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böle fırsatları geç fark edince hiç bir anlamı kalmıyor. Stok az oluyor zaten bi de bakmışsın üzgünüz bey efendi stoklarımızda kalmadı, ama o fiyata sattıysalar çok iyi.
  • quote:

ekran 4.8 inc

o zaman iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

S3:800 tlye aldık bakalım.

nereden nasıl. cakma olmasın? dikkat et kandırılmayin

sahibinden sitesinden

hiçbir eksiği yok birebir aynısı

s3 ile avea altyapısıyla 3g ile YENİ ZELANDADAKİ (HOBBİT PRÖMİYERİNİ)canlı yayınını izledim.

daha ne olsun.

Birebir aynısı derken, heralde kopya sizin aldığınız.

• Kopyasına 800 TL vermedin değil mi :(
  • Bu arkadaşın gülüşüne ve yaşam stiline hayran oldum

• nexus kullananlarara soruyorum ana ekranı kaydırırken 3.ye gelince duruyor tekrar başa dönmüyor s3teki gibi, onu kendimi değiştirebiliyomuyz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piszenci

nexus kullananlarara soruyorum ana ekranı kaydırırken 3.ye gelince duruyor tekrar başa dönmüyor s3teki gibi, onu kendimi değiştirebiliyomuyz acaba?

Farklı launcher ile başa döner.Apex Nova gibi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_68822247/tm.htm

yeni kampanya - - istanbl / ümraniye - meydan
  • yine kaçırdık iyimi!! geçen sene beşiktaş MM'ın 15aralıkta doğumgünü indirimi olmuş.. bu sene de olurmu? yani 1 hafta sonra?
  • 13 Aralık Saat 08:00 de Beşiktaş Fulya MediaMarkt te i9250 nexus 899 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemalowic

yine kaçırdık iyimi!! geçen sene beşiktaş MM'ın 15aralıkta doğumgünü indirimi olmuş.. bu sene de olurmu? yani 1 hafta sonra?

15 aralıkta benim doğumgünü indirimim var
  • quote:

yine kaçırdık iyimi!! geçen sene beşiktaş MM'ın 15aralıkta doğumgünü indirimi olmuş.. bu sene de olurmu? yani 1 hafta sonra?

takip ettiğim kadarı ile oldu galiba..
    ben de 20-22 aralık arası Kayseri için doğum günü bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagu38

quote:

takip ettiğim kadarı ile oldu galiba..
    ben de 20-22 aralık arası Kayseri için doğum günü bekliyorum :)

dediğim oldu evet, 14 aralıkta fulyadaki mediamarktda indirime girmiş ama ben dayanamayıp paralel ithalat aldım daha öncesinde :D Telefon harika! gpudur işlemcidir boşver, şekil 10 numara bikere telefonda

• quote:

dediğim oldu evet, 14 aralıkta fulyadaki mediamarktda indirime girmiş ama ben dayanamayıp paralel ithalat aldım daha öncesinde :D Telefon harika! gpudur işlemcidir boşver, şekil 10 numara bikere telefonda

25 aralık kayseri doğum günü reklamlarını gördüm ama broşür erişemedim daha, hayırlı olsun :) ne kadar aldınız paraleli, sıfır mı?
  • quote:

quote:

25 aralık kayseri doğum günü reklamlarını gördüm ama broşür erişemedim daha, hayırlı olsun :) ne kadar aldınız paraleli, sıfır mı?

sıfır,bi kısmını nakit verdim, 1000liraya geldi toplam kredi kartı vade farkıyla.. brick olmaması içinde dua ediyoruz tabi :D

• quote:

quote:

quote:

sıfır,bi kısmını nakit verdim, 1000liraya geldi toplam kredi kartı vade farkıyla.. brick olmaması içinde dua ediyoruz tabi :D

kardeş çok değil mi ya.. ben 750 ye almadım çok diye

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.