Şimdi Ara

Galaxy Mega mı? Sony Xperia Z mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyla ilgilenicek kişilere şimdiden teşekkür ediyorum neyse konumuza gelelim.arkadaşlar bir süredir iyi bir telefon almak için uğraşıyorum.biraz eksiğim olsada almaya karar verdim ilk gözüme kestirdiğim galaxy mega şu an ki fiyatı ise 1.400 tl civarında gayet kullanışlı bir telefon aklımın bir diğer tarafında ise sony xperia z var üstün özellikli bir telefon.ben diyorum ki galaxy mega mı alsam yoksa 200tl daha koyup xperia z mi alayım mega alsam xperia almadığıma pişman olurmuyum? bütcem mega alacak kadar var ama sabredip xperia alsam nasıl olur pek bi fark varmı aralarında? HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER..

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtakusca

Öncelikle konuyla ilgilenicek kişilere şimdiden teşekkür ediyorum neyse konumuza gelelim.arkadaşlar bir süredir iyi bir telefon almak için uğraşıyorum.biraz eksiğim olsada almaya karar verdim ilk gözüme kestirdiğim galaxy mega şu an ki fiyatı ise 1.400 tl civarında gayet kullanışlı bir telefon aklımın bir diğer tarafında ise sony xperia z var üstün özellikli bir telefon.ben diyorum ki galaxy mega mı alsam yoksa 200tl daha koyup xperia z mi alayım mega alsam xperia almadığıma pişman olurmuyum? bütcem mega alacak kadar var ama sabredip xperia alsam nasıl olur pek bi fark varmı aralarında? HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER..

Hocam xperia z'yi tavsiye ederim. Donanımsal olarak daha güçlü galaxy megadan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.