Şimdi Ara

Galaxy j7 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
25.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 5 den geçeceğim,şarj süresi nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

İphone 5 den geçeceğim,şarj süresi nasıldır?

1 Ay dolmadan ıp5 tekrar nasıl alırım diye konu açarsın

• Geçmiş olsun

• Bari e5 alsaydın iphone 6 almış gibi olurdun tasarım ve incelik benziyor.
  • güzel telefon iphone 5'i aratmaz özellikle şarj konusunda.
    ip5 ten 2 kat belkide daha fazla batarya performansı alırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: K084K

güzel telefon iphone 5'i aratmaz özellikle şarj konusunda.
    ip5 ten 2 kat belkide daha fazla batarya performansı alırsın..

2 gün çıkarıyor şarjı ben bu kadar iyi olacağını beklemiyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir haftadır kullanıyorum şarj konusunda ip5 çok hafif kalır birkere almak isteyene gold rengi ve şeffaf silikon kılıf tavsiye ederim hemen herşeyinden memnunum bildirim ışığı yok maalesef bu benim için kötü oldu gürültülü bir işim var sesi zor duyuyorum ama no led yükleyerek kısmen çözdüm bunuda ses biraz zayıf geldi bana ama bu fiyata yinede çok iyi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

İphone 5 den geçeceğim,şarj süresi nasıldır?

1 Ay dolmadan ıp5 tekrar nasıl alırım diye konu açarsın

Adam cevabı koymuş :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergin967 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı cihazı aldım ama ana hoparlöründe sıkıntı olduğunu düşünüyorum senin telefonun seslideyken kilitlediğinde ses net duyuluyor mu veya müzik açtığında 3-4. Seviyeye kadar açtığın halde ses gelmeyip 4 den sonra azar azar gelmeye başlıyor mu yoksa benim telefonumda mı sıkıntı var acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yapcan kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin sıkıntılar bende yok senin telefonda bir problem olmalı
  • Peki mesaj sesleri ve arama sesleri net duyuluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ne yapcan

Bende aynı cihazı aldım ama ana hoparlöründe sıkıntı olduğunu düşünüyorum senin telefonun seslideyken kilitlediğinde ses net duyuluyor mu veya müzik açtığında 3-4. Seviyeye kadar açtığın halde ses gelmeyip 4 den sonra azar azar gelmeye başlıyor mu yoksa benim telefonumda mı sıkıntı var acaba

Arkadaşım J7'nizi nereden ve kaça aldınız? İnceleme videosunu izlerken tanıtan kişi oyun oynuyordu ses baya tok ve gür geldi bana cızırtı veya boğukluk işitmedim elbette, ses çekim ortamında başka bir kaynaktan gelmiş ve beni yanıltmış da, olabilir bilemem. Sonylere yöneldim ekran ve işlemci nedeniyle çok ısınıp, pil tüketimini hızlandıran yapıları nedeniyle geri durdum. Şöyle söyleyeyim; modelin sorunlu bir sürümü var mı, hani olur ya, genelde bazı modellerde model uzantı kodu "J700F" gibi bu arada TR'de satılanların tümü "J700F" değil mi? Görüşme sesi ve hoparlör (müzik ve görüşme) sesi nasıl, 128GB kart kullanan var mı, en azından 60-70GB dolulukta kasma, donma yapıyor mu acaba? Son olarak ben kara boyalı olanını almak isterim. Çünkü, soyulma ve eskime durumunda diğerlerine oranla ayıp örten yapısıyla daha çekici bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 23 Eylül 2015; 1:23:58 >

• kurtar72 kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayardan 1000 e aldim telefon gorusmesi esnasinda gayet iyi geliyor ses ayrica donma kasma vb seyler ben yaşamıyorum gayet akıcı oynanıyor oyunlar ki asphalt felan oynuyorum internette de çok hızlı yüklemesi oluyor ben beyaz tercih ettim renk olarak daha hoş görünüyor bence ısınması aşırı değil bir saat asphalt oyununda sadece kameraya yakın bölümlerde ısınma oldu o da çok az yani ısınma problemi de yok telefondan memnunum ancak sadece ana hoparlorden ses biraz az geliyor

• Ben j7 kullanıyorum gayet memnunum hızlı bir telefon 1.5 ram az gibi ama donma kasma gibi sorunlar yaşamıyorum dokunmadığı gayet iyi ve fotoğraf kalitesi de bekleneni veriyor önde flash desteği de var sarji da çok uzun gidiyor tam solundan itibaren 19 saattir açık telefonum 9 saattir ekran performansı yani kesintisiz kullanimim ayrıca bir saat asphalt oynadım bir saat disinda ayrica baska oyunlar oynadim instagram müzik dinleme internette gezinmeye gibi normal seyleri yaptığım halde sarjim su an %30 yani bir gunu rahat cikartiyorsunuz sarj konusunda da rahat olunbence gönül rahatlığıyla alınabilir tek sıkıntısı ana hoparlorden biraz az ses geliyor ama fazla bir eksiklik degil

J700F mi, J700H mi sizinkisi? Sanki H olanlar sorunlu gibi geldi bana. Acaba servis kodu gibi hani olur ya, bazı yazılımsal ses yükseltme amaçlı şifre mutlaka vardır ama, model daha yeni olduğu için şimdilik bilinmez ama genelde yabancı kullanıcı forumlarında eski Samsung modellerinde hatta yerli forumlarda da, oluyor. Hoparlörde yüksek düzeylerde cızırtı, boğuntu türünden sorunlar oluştu mu telefonunuzda? Tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramını kutlar, sağlık esenlik içinde geçirmelerini dilerim. Hoşça olun.
    Websibir sitesi güvenilir midir? Bu sitede ücretsiz posta ile, 959TL.'ye satılıyor.

http://www.websibir.com/Samsung-J700-Galaxy-J7-Cep-Telefonu,PR-176703.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 24 Eylül 2015; 18:37:55 >
    Cızırtılı felan yok telefondan ayrıca j700f benimki yazılımına baktirdim ancak birsey yok denildi ya iki farklı yerde j7 modelleriyle karsilastirdim ancak onlarla aynı düzeydeydi ilk başta biraz düşük geliyor ama sonra alisiyorsunuz diğer özellikleri kapatıyor diyebilirim bu sorunu mesela sarji çok iyi gidiyor tam dolumdan 19 saattir açık telefon 9 saat ekran aldim yani 9 saat aralıksız kullanmisim ve sarj 29 ki bir saat asphalt oynadim bir saat dışında başka oyunlar oynadım instagram whatsapp gibi günlük şeyler yaptım müzik dinledim ve sürekli wi-fi açıktı fotoğraf kalitesi de yeterli kasma donma da yasamadimsormak istedigin bir şey varsa cvaplayabilirm aklına takılan birşey varsa

Web sitelerine pek güvenmiyorum açıkçası en iyisi gidip gorerek almak 50 lira 100 lira için değmez bence sonra daha çok pişman olabilirsin

Hoparlör sesi ile ilgili mutlaka bir şifre vardır ama, dediğim gibi şimdilik model yeni olduğu için bilinmez. Site konusunda haklısınız 40-50TL. için ne olduğu belli olmayan bir siteye güvenmek fazla iyimserlik olur siz en iyisini yapmışsınız. Görüp, elleyerek o anda herhangi bir olumsuzlukta hemen giderip, sorunu çözmek en mantıklı seçenek. Ben kara boyalısını alırdım çünkü, ileriki zamanda soyulma ve dökülmelerde en azından görüntüyü bozmaz ama kenar nikelajları ileride soyulacak gibi duruyor elbette bu benim görüşüm olmaya da, bilir. Bu arada, çok ilginç J700 mağazalarda internetten daha ucuza satılıyor. İnternette 1.100-1.250TL. arası mağazalarda 999-1.100TL. arası fiyatla satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 25 Eylül 2015; 2:30:47 >
  • bir aydır kullanıyorum ses haricinde her yönüyle çok memnunum görüntüsüyle hızıyla fiyatına göre çok iyi bir telefon üst mesajlardaki linkte bayağı ucuz bir fiyat var ama samsung garantili değil bu önemli bence ben teknosada cihazı bayağı incelemiş beğenmiş sonra hepsi burada,dan almıştım ses zayıflığı ise servis kodu yazılım vs ile halledilebilir mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin967 -- 24 Eylül 2015; 21:41:55 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.