Şimdi Ara

Galaxy Grand 2 (SM-G710) odin'de NAND hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaşlar. odinden ne yaptıysam NAND hatasından Kurtulamadım.

hata bu.

<ID:0/003> Added!!
    <ID:0/003> Odin engine v(ID:3.1005)..
    <ID:0/003> File analysis..
    <ID:0/003> SetupConnection..
    <ID:0/003> Initialzation..
    <ID:0/003> Erase...
    <ID:0/003> Get PIT for mapping..
    Firmware update start..
    <ID:0/003> SingleDownload.
    <ID:0/003> sbl1.mbn
    <ID:0/003> NAND Write Start!!
    <ID:0/003> FAIL! (Auth)
    <ID:0/003>
    <ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
    All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
    <ID:0/003> Removed!!

bu hatayı bilen varmı?

• evet arkadaşlar bir çok dünya geneli forumlarında yazılan saçma sapan. usb kablosu, telefon driver hatası, Yok efendim .PİT uzanılı dosya gereğı hepsi yalan çıktı

NAND Write hatasının odin ile alakası yoktur sabit karar

sammobile sayfasında ki G710 için eklenen product code: "TUR" frimware hatalı olduğu için odin başlayamıyor flash download'a

product code: "BVO" olanı yükledim. 4.3 jellybean sorunsuz 1 şekilde yüklendi.

ilerdeki kullanıcılar için konunun kalması iyi olur.

bunu bulmamı sağlıyan @emircan2332 kullanıcısına ayrıyetten teşekkür ederim.

Samsung Galaxy Grand 2 SM-G710 için türkiye içindeki kullanıcılar "TUR" olanı değil "BVO" olanı indirip, Odin olarakta odin3 v1.85 ile sorunsuzca cihazlarını kurtarabilirler.

Kısa yoldan linkler aşağıdadır.

ben nerdeyse 4 gündür servis dahil uğraşıyorum siz uğraşmayın.

sevgilerimle.

Odin3 v1.85 linki
    Odin3 v1.85

Samsung Galaxy Grand 2 (SM-g710) Orjinal çalışan ROM (Frimware)
    G710XXUANB4-G710UUBANB3 (4.3 Jellybean)

• quote:

Orijinalden alıntı: gowster

evet arkadaşlar bir çok dünya geneli forumlarında yazılan saçma sapan. usb kablosu, telefon driver hatası, Yok efendim .PİT uzanılı dosya gereğı hepsi yalan çıktı

sammobile sayfasında ki G710 için eklenen product code: "TUR" frimware hatalı olduğu için odin başlayamıyor flash download'a

Samsung Galaxy Grand 2 SM-G710 için türkiye içindeki kullanıcılar "TUR" olanı değil "BVO" olanı indirip, Odin olarakta odin3 v1.85 ile sorunsuzca cihazlarını kurtarabilirler.

sevgilerimle.

Odin3 v1.85 linki
    Odin3 v1.85

Allah senden razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim vallahi en son çağre olarak senin yazını buldum denedim oldu çok teşekkür ederim samsung canlı destek bile sammobileden yapılan işlemlerle ilgilenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gowster

evet arkadaşlar bir çok dünya geneli forumlarında yazılan saçma sapan. usb kablosu, telefon driver hatası, Yok efendim .PİT uzanılı dosya gereğı hepsi yalan çıktı

sevgilerimle.

Odin3 v1.85 linki
    Odin3 v1.85

Teşekkurler gowster Allah Razı Olsun cihazı garantiye gonderecektim ki senin yazıyla son bir şans dedim ve oldu :)

Cihazdaki sorun: hard resette atsam herşey siliniyor kendı kendine geri programlar kuruyordu açılısta Android durduruldu uyarısı veriyordu googleplay dan hiçbirşey indirtmiyor ayarlar dan uygulama yöneticisine girmek için tıklayınca telefon kendini kapatıp yeniden açıyor aynı durum playstorda da gecerli virüs programı indirmek için giriyorsun kapnıp açılıyor nitekim bu sorunu gowster sayesinde çözdüm teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.