Kiesden 2.3.6 sürümünü yüklemek için taktım önce bir şey indiriyor o %100 oldu telefona Downloading... Yazısı gelecekken şu windowsun usb çıkartma sesi geldi 2 kere (biri çıkartma biri takma) şimdi telefonda yarım saattir downloading... yazısı var ve Kies hala %0 da ne yapmam gerekiyor şimdi full brick olmuş mu?
not: Hiç bi zaman root veya yasal olmayan bi firmware yüklemedim
bataryayı çıkar tak baştan başla güncellemeye brick telefonunun hiç açılmaması
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
bataryayı çıkar tak baştan başla güncellemeye brick telefonunun hiç açılmaması
Kabloyu çıkarmayın bağlantıyı kesmeyin diyor. Sağlıklı olur mu bu dediğiniz?
anladığım kadarıyla kies daha romu indirme kısmında kalmış kurmaya başlamamış. öyle olmasa bile şu durumda yapabileceğin yegane şey dediğim şeyi yapmak odin varken kiesle uğraşılmaz be hocam programı yazarken ne içtilerse artık çok salak bi program kies
quote:
anladığım kadarıyla kies daha romu indirme kısmında kalmış kurmaya başlamamış. öyle olmasa bile şu durumda yapabileceğin yegane şey dediğim şeyi yapmak odin varken kiesle uğraşılmaz be hocam programı yazarken ne içtilerse artık çok salak bi program kies
Kendi kutusuyla birlikte kies geldiği için odine bulaşmayım dedim yarın bigün bi sorun olur sen buna başka programla firmware yükledin derlerse başlarına kalkmak için çekiyoruz artık kiesi,
Kies indirme işlemini tamamladı sonra telefona yükleme başlayacakken telefonda sadece downloading yazısı geldi ve %0 da yani kurmaya başlamamış değil mi?
android açık kaynak işletim sistemi istediğimi yaparım dersin kalırlar öyle merak etme
hocam en kötü açılışta kilitlenir telefon tekrar download moda alıp odin ile yüklersin romu indirip.android sistemi göçertmek imkansız gibi bişey ciddi bi uğraş gerektirir yani brick olsa bile jigle açılabiliyor yani o yüzde zaten ilerlemez artık
quote:
android açık kaynak işletim sistemi istediğimi yaparım dersin kalırlar öyle merak etme
hocam en kötü açılışta kilitlenir telefon tekrar download moda alıp odin ile yüklersin romu indirip.android sistemi göçertmek imkansız gibi bişey ciddi bi uğraş gerektirir yani brick olsa bile jigle açılabiliyor yani o yüzde zaten ilerlemez artık
Bataryayı çıkardım taktım şimdi sağlam bir şekilde açıldı bu sefer de kies açılmıyor neyse odin den yapalım da odini ben bulamadım arkadaş ya bulabileceğim bir link verir misin yada marketten indirilen bir şey mi bu
hepsinde türkçe desteği vardır istediğini indir not olsun türkiye sürümü hariç yüklersen kiesten güncelleme göremezsin
Arkadaş çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Arkadaşlar İstanbul da Teknik Servis işi yapan Boyut İletişim, Full Brick olmuş yani tamamen çökmüş hiç açılmayan cihazlarınızı jtag yaparak professional bir şekilde onarabiliyor, yabancı dil olan cihazlara türkçe rom yükleniyor ve kayıt işlemi de yapılıyor, sim free ve unlock yapılır, hem de çok uygun fiyatlara yapılıyor, ulaşabileceğiniz numara 0537 347 18 53
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme