Şimdi Ara

galaxy fit(samsung) ? optimus one(lg) ? wildfire(htc) hangısı daha ıyı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar optımus one kullanıodum onunla bı yuzmeye cıkıyım dedım boguldu:D kısacası denıze gırerken cebımde unutmusum bnde yenı bır telefon alıyım dedım ama samsung un galxy fit ı htc nın wildfire ı ve suya gıden telefonum optımus one arasında kaldım smdı optımus one 500 tl galaxy fıt 600 wildfire 720 tl kamera farklarını saymassak hız ekran dokunmatık ve ınternetten vıdeo oynatma yanı adope destegı falan oyunlardakı serılık acısından hangısı daha ıyıdır almısken hangısını almalıyım aralarnda kıyaslayarak bana yardım edermısınız lg nın bana faydaları kolay kullanımı dokunmatıgnın ıyı olusu ınternet kullanım kolaylıgı falandı ama kamerası yonundan adope destegı olmayasından ve ınternetten her ıstedıgım vıdeo yu oynatamamssından dolayı sorun yasıodum kamera bnım ıcın onemlı olabılır ama 220 tl fark vercek kadar yada100 tl fark wercek kadar onemlı degıl eger aralarında daglar kadar fark yoksa bn yıne lg almayı dusunuorum ama dıgerlerı blkı daha ıyıdır dıe sıze sorıyım dedım

• ??
  • vodafone kampanyasıyla 240 tl ye htc wildfire s al bence
  • Optimus one al bence gingerbread de gelecek ama birdaha yuzme telwfonunla :)
  • kampanyadan bahsedermısın bi ?
  • Vodafone un web sitesini incelerseniz, yeni telefon alacak olan bir vodafone abonesinin wildfire s almamak icin ozel bir sebebi yokken baska bir cihaz almasinin dayak sebebi oldugunu goreceksiniz...
  • babam her ay vodafone paketı oalrak 79 tl lık paketı alıo bnde dusundum ıphone 3gs almaya kara verdm ama bu hangı cıkan modelıydı kacıncısıydı ve nasıldır bılemedım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o bahsettiğin telefonların çözünürlükleri berbat.. yerinde olsam o paralara 2.ci el temiz bir galaxy s veya HTC desire alırdım.. hem daha hızlı hem rami fazla hemde çözünürlüğü 4 kat daha fazla..
  • cozunurluklerı berbat derken ıphonelardan mı bahsedıosun
  • Hayır yukarıda yazdıgın telefonlardan..
  • ıphone 3gs ıcın e dusunuosun pekı vodafone kampanyası ıle almayı dusnuorum babam zaten her ay vodaffone a 79 tl lık paketnden kullanıo telefon bedavaya gelmıs gıbı olcak
  • Iphone 3 gs çok eski bir telefon .. herkes kurtulmaya çalışıyor.. appleda çok yakında yazılım desteğini çekecek.. bence alacaksan en az IPhone 4 al.. yada biraz sabret IP5 alırsın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.