Şimdi Ara

GALAXY ALPHA'NIN SORUNLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 4 ay olmadı sanırım galaxy alpha aldım.Daha önceden ıphone kullanıyodum. Satıs politikaları yüzünden ıphone kalitesınden vazgectım. Genel olarak androıd guzel ama telefonumda bır sıkıntı var. Sureklı kapanıyor, cekmıyor, arada kıtlenıyor, ekran kayıyor ve bazen cızırtılar cıkarıyor. Ne oldugunu anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevınırım. Garantiye mi götürmeliyim bilmiyorum. Telefonsuz kalmak da ıstemıyorum. Okudugum bır kac yazıda alphanın bu tarz sorunlar cıkardıgını ve 30 gun ıcınde ıade etmezsen garantıde de bırsey yapmadıkları yazıyor. Lütfen akıl verın.

• Ne gibi sorun olacak kullanici bolumu var oraya sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snoopy07 S kullanıcısına yanıt
    Telefonu garantiye verin. Telefonu alalı 6 ayı geçmediğinden isterseniz para iadesi bile alabilirsiniz.
  • valla bende kullandım bu telefonu ama dediğiniz gibi hiçbir problem yaşamadım . gayet şık ince ve sağlam donanımlı bir cihaz...
  • Telefon çok sık bende memnunum görüntüsünden ama sanırım benimkini üretiminden kaynaklanan bi sıkıntı var bilmiyorum çok fazla ısınıyor ve anlattığım sorunlar oluyor. Yoksa iphone andıran sık bi görüntüsü var bende seviyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.