Şimdi Ara

GALAXY ALPHA ALINIRSA PİŞMAN OLUNURMU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GALAXY ALHA TELOFONUNU ÖNERİRMİSİNİZ . NASILDIR SIKINTI OLURMU ALSAK 4.7 İNÇ KÜÇÜKMÜDÜR SİZCE .TELEFONDA OYUN OYNASAM EKRAN KÜÇÜK KALIRMI .KULLANANLAR MEMNUN MU TELEFONDAN. HERHANGİ BİR KRONİK SORUNU VARMIDIR. ALINIRSA PİŞMAN OLUNURMU .TAVSİYE
    EDERMİSİNİZ .

ÜRETİMDEN KALMASINDA BİR SIKINTI OLURMU EKRAN NASIL GENELLİKLE OYUN OYNAYACAĞIM.
    EKRAN KALİTESİNDE SIKINTI VARMI İPHONE YADA LG KADAR NETMİ 720P OLMASIN DEZ AVANTAJI NELERDİR .PİKSELLER GÖZÜKÜYORMU .

SON OLARAK BU TELEFON YADA ZENFONE 2 HANGİSİ TERCİH EDİLİR

TEŞEKKÜRLER

• galaxy ürünlerin çoğunda vardır ekran iphone kadar net renk değerlerini vermez , beyaz renk tonlarına bakarak anlayabilirsin.Ben iphone alırdım hocam . ama sormuşsun ya zenfone 2 mi diye asus telefon almam , hele ki şu türkiyede servis sıkıntısı varken.
  • alpha yerine z3 compact'ı incelemenizi tavsiye ederim. Özellikle batarya performansı ve 720p ekrana snapdragon 801ac koyulması bir cok amiral gemiden daha stabil ve performanslı olmasını sağlıyor. 4 inc iphone 5s de bile oyundan keyif alındığını düşündüğümüzde 4.6 inc yeterli olur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,7" bence küçük, kişisel tercih. Ekran boyutu ne kadar büyükse daha iyi oyun deneyimi yaşarsın.

Üretimden kalkmasının bir sorun olacağını düşünmüyorum. 720P ekranın dezavantajından çok avantajı var. Pixelleri normal kullanımda göremezsin. Ekranı gayet başarılı.

Bataryası yüzünden oyun cihazı diyemeyiz ama yedek batarya ile bu sorun çözülür.

Eğer premium bir cihaz istiyorsan Alpha alınır, amaç sadece oyunsa ZenFone 2 veya başka cihazlara bakılabilir.

Not: Klavyede sol kısımda shift'in üzerinde Caps Lock tuşu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonshine14

alpha yerine z3 compact'ı incelemenizi tavsiye ederim. Özellikle batarya performansı ve 720p ekrana snapdragon 801ac koyulması bir cok amiral gemiden daha stabil ve performanslı olmasını sağlıyor. 4 inc iphone 5s de bile oyundan keyif alındığını düşündüğümüzde 4.6 inc yeterli olur diye düşünüyorum

+1

compacta rakıp cıkartmayı denedıler ama o kadar tutmadı cunku batarya oldukca sıkıntılı,buyuk olmayan ama guclu bır cıahz arıyorsanız z3 compact cok daha mantıklı olacaktır,yanlıs bılmıyorsam alphanın uretımıde durduruldu.
  • Tabi ki pişman olunur.

Alpha, Samsung'un elinde fazla kalan malzemeleri çöpe atmamak için çıkardığı başı ve sonu olmayan, abuk bir modeldir.

Öncesi de sonrası da yoktur ve muhtemelen olmayacaktır. Güncelleme alıp almayacağı bile meçhul olan bir modeldir.

Size tavsiyem; amiral gemilerden şaşmayın.
  • Boş telefon hocam fiyatını haketmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.