Şimdi Ara

galaxy ace s5830i Şarj %68'den sonra doldu uyarısı veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirtmiş olduğum telefonu 1 yıldır kullanıyorum. Şarjı hemen bitiyor diye orjinal batarya aldım. Orjinal rom yükledim iki gün önce de yine güncel orjinal rom yükledim. Vodafone hattını kullanıyorum, paketlerimi aldığımda şarj 1 gün gidiyor almadığımda arada telefonu kurcaladığım halde tam 4 gün gitti. Tabi sürekli 3G kapalı tutuyorum. Daha fazla giderdi hiç oynamasaydım. Müşteri hizmetlerini aradım şebekem sıfırlandı sadece telefon görüşmesi yapınca şarj hemen bitmeye başladı. Şebekeyle alakalı sorunu çözdüm fakat şarja takıyorum % 68 olduğunda şarj tamamen doldu uyarısı veriyor. 2.5 saatte sarj olan telefon 1 saat içinde tam şarj oluyor. Evet bu halde tam 4 gün gitmişti. Şarjı çıkartıp tekrar takıyorum %98 den dolmaya başlıyor. İlginç tarafı tam şarj olmasa neden böyle oluyor anlamış değilim. 2 tane orjinal şarj cihazı ve batarya ile denedim. Telefonu servise göndererek telefonsuz kalmak istemiyorum. Bu sorunla karşılasan oldu mu yada neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

• Samsungun stock yazılımı yüklediginiz halde sorun devam ediyorsa

üzgünüm ama donanımsal bir problem var .
  • galaxy ace,mini,w vb. telefonların hepsinin kronik sorunu yazılımsal olabilir tam belli değil durum
    başka romlar deneyin
  • İki tane rom denedim. Şarj tam olarak oluyor ilginç tarafıda bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcevq

galaxy ace,mini,w vb. telefonların hepsinin kronik sorunu yazılımsal olabilir tam belli değil durum
    başka romlar deneyin

Yazilimsal problem oldugu zaman samsung guncelleme paketi yollar . Galaxy ace ve galaxy young kullaniyorum arkadasin yazdigi sorunlarin hic biri yok o halde donanimsal bir hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeylaTheBand

quote:

Orijinalden alıntı: bcevq

galaxy ace,mini,w vb. telefonların hepsinin kronik sorunu yazılımsal olabilir tam belli değil durum
    başka romlar deneyin

Yazilimsal problem oldugu zaman samsung guncelleme paketi yollar . Galaxy ace ve galaxy young kullaniyorum arkadasin yazdigi sorunlarin hic biri yok o halde donanimsal bir hata 

donanımsal olucağını bende düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Bataryanın %32'si ölmüş.

Yukarda belirttiğim gibi ikici orjinal batarya ile denedim ilkinde de aynı sorun oluyor. Herhalde telefonda bir sorun var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Bataryanın %32'si ölmüş.

Yukarda belirttiğim gibi ikici orjinal batarya ile denedim ilkinde de aynı sorun oluyor. Herhalde telefonda bir sorun var

Battery stat dosyasını silip pili kalibre etmeyi deneyin. Düzelmezse servise..

Onu nasıl yapacağım bilgiverir misin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.