bu iki telefona şöyle bi göz gezdirdim aynı özellikli gibi.. ama belki bilmediğim farklılıkları vardır.. sizce hangisini tercih etmeliyim? ve neden?
ace çok karizma bir telefon ideos un tipi bence hiç hoş değil. ve özellik olarak da tatmin edici ideos la beraber kıyaslayınca. ve huwaei değil samsung almış olacaksın. yani ace +1000
donanım olarak yakınlar galaxy ace in hatları daha keskin bence daha şık duruyor garanti konusunda ace önde 2.el satımıda kolay olur yani galaxy ace
Galaxy Gio (Aceden 0.2'' ekran boyutu hariç bir farkı yok ikisini yan yana görünce dahada anlamış oldum ace'ye fazladan verilen paraya yazıktır.
@ashes evet özellikleri aynı. özellikle sıfır ürün alırken ace biraz kazık ama gio daha basit duruyor ace çok kalite duruyor
peki ram olarak farkları var gibi.. doğru mudur? x5 512 ram iken ace 200 küsürlerde?
evet ace 280 mb ram. ama size performans olarak bir problem çıkarmayacaktır. bir de dahali hafızası az ace nin. uygulamaları SDye taşımayla uğraşmam diyorsanız ace nin ve gio nun dahili hafızaları çok az..
avaba bunlar performansı çok etkiler mi? x5 i heryerde bulamıyorum yaa.. bütüm büyük marketlere baktım yok :( görmeden de almak istemiyorum
Huawai daha üstündür tabiki ama tercih meselesidir. ekran katiletisi bakımındanda Ace çok üstün.
Wawe II'yi 650-700 liradan satsalar direk önerecem ama o fiyatlarda başka birşeyde yok.
bu arada ace ile gio arasında tasarım olarakta bence çok fark yok ben ace alsam kendimi kötü hissederim '' aa iphone'un çakması diye davalık olan telefon değilmi bu vs.''
bu arada ace ile gio arasında tasarım olarakta bence çok fark yok ben ace alsam kendimi kötü hissederim '' aa iphone'un çakması diye davalık olan telefon değilmi bu vs.''
bunu anlamadım valla dostum :) yani ace iyi mi demek istiyosun :)
eline alırsan x5 gio ve ace'yi zaten ace yi seçeceksin.. özellik performans tutkunuysan huawei daha üstün... ama hoş karizma bir telefonum olsun diyorsan performansta da gözün arkada kalmaz ace yi seç.. ace al ace :D
Ace tasarım olarak harika bi telefon. Sırf o tasarım için bile alınabilir.. Herkes merakla elindeki telefona bakar bu kadar diyorum
@::Ashes:: 'e katılıyorum. direk iphone çakması tasarımı olan ace'yi tasarım harikası yaptınız ya helal olsun bence gio ile ace arasında hiç bir fark yok. ace'nin birazcık büyük ekranı biraz yüksek kamerası var diye bir ton fiyat farkı vermek fazla mantıksız geliyor bana. ha alana saygı duyarım yanlış anlaşılmasın ama ben almam da tavsiye de etmem. tasarım olarak gio'dan tek farkı köşelerin gio'da daha oval geliyor olması bence. huawei ideos x5 daha iyidir ace'den ben x5 tavsiye ederim.