Bildirim
GALAXY A3 NUMARA ENGELLEME YOK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam 2016 serisi ise var. Ben az önce bir banka numarasını engelledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman sifil -- 3 Şubat 2016; 15:59:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır 30 haziran 2015de aldım ne demek engelledim ya nasıl bi mallıktır o paraya bu gidip 4s alsaydım daha iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğim gibi A3lerin yeni çıkan 2016 serisinde var o özellik. Eski A3, A5, A7 lerde yok demek ki. Ben numarayı açıp sağ üst köşedeki üç noktaya basarak yaptım ama.
Özür dilerim sağ üstte daha fazla yazan yerden olacak.
-
?????
engelleyecegin numaraya tıkla sağ üst köşede nokta yada daha yazar oraya gir numarayı engelle olması lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
tamamen saçmalık hocam. Görünen o ki koymamışlar yazılım eksikliği marketten 3. parti bir uygulama ile halledilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Evet 4.4.4. Kitkat var
Ya ben hiç anlamıyorum bu işlerden ayar falan gerekir şimdi ona iyice çöker sonra telefon mahvolurum
Normalde bu menüde en üstte Arama Reddetme oluyo. Peki senin telefonda Engelleme Modu da mı yok? Benimki S4 Active ama S3 Mini'de bile var. -
Yok iste, yazılım bilmesek de az biraz anlıyoruz biz de kendi capımızda didiklemediğim yeri kalmadı, s serisinde var, benim samsung star s5233de bile vardı bunda yok kafayı yiycem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X