Şimdi Ara

GALAXY A3 NUMARA ENGELLEME YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s5233 kullanıyodum, onda bile numara engelleme vardı, ama sonra galaxy a3 aldım telefonda numara engelleme yok şaka gibi, nabıcam yardım edin nolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 2016 serisi ise var. Ben az önce bir banka numarasını engelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman sifil -- 3 Şubat 2016; 15:59:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osman sifil O kullanıcısına yanıt
    Hayır 30 haziran 2015de aldım ne demek engelledim ya nasıl bi mallıktır o paraya bu gidip 4s alsaydım daha iyiydi

• Hocam dediğim gibi A3lerin yeni çıkan 2016 serisinde var o özellik. Eski A3, A5, A7 lerde yok demek ki. Ben numarayı açıp sağ üst köşedeki üç noktaya basarak yaptım ama.

• Özür dilerim sağ üstte daha fazla yazan yerden olacak.

• osman sifil O kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de öyle yaptım ama yok çıkmadı. Arama engelleme yazıyo normal bi şekilde, tıklıyorum ama bunşar çıkıyo. Görüntü aldım fotograflar yüklenmistir insallah simdi
     GALAXY A3 NUMARA ENGELLEME YOK GALAXY A3 NUMARA ENGELLEME YOK GALAXY A3 NUMARA ENGELLEME YOK

• ?????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lumia numara engelleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • engelleyecegin numaraya tıkla sağ üst köşede nokta yada daha yazar oraya gir numarayı engelle olması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Hocam sırayla ekledim fotoğrafları. 1 tane daha var inanmıyosunuz ama hakkaren yok ya şaka gibi nasıl bi akıllı asalak telefondur bu allah kahretsin ya
     GALAXY A3 NUMARA ENGELLEME YOK GALAXY A3 NUMARA ENGELLEME YOK GALAXY A3 NUMARA ENGELLEME YOK

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Bu da var
     GALAXY A3 NUMARA ENGELLEME YOK

• tamamen saçmalık hocam. Görünen o ki koymamışlar yazılım eksikliği marketten 3. parti bir uygulama ile halledilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuz_parilti

Hocam ben de öyle yaptım ama yok çıkmadı. Arama engelleme yazıyo normal bi şekilde, tıklıyorum ama bunşar çıkıyo. Görüntü aldım fotograflar yüklenmistir insallah simdi

Cihazı lolipop'a güncelleyin belki engelleme özeliği yeni yazılımla gelebilir. Ekran resimlerinden anladığım kadarıyla şuan kitkat yüklü görünüyor.

• asabi kullanıcısına yanıt
    Evet 4.4.4. Kitkat var
    Ya ben hiç anlamıyorum bu işlerden ayar falan gerekir şimdi ona iyice çöker sonra telefon mahvolurum

• Normalde bu menüde en üstte Arama Reddetme oluyo. Peki senin telefonda Engelleme Modu da mı yok? Benimki S4 Active ama S3 Mini'de bile var.
  • UML kullanıcısına yanıt
    Yok iste, yazılım bilmesek de az biraz anlıyoruz biz de kendi capımızda didiklemediğim yeri kalmadı, s serisinde var, benim samsung star s5233de bile vardı bunda yok kafayı yiycem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.