erken bir gol bulabilirsek çıkarız. onun haricinde çıkamayız. çok zor. uefa da heyecanlandırmıyor değil. saraçoğlu
Semih sakat bildiğim kadarı ile, edu da....
Bize gelene kadar; sence siz geçebilecek misiniz?
GS nin şansı FB ye göre daha yüksek....
Galatasaray turu her türlü geçer , siz önce kendi takımınıza bakın.
inşallah geçeriz
Güveniyorum takımıma. Geçeceğiz inşallah.
2 Takımımızın da işi kolay değil. romenler oyuncularına tarihi prim vererek motive etmeye çalışıyorlarki bu onlar için en geçerli motivasyon olsa gerek. biletler satışa çıkar çıkmaz tükenmiş. aynı bizde önemli maçlar arefesinde olduğu gibi. Bizim içinde pek hoş şeyler söylemek mümkün değil. selçuk derken, edu. edu derken şimdide semih. üstelik adamların ilk maçta oynamayan 5 as futbolcusu sahada olacak.5 as futbolcu takımın yarısı demektir ki.bu da bizim için hiçte hoş bir şey değil. uzun lafın kısası sahaya yüreğini koyan,koşan basan kazanacak. hayırlısı ne ise o olsun.
Bence bizim için şampiyonlar ligi staj yapan Skibbe yüzünden ilk maçta bitmiştir.Ama diğer tarafta sakat oyuncuları olsada kendi evinde seyirci desteği ile ve avrupa şampiyonu kurt hocası ile bize göre daha kolay rakiple oynayacak olan Fenerbahçe turu rahat geçer.Bizim yönetim iyi kadromuzu böyle tecrübesiz bir hocaya emanet ederek büyük hata yaptı.
Millet partizanı çantada keklik görüyo gelmiş gs maçını tartışıyo.
Partizan belki de akşam büyük bi sürpriz yapaca. Adamların kadrosu çok genç yorulmak nedir bilmiyorlar. İlk maçtaki pres sayesinde fenerin defans kevgire dönmüştü.
Benim de korkum steaua nın seyircisi. Genç oyuncularımız orada baskı altında kalırlarsa ondan korkuyorum. Yoksa güvenim tam takımıma.
İster hava içinde oluruz ister hüzün içinde oluruz sizi ne ilgilendiriyor Bide hesap sorar gibi gruptan çıkacakmısınız diye konu açmış hay Allahım ya
başlığı düzelt, biz gruplarda falan değiliz şu an eleme oynuyoruz ki elemeyi geçersek şl guruplarına kalacağız
vee evet bu akşam maç bizim sanılanın aksine rahat geçeceğiz aha hanamichi söylemişti dersiniz