Şimdi Ara

Galatasaraylı oluşunuzun hikayesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray topicine yakışır bir konu daha. Evet Dh'li aslanlar nasıl Galatasaraylı olduğumuzu anlatalım. Konuyu açan biri olarak ben başlayım. Yaklaşık 4 yaşlarındayken almanyadan bir akrabamız gelmişti. Çikolata da getirmişti tabii. Galatasaraylı olursan çikolataları veririm dedi ben de olurum dedim ve çikolataları kaptım. Daha sonra değişik rüşvetlerle değişik takımlara gönül versemde büyük bir Galatasaraylılık asaletiyle büyüdüm. Evet ben böyle fanatik bir Galatasaraylı oldum. Evet ya sizler ?

• quote:

topicine yakışır bir konu daha

f]
  • bi biskrem versem...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Galatasaray topicine yakışır bir konu daha. Evet Dh'li aslanlar nasıl Galatasaraylı olduğumuzu anlatalım. Konuyu açan biri olarak ben başlayım. Yaklaşık 4 yaşlarındayken almanyadan bir akrabamız gelmişti. Çikolata da getirmişti tabii. Galatasaraylı olursan çikolataları veririm dedi ben de olurum dedim ve çikolataları kaptım. Daha sonra değişik rüşvetlerle değişik takımlara gönül versemde büyük bir Galatasaraylılık asaletiyle büyüdüm. Evet ben böyle fanatik bir Galatasaraylı oldum. Evet ya sizler ?

Senin Galatasaraylı olmadığını herkes bilirken bu konu açmak niye???
  • Babam fenerlidir,ben de yaklaşık bi 9-10 yaşıma kadar fenerliydim,sitede bir abimiz vardı,o beni ve birçok arkadaşımı galatasaraylı yapmıştı,tabi bunda uefa kupası+başarıların da payı büyük,böyle işte,gurur duyuyorum galatasaraylı olduğum için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Babam fenerlidir,ben de yaklaşık bi 9-10 yaşıma kadar fenerliydim,sitede bir abimiz vardı,o beni ve birçok arkadaşımı galatasaraylı yapmıştı,tabi bunda uefa kupası+başarıların da payı büyük,böyle işte,gurur duyuyorum galatasaraylı olduğum için

kim duymuyor ki iyi ki Galatasaray var.
  • Bende bilmiyorum galatasaraylıyız işte kendimi bildim bileli gs formam var mecburi gs'li olmuşuz ama seviyorum Galatasaray Forever.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 yaşıma kadar fenerliydim. Hiç unutmuyorum dayımlar eniştem vs hep beni galatasaraylı yapmak için uğraşırlardı. Bi gün tuvalete girdiğimde kendi kendime "ulan annem babam fenerli ama dayımlar daha kafa adamlar ben en iyisi galatasaraylı olayım " demiştim. Tuvaletten çıktığımda artık galatasaraylıydım (tabi kendi kendime konuşurken ulan demedim o yaşta, kelimesi kelimesine ne düşündüğümü hatırlamadığım için espri yoluyla anlatmaya çalıştım olayı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Galatasaray topicine yakışır bir konu daha. Evet Dh'li aslanlar nasıl Galatasaraylı olduğumuzu anlatalım. Konuyu açan biri olarak ben başlayım. Yaklaşık 4 yaşlarındayken almanyadan bir akrabamız gelmişti. Çikolata da getirmişti tabii. Galatasaraylı olursan çikolataları veririm dedi ben de olurum dedim ve çikolataları kaptım. Daha sonra değişik rüşvetlerle değişik takımlara gönül versemde büyük bir Galatasaraylılık asaletiyle büyüdüm. Evet ben böyle fanatik bir Galatasaraylı oldum. Evet ya sizler ?

Galatasaraylı olunmaz, Galatasaraylı doğulur. Sonradan oldum deyip şuan fanatiği olanlar aslında zaten Galatasaraylıydılar ama farkında değillerdir.

• İlk başlarda yani nasıl diyim işte bi takım tutmaya başladığımda 5-6 yaşındayken falan babam maçları izlerdi tabi GS'li olarak. Bende GS'li oldum 9-10 yaşlarında işte o mükemmel başarılar gelince artık GS benim için hayatımın anlamı oldu ve şuanda yaşama sebeplerimden birisi...
  • Burcum Aslan. Lider ruhluyum, lider olanları seviyorum. Huyum kurusun
  • 3-3 biten man utd - gs maçında o zaman 3-4 yaşlarındaydım babam dedem bağırıp duruyolardı gol olunca sonra bende bağırmaya başladım sonra baktımki gsli olmuşum
  • Beni Gs li yapan Fenerbahçeli Müjdat ve bizim binadaki tüm Fenerlilerdir.
    Onların sayesinde küçük yaşta Fenerli olmanın ne kadar acı verici birşey olduğunu keşfetmiştim.
    Renkleri bir çocuğa güzel geldiği için Gs yi tutmaya başladım aklım sarmaya başladığı zaman ne denli iyi iş yaptığımı anladım.
    Birde aslan burcuyuz yani doğuştan gs liyiz.
  • yükselen burcunuz da önemlidir
  • Le petit prince

FORUMA ADAMIŞ KENDİNİ... TAKDİR ETTİM.
  • Konuyu açan arkadaş Galatasaray lı değil ama ben genede hikayemi yazayım.

İki dedemde fanatik fenerbahçeliydi. Özellikle babamın babası hastalık derecesinde fenerliydi. Ben 4-5 yaşındayken hiç unutmam dedem bana bir fener forma+şort takımı almıştı. Sokağa oynamaya çıkarken babannem giydirmişti. O zaman ki formaları hatırlayanlar bilirler yün gibi kaşındıran bir kumaşı vardı. Babannem formayı bana giydirince bir sıkıntı ve kaşıntı bastı ağlamaya başladım. Bünyem fener formasını kabul etmedi. O senelerde Derwall zamanlarıydı. Galatasaray ın 14 yıl aradan sonra şampiyon olması büyük olay yaratmıştı Türkiye'de. Bende ilk sarı kırmızı renklere orda vuruldum. Sonra Avrupa Kupası yarı finalinde artık fanatik Galatasaraylı olmuştum. 5-0 Xamax maçında annem ve ben otobüsle izmirden gümüldüre dönüyorduk. Yol 1 buçuk saat sürüyordu. Gümüldür yolunu bilen bilir virajlı şarampollü uzun bir yoldur. Otobüs balık istifi resmen, maçı da radyodan dinliyoruz ve atılan her golde otobüs öyle bir sallanıyordu ki az kalsın virajda devrilip 200-300 metre yükseklikten denize uçacaktık. O günü ömrümün sonuna kadar unutmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Konuyu açan arkadaş Galatasaray lı değil ama ben genede hikayemi yazayım.

İki dedemde fanatik fenerbahçeliydi. Özellikle babamın babası hastalık derecesinde fenerliydi. Ben 4-5 yaşındayken hiç unutmam dedem bana bir fener forma+şort takımı almıştı. Sokağa oynamaya çıkarken babannem giydirmişti. O zaman ki formaları hatırlayanlar bilirler yün gibi kaşındıran bir kumaşı vardı. Babannem formayı bana giydirince bir sıkıntı ve kaşıntı bastı ağlamaya başladım. Bünyem fener formasını kabul etmedi. O senelerde Derwall zamanlarıydı. Galatasaray ın 14 yıl aradan sonra şampiyon olması büyük olay yaratmıştı Türkiye'de. Bende ilk sarı kırmızı renklere orda vuruldum. Sonra Avrupa Kupası yarı finalinde artık fanatik Galatasaraylı olmuştum. 5-0 Xamax maçında annem ve ben otobüsle izmirden gümüldüre dönüyorduk. Yol 1 buçuk saat sürüyordu. Gümüldür yolunu bilen bilir virajlı şarampollü uzun bir yoldur. Otobüs balık istifi resmen, maçı da radyodan dinliyoruz ve atılan her golde otobüs öyle bir sallanıyordu ki az kalsın virajda devrilip 200-300 metre yükseklikten denize uçacaktık. O günü ömrümün sonuna kadar unutmam.

• şöyle şöyle oldu ve galatasaraylı oldum diyemem.hatırlamıyorum böyle birşey.ama neden galatasaraylı olduğumun cevabı sanırım ZAMAN dır. 87-88 senelerinde hava galatasaray kokuyordu.belkide ondan galatasaraylı olmuşumdur.sanırım çoğu kişinin takım tutma sebebi zamanın kimin zamanı olduğunda saklı.6-7 yaşlarında uefa kupasını görenlerin yüzde 90 ı galatasaraylıdır muhtemelen.zaman faktörü takım tutma konusunda belirleyicidir.ama birde zorlama destekleme babadan etkilenme var.eğer böyle dış faktörler olmazsa bir çocuk o dönemde ne kokuyorsa ona meyil eder çoğunlukla.

birde şu varki zamanla taraftarlık şekil değiştiriyor.önce şampiyonluk 3 puan çok şeydir.sonraki dönem 3 puan yanında güzel oyun.ve son aşamada sadece güzel oyun bekliyorsun.fanatiklik yaş ilerledikçe azalıyor.
  • Babam takım tutmazdı ama dayımlar kuzenler hep beşiktaşlıydı bende haliyle beşiktaşılıydım(aklımız ermiyo tabi ). ilkokulun ilk yıllırı sınıfta full galatasaraylı kaynıyordu. Okuldan esorfman istediler annemle gittik almaya siyah beyazların hep bedeni küçük geliyor orada 1 tane galatasaray eşorfman takımı kalmış annem tutturdu alacam diye gittik onu aldık. Kuzenlerede uyuz oluyordum zaten böylelikle galatasarylı oldum çokta güzel oldu takımımla gurur duyuyorum
  • Ben kucukken gsliydim uefa kupasindan sonra fbli oldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.