Arkadaşlar yeni bir site kurdum şuan henüz tam anlamıyla başlamadım bazı eksikler var. Hoş vakit geçirceğimiz bir ortam olur inşallah. Üye olup destek verirseniz bana teşekkür ederim http://www.aslanlaryuvasi.tk paralı host kazanmıştım webadam güvencesiyle elime geçincede domain almayı düşünüyorum
quote:Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf Logo çok kötü. Joomla yerine Wordpress kurup haberleri oradan yazsan daha hoş olabilir. Logo çok büyük oldu o yüzden kalitesiz durdu sanırım onu küçültsem iyi olacak gibi
quote:Orijinalden alıntı: BojanKrunic quote:Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf Logo çok kötü. Joomla yerine Wordpress kurup haberleri oradan yazsan daha hoş olabilir. Logo çok büyük oldu o yüzden kalitesiz durdu sanırım onu küçültsem iyi olacak gibi Zamanla daha çok şey öğrenip, daha güzel hale getirirsin.Emek vermen bile çok güzel, tebrik ederim kardeşim.
quote:Orijinalden alıntı: reef1905 quote:Orijinalden alıntı: BojanKrunic quote:Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf Logo çok kötü. Joomla yerine Wordpress kurup haberleri oradan yazsan daha hoş olabilir. Logo çok büyük oldu o yüzden kalitesiz durdu sanırım onu küçültsem iyi olacak gibi Zamanla daha çok şey öğrenip, daha güzel hale getirirsin.Emek vermen bile çok güzel, tebrik ederim kardeşim. teşekkürler