Şimdi Ara

Galatasaraylı Arkadaşlarımı Beklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir site kurdum şuan henüz tam anlamıyla başlamadım bazı eksikler var. Hoş vakit geçirceğimiz bir ortam olur inşallah. Üye olup destek verirseniz bana teşekkür ederim

http://www.aslanlaryuvasi.tk paralı host kazanmıştım webadam güvencesiyle elime geçincede domain almayı düşünüyorum

• Girdim tema+banner güzel olmamış
  • Paint terk.
  • Hayırlı olsun.
  • Logo çok kötü. Joomla yerine Wordpress kurup haberleri oradan yazsan daha hoş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Logo çok kötü. Joomla yerine Wordpress kurup haberleri oradan yazsan daha hoş olabilir.

Logo çok büyük oldu o yüzden kalitesiz durdu sanırım onu küçültsem iyi olacak gibi
  • biraz daha geliştirsen güzel sayfa olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

quote:

Logo çok kötü. Joomla yerine Wordpress kurup haberleri oradan yazsan daha hoş olabilir.

Logo çok büyük oldu o yüzden kalitesiz durdu sanırım onu küçültsem iyi olacak gibi

Zamanla daha çok şey öğrenip, daha güzel hale getirirsin.Emek vermen bile çok güzel, tebrik ederim kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

quote:

Zamanla daha çok şey öğrenip, daha güzel hale getirirsin.Emek vermen bile çok güzel, tebrik ederim kardeşim.

teşekkürler

• Tebrik ederim. Ben beğendim.
  • Başarılar kardeşim, geliştirirsen kendini çok iyi yerlere gelebilirsin.
  • teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz ve önerileriniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.