baya ünlüymüs site hani oy patlaması var o kadar göztepe var ksk var adamlar anlete ankaragücü nün grubunu koymuslar.. şekerspor un taraftarları da cok pisko haa onu unutmuslar bak bu arada ua'ya uye olmayan o zmn gs taraftarı degil en cok taraftar böle mi ölculuo artık
quote:
Orjinalden alıntı: kok10
baya ünlüymüs site hani oy patlaması var o kadar göztepe var ksk var adamlar anlete ankaragücü nün grubunu koymuslar.. şekerspor un taraftarları da cok pisko haa onu unutmuslar bak bu arada ua'ya uye olmayan o zmn gs taraftarı degil en cok taraftar böle mi ölculuo artık
Bu, en çok taraftar oylaması değil..
En holigan/fanatik taraftar grubu hangisi oylaması..
onu anladım tabi ki de arkadas öle yazmıs onu demek istedim. dogrulugundan supheli oldugumu soledim bide. bence En holigan/fanatik taraftar grubu hangisi oylaması bile degil yani sacma sapan bi anket dogru durust takımlar yok abuk sabuk takımlarla yapılmıs bir anket daha ne takımlar var avrupada bırakın arjantin de brezilyada İZMİR de :D
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
quote:
Orjinalden alıntı: kok10
Bu, en çok taraftar oylaması değil..
En holigan/fanatik taraftar grubu hangisi oylaması..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme