Şimdi Ara

Galatasarayin oyun plani ne? Bilen var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chealsenin bir plani vardi. Sürekli 2ye 1ler yaparak, beklerin arkasina adam kacirmak istediler. Böylece bir cokta pozisyon buldular. Bir cok pozisyon yarattilar. Peki biz ne yaptik?

Topa sahip olmada Chealseden öndeyiz. Fakat 3.bölgede yapilan paslarda yarilari kadariz. Yaratilan pozisyon sayimiz sadece 2. Mancini ve üretkenlik sorunu hakkinda ne kadar hakli olduğumu gösteriyor. Drogbanin bu haliyle, solda Sneijderle, sağda Burakla zaten bir takimin üretken olmasi beklenemez. Bunlari gectim, takimin 3.bölgede bir plani bile yok. 3.bölgede doğru pozisyonlari bile alamadik.

Ligdeki durumda ortada, Turkiye Ligi gibi bir ligde sampiyon bile olamiyoruz. Deplasmanda Karabükü yenemeyen takimin Chealseyi elemesini beklemek zaten hayalcilik. Rakiplerin durumu ve kadro kaliteleri de ortada. Sadece doğru oynuyorlar. Bu sistemsizlikte Burak, Selcuk, Sneijder ne yapsin? Elinizdeki kadroya göre bir sistem belirlemelisiniz. Capello gibi adamlara hep hayran oldum. Adam nereye gitse, kadrosu neyse, o kadroya göre oyun oynatti. Her yerde firtina gibi esti. O adam Mancini gibi 4-3-3 oynatmazdi. Bu yüzden Capello olmus. Guardiola Barcelonayi birakti, 1 sene ara verdi. Ertesi sene adami cok büyük kontratlarla almak icin Avrupanin en büyük takimlari siraya girdi. Bayerne gitti. Bayern taraftarlari mükemmel bir TDmiz var diyorlar. Lahmi dünyanin en iyi CMsi yapti, Rafinhayi bile Brezilyali milli takimi oyuncusu yapti, takimin yüzde 90inin perfonmansi yükseldi, helal olsun diyorlar.

Mancini Cityi birakti, kimse istemedi. Rijkaardta ayniydi. Adamin elinde 4-3-3e uygun kadro yoktu. İsrarla 4-3-3 oynatti. 2 senemizi kaybettik sayesinde. ilginc olan, Rijkaardi da kimse istememisti. Neden istemediklerini simdi cok daha iyi anliyorum.

Manciniyi iyi taniyorum, Galatasarya onu kovmazsa, seneye yine tonla adam aldirir, onlari sirayla dener, sürekli macera arar. Bu sene ligi hediye ettik. Seneye de ederiz.

quote:

Orijinalden alıntı: P3

Su kadro Lucescu yada Senol Günesin elinde olsa, su anda acik ara liderdi. Gecen sene ligdeki tüm takimlar kötüydü. Galatasaray 1 önceki sezona göre, yanlis transferler yapinca, kötü gittik. Fakat ne zaman 4-3-1-2ye gectik, 4-3-1-2 bizim sorunlarimizi cözdü, tüm maclarimizi kazandik.

Mancini Juventusun Kopenhag macinda kaybettiği puanlar sayesinde gruptan cikti. Aldiğimiz puan ortada.

Eskiden hangi mac olursa olsun, takimin maci cevireceğine inanirdim. Simdi TVyi aciyorum,Karabük macindan önce dedim ki, biz bu mactan hayatta puan cikaramayiz. Simdiöyle bir inanc yok. Yarin Chealse maci var, Chealse karsisinda sansimiz yüzde 0. Yok öyle bir sey. Eskiden olsa inanirdim. Mancinili Galatasaray cok bos alan birakiyor. Bir oyun plani yok. Yekta/Ceyhun Drogba arasindaki mesafe fazla. Takimin beklerinin savunmalari kötü. Savunmada lider bir adam yok. Burak ve Sneijder kanatlarda verimsiz, Galatasaray 3.bölgede üretken degil.

Bu sorunlar varken Chealse gibi cabuk, güclü, teknik ve deli gibi pres yapan takima karsi sansimiz nedir?

Mancini geldiğinde ligi kaybettiğimizi düsünmüstüm. Yaniltmadi beni. Bu yaz yine 20 tane adam aliriz, aynen devam ederiz.

Takim mi genclesmis? Ne genclesmesi? ilk11de sadece Telles oynuyor. Aldiği oyunculari sanki ilk11e monte etti de, yas ortalamasi düstü. Hajrovici aldirdi, adami kadroya almiyor. Chealse macinda ilk11de baslatiyor. Skor 4-5 farkla öndeyiz, aldirdiği ne Korayi ne Umutu oyuna aliyor. Korayi son 8dkda oynatti sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.