cémo takılıyorum.Yoksa amacım takımınızı küçük düşürmek değil.Ufak tefek latifeler sadece
unutmuşlar yerine unutmuş demen daha iyi olurdu bence.neyse boşver takıl sen
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orjinalden alıntı: fallofday
başlığı yanlış yazmışın transfer olacaktı
artık transferin bile nasıl yazıldığını unutmuşlar
önemli olan transfer yapmadam şampiyon olmak bakınız örn:gs parasıyla rezil olan ise fb bütün kupaları alcaz onu yapcaz şunu yapcaz dünya klubü olcaz vs vs lafonten masalları sayfa13
delinin biri kuyuya bi taş atmış....
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
quote:
cémo takılıyorum.Yoksa amacım takımınızı küçük düşürmek değil.Ufak tefek latifeler sadece
niyetim kötü değildi cémo.Sizin sürekli yaptığınızı bende yaptım.Biraz geniş bakmak lazım dünyaya
demircibu biz dünya takımıyız zaten.Her sene rekor kıra kıra bir alem olduk.Bu kadar para akıtıp alkmaar a elenen başka hangi takım var merak ediyorum.Ve anladımki Brezilya dan artık sadece nescafe çıkar.Zico yu o işe sokmak gerek
quote:
quote:
quote:
niyetim kötü değildi cémo.Sizin sürekli yaptığınızı bende yaptım.Biraz geniş bakmak lazım dünyaya
demircibu biz dünya takımıyız zaten.Her sene rekor kıra kıra bir alem olduk.Bu kadar para akıtıp alkmaar a elenen başka hangi takım var merak ediyorum.Ve anladımki Brezilya dan artık sadece nescafe çıkar.Zico yu o işe sokmak gerek
alem adamsın yaw gAZa geldin
bari şöyle janjanlı bir topic açsaydın resimler falan koyup biraz da yalan haberler sallasaydın, böyle kuru kuru olmaz, ayrıca hamit in forma faciasından sonra böyle birşeye de ihtimal vermiyorsunuz herhalde
ahmet hassan'ın transferi bitti, şimdi de lincoln mü? tamam oldu o da gelsin
yahu transfer kim siz kim servet çetin'i istemişsiniz onu bile alamadınız
quote:
Orjinalden alıntı: Frank Castle
gelirse ben bu kafayı burdan keserim
kafadaki saçları işaret etmissin gibi geldi bana
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
ahmet hassan'ın transferi bitti, şimdi de lincoln mü? tamam oldu o da gelsin
yahu transfer kim siz kim servet çetin'i istemişsiniz onu bile alamadınız
Dimi ya transfer kim biz kim?Rezalet valla ya bi transfer yapamıyoruz.Son 10 yılda sadece 6 kere şampiyon oluyoruz yapamadığımız transferler yüzünden.Yeter artık adam gibi yöneticiler istiyoruz.Bizde Beşiktaş gibi son 10 yılda 1(bir) kere şampiyon olmak istiyoruz transfer yaparak.
quote:
Bizde Beşiktaş gibi son 10 yılda 1(bir) kere şampiyon olmak istiyoruz transfer yaparak.
Çok iyibir oyuncu inşallah gelir TR ye...
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Hakan_GS
benle dalgamı mı gecıosun bunu ben demıorum ıntten okudumm
Sayın başkan şu stadın maketini bitirsin sonra alırız
Formasını almışızdır belki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme