Şimdi Ara

Galatasaray uygulamam Markette

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Severler için hazırladığım Galatasarak isimli uygulamamı indirebilirsiniz ;

İndirmek için tıklayınız

Uygulamanın Güncellenmiş örneği (Güncelleme 1-2 gün içinde aktif olur)

Galatasaray  uygulamam Markette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeagain -- 8 Şubat 2014; 1:31:17 >

• Ben olsam arka planı flu yaparım yazılar okunmuyor mix radyo gibi olsa daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Ben olsam arka planı flu yaparım yazılar okunmuyor mix radyo gibi olsa daha iyi...

Güncelleme ile düzeltirim geri dönüşün için sağol
  • Ne demek kolay gelsin...
  • Emek sarf edilmiş ve güzel bir uygulama ortaya çıkmış. Emeğinize sağlık hocam.

Beşiktaş'a da bekleriz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesTeer

Emek sarf edilmiş ve güzel bir uygulama ortaya çıkmış. Emeğinize sağlık hocam.

Beşiktaş'a da bekleriz hocam

Kısa süre içerisinde aynı formatta diğer 3 büyük takımada gelicektir
  • rss yayını koyabilirsin daha aktif bir program olur,aslında bende uygulama yazıcaktım ama lanet cpu dan olmadı :) sanallastırma yokmus :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

rss yayını koyabilirsin daha aktif bir program olur,aslında bende uygulama yazıcaktım ama lanet cpu dan olmadı :) sanallastırma yokmus :)

Rss yayını var hocam içinde :)
  • İyimis o zaman ! ben GS nin sitesinden aldım ama karakter sorunu var, keske benim cpu da cozutmasaydı :))
  • quote:

İyimis o zaman ! ben GS nin sitesinden aldım ama karakter sorunu var, keske benim cpu da cozutmasaydı :))

Modeli nedir belki çözüm buluruz.
  • quote:

Ben olsam arka planı flu yaparım yazılar okunmuyor mix radyo gibi olsa daha iyi...

Galatasaray  uygulamam Markette

Şu Şekilde güncelledim

• homeagain kullanıcısına yanıt
    Hocam hep merak etmişimdir bu uygulamayı yaptınız markete koydunuz size geliri nedir neye göre ölçülüyor size gelen gelir ?
    mesela uygulamanın her indirilip yüklenmesi size ne kadar gelir sağlıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanKral38

Hocam hep merak etmişimdir bu uygulamayı yaptınız markete koydunuz size geliri nedir neye göre ölçülüyor size gelen gelir ?
    mesela uygulamanın her indirilip yüklenmesi size ne kadar gelir sağlıyor ?

Ücretli koyulursa indirme sayısını ücretle çarpabiliriz ancak ücretsizlerde gelir yok.Bana geliri kariyer açısından o yüzden ücretsiz koyuyorum
    Kariyer derken hocam yani ileride uygulama geliştirici bir şirkette işe girmek gibi mi ?

• quote:

Kariyer derken hocam yani ileride uygulama geliştirici bir şirkette işe girmek gibi mi ?

Yok hocam daha 1.sınıf üniversite öğrencisiyim şimdiden staj vb. olaylar için iyi referans oluyor :)
    Hangi bölüm hangi üniversite hocam ?

• Çok sağol ama microsoftun aptalıgı bu cpuda hyper-v destegi olmalı VS da kodu calıstırmak icin bendeki duo core bunlarda yok malisef...
  • quote:

Hangi bölüm hangi üniversite hocam ?

Bilgi - Bilgisayar Müh.
  • Emegine saglik guzel olmus,tek sorun arka plan ve yazilar uyumlu olmamis,yazilar pek belli olmuyor gozu yoruyor okurken,dikkatli bakmak zorunda kaliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Emegine saglik guzel olmus,tek sorun arka plan ve yazilar uyumlu olmamis,yazilar pek belli olmuyor gozu yoruyor okurken,dikkatli bakmak zorunda kaliyorsun

Üstte koyduğum örnekteki şekilde güncelledim.1-2 gün içinde güncelleme gelir takipte kalın hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.