Şimdi Ara

Galatasaray üni iktisat hakkında bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk tercihim boğaziçi siyaset onun dışında düşündüğüm bölüm olarak gsü iktisat düşünüyorum. Okuyan veya bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ? Fransızca okumak bir handikap mı ? Çift diploma olayı nasıl oluyor ? Akademik eğitimi nasıl ? Yurtdışı veya yurtiçi imkanları ne durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• up

• Sanırım koca dh de bilgisi olan yok :(

• Anladığım kadarıyla Üni ismi sizin için çok önemli lakin GSÜ de hukuk dışındaki bölümler çöp :( Eğitim kadrosuna bakın sitesinden mezun oldukları yerlere dikkat edin, hep 2. ve 3. plan üniler. ODTÜ iktisatı çok daha tavsiye ederim
  • Fransizca icin daha once bir temeliniz yoksa zor bir dildir hem mantik hem ezber gerektirir ama pratikle alisilir, ben okudugum lisede derslerin cogunu fransizca goruyorum hocanin fransizcasi iyise ders akar gider ki gsu de boyle oldugunu dusunuyorum. Yurt disi icin frankofon bir okul oldugu icin kesinlikle Fransa'da ve frankofon ulkelerde staj imkanlari saglayacaktir, yuksek lisansta da saglam frankofon universitelere gitme imkani saglar ayrica Fransa'da okullar devlete ait tek seferlik 300€ oder devam edersiniz en azindan undergraduate icin oyle yuksek lisansta da oyle olacagini dusunuyorum. Galatasaray universitenin ogrenci profilini goz onunde bulundurursak saglam bir cevre edinerek yurtici imkanlarinizi genisletebilirsiniz fransiz liselerinden ve galatasaray lisesinden gelen bolca ogrenci olacagi icin, ayrica yurtdisinda staja gitmeniz de kesinlikle isveren gozunde size arti saglayacaktir. Akademik egitimi zor denmektedir hem fransizca olmasindan hem de fransiz ekolu uygulanmasindan. Saglam vizyona sahip olursunuz ciktiginizda benim bilgim bu kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Fransızca uzak olduğum bir dil sanırım kafamdaki en büyük soru işareti eğitim dili. Tabii kişinin çalışma azmine göre değişir ama Fransızca ile alakası olmayan ortalama biri hazırlıktan donanımlı olarak çıkar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam o tamamen kisiye bagli gercekten dediginiz gibi bizde 3 sene gorup b2 alan da var 10 sene gorup b1 alamayan da. Hazirligin seviyesi nedir bilemem ama bir varsayimda bulunursam; bizim lisedeki hazirlik a1 den baslayip b1 basina kadar getirmisti ki dusunceme gore universite daha agir olur, b2 basina kadar getirirler bence yeterli bir donanim ben b2 seviyesinde biliyorum bu yaz 3 hafta staja gittim tanidigimizin sirketine ihracat departmaninda sıkıntı yasamadan calistim ceviridir, is teklifidir, fiyatlandirma vb. Mezun oldugunuzda ana diliniz gibi konusursunuz istikrarli ilerlerseniz. Ayrica ingiliceniz iyise kelime bilgisi acisindan sıkıntı yasamazsiniz cok fazla.

• Ben de burayı düşünüyorum. Özel sektörde çalışmayı düşünüyorsanız iyidir muhtemelen, bağlantıları sağlam gözüküyor

• Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bakalım 26'sında tanıtım gününe gidecem kısmetse orada kararımı veririm.
  • Rica ederim umarim yardimci olmustur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.