Şimdi Ara

Galatasaray, Takımdaki Gençlerimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yerli, yabancı, 24 Yaş ve altı, takımda veya kiralık, genç gelecek vaadeden futbolcularımızı bir konu altında takip edelim, değerlendirelim isteyerek bu konuyu açtım.

Anlık performans değerlendirmelerini yapabileceğimiz, kiralık oyuncularımızın durumlarını görebileceğimiz geniş bir konu olsun istedim.

Önce takımımızdaki ardından kiralık olarak başka takılarda oynayan genç oyuncularımızın genel durumlarını ve performanslarını gösteren bir tablo yayınlayacağım. Bu önce kapalı sonra isterseniz açık bir dosya olabilir. Yavaş yavaş güncelleyeceğim e-tabloyu online olarak görüntüleyebileceksiniz.

Dh scout ekibi diye bir başlık var orada genç oyuncular paylaşılıyor isterseniz bizde burada seçtiğimiz birkaç oyuncuyu takip eder tabloada performansını listeleriz.

e-tablo

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkmBewSjKk5tdGMyQ0N0YVR4cWYwRUNJc0Yyb0JUN2c&usp=sharing,

Tavsiyelerinize açığım

Tepkinize göre konu kalıcı olur, saygılar

• Şunuda ekle, şunu çıkar diyebilirsiniz , tabloyada yorum ekleyebilirsiniz (oyuncu veya takip edeceğimiz kriter olarak)
  • Berk Yıldız hariç A2 takımında dikkatimi çeken bir oyuncu yok
  • Konu çok iyi çalışma güzel emek var. Bağlılık var
    ama ben hiç böyle genç falan takip edemiyorum ya açıyorum maçı soslu mısırımı koyuyom yanıma 2 bira çakıyom mevcut 11 e sövüp maçı tamamlıyorum. Sonra huzurlu bır sekılde yatağıma girip gülümseyerek uyuyorum
  • ChuckPalahniuk kullanıcısına yanıt
    Baktım kimse eşlik etmiyor uğraşmam bende dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

gençler olsa ne olacak tüm takım çöp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.