Selam arkadaşlar, uzun süredir yaptırmayı düşündüğüm dövmeyi sonunda yaptırdım. Umarım beğenirsiniz. Bu arada yeni yaptırdığım için kırmızılıklar var, normali siyah
Ovvvv süper olmuş :) hayırlı olsun.
Abdest geçirmez
Güzel olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
Abdest geçirmez
Güzel olmuş.
Çok güzel olmuş. Benimde sol göğsümde Atatürk portresi var. Sağ tarafada bir tane aslan yaptırsam kötü mü olur acaba ? Kollarım biraz ince, kollarıma düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
Abdest geçirmez
Güzel olmuş.
hocam aslan biraz üzgün duruyor sanki
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
hocam aslan biraz üzgün duruyor sanki
Alıntıları Göster
Teşekkürle arkadaşlar
@Güven
Çok güzelmiş hocam. Ben de sol kolumun iç kısmına Atatürk imzası düşünüyorum. Dövmeci nası görünüceğini anlamak için bi kağıda düşündüğün şeyi tükenmez kalemle çizip, o kağıdı vazelin ve suyla ıslatıp vücuduna yapıştır, çıkar oraya boyası dedi. Böylece bi fikir edinirsin aslanın nasıl duracağıyla ilgili.
@AcDc
Yok hocam mağrur bakıyor
quote:
Orijinalden alıntı: OnurJAM
Teşekkürle arkadaşlar
@Güven
Çok güzelmiş hocam. Ben de sol kolumun iç kısmına Atatürk imzası düşünüyorum. Dövmeci nası görünüceğini anlamak için bi kağıda düşündüğün şeyi tükenmez kalemle çizip, o kağıdı vazelin ve suyla ıslatıp vücuduna yapıştır, çıkar oraya boyası dedi. Böylece bi fikir edinirsin aslanın nasıl duracağıyla ilgili.
@AcDc
Yok hocam mağrur bakıyor
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bi resmini daha çektim, normal görünümü bu. Biraz +18 oldu ama artık idare edin