Şimdi Ara

Galatasaray şanslı kura değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sergio Ramos : ''Galatasaray şanslı kura değil Malaga veya PSG'yi seçmiş olsaydık böyle değerlendirebilirdik ama Türkler asla pes etmez seneler önce 2-0 öndeyken 3-2 kaybettiğimiz maçı izlemiştim ve hala hafızamda duruyor çocukluk kabusumdur Galatasaray.'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sergio efendinin çocukluk kabusu olmamız iyiymiş
  • GELIYORUZ RAMOS KABUSUN OLMAYA GELIYORUZ

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

GELIYORUZ RAMOS KABUSUN OLMAYA GELIYORUZ
    şu maç aklıma geldikçe bana birşeyler oluyor adrenalin yükseliyor tansiyon karışıyor vur lan!
  • tabi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

GELIYORUZ RAMOS KABUSUN OLMAYA GELIYORUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Alıntıları Göster
    Yabanci basini az cok takip ediyorum, yabanci futbol forumlarina ara sira bakiyorum. Bizden cok cekiniyorlar da savunmamiz onlari rahatlatiyor. Ah su savunmada Dede olacakti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ramos kanatları haşat edecek hazırlıklı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ramos kanatları haşat edecek hazırlıklı olun

Alıntıları Göster
    Çocukluk aşkımsın,
    Sen ilk göz ağrımsın.
    Kimseyi , kimseyi sevmedim senin gibi.
    Sevdanın uğruna terkettim her şeyi
    Hayatın anlamı GALATASARAY.
  • yeter len az küçümseyin
    karşıt tepki yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

yeter len az küçümseyin
    karşıt tepki yapıyorlar
    en az 4 yeriz adamlar işi şansa bırakmaz hesabı kendi sahalarında kaparlar.hiç kimsede kendini kandırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

en az 4 yeriz adamlar işi şansa bırakmaz hesabı kendi sahalarında kaparlar.hiç kimsede kendini kandırmasın.

sen yazma buralara mümkünse gayip kardeş senin yorumun tehlike arz ediyor
  • quote:

Real madrid kim, bize 4 atmak kim paşam. O kadar kolay değil kusura bakma ama, ben ben 2-0 santiagoda yeneceğimizi, kendi evimzidede 1-1 berabere kalacağımızı düşünüyorum.

• quote:

maç biticek sonunda galatasaray tur atlıyacak bakalım o zaman gayipten şap şap sesi mi tak tak sesimi gelicek hep beraber görürüz.Göremezsekde sen buraya yazarsın.Tabi yazacak yüzün olursa.Bu forumda totocuları çok gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

Sergio Ramos : ''Galatasaray şanslı kura değil Malaga veya PSG'yi seçmiş olsaydık böyle değerlendirebilirdik ama Türkler asla pes etmez seneler önce 2-0 öndeyken 3-2 kaybettiğimiz maçı izlemiştim ve hala hafızamda duruyor çocukluk kabusumdur Galatasaray.'

• quote:

Orijinalden alıntı: Saucerful

quote:

Real madrid kim, bize 4 atmak kim paşam. O kadar kolay değil kusura bakma ama, ben ben 2-0 santiagoda yeneceğimizi, kendi evimzidede 1-1 berabere kalacağımızı düşünüyorum.

Galatasaray şanslı kura değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Reborn.

quote:

Sergio Ramos : ''Galatasaray şanslı kura değil Malaga veya PSG'yi seçmiş olsaydık böyle değerlendirebilirdik ama Türkler asla pes etmez seneler önce 2-0 öndeyken 3-2 kaybettiğimiz maçı izlemiştim ve hala hafızamda duruyor çocukluk kabusumdur Galatasaray.'

Anlaşılan sadece Real Madrid'in kabusu olmamışız

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sergio Ramos küçükken Madridli miymiş.

• quote:

quote:

quote:

Bunlar haftalardır böyle gazı verip duruyor, gaza gelemiyoruz halk olarak. Efendi efendi gidip hacamat olup geleceğiz gibi.

• at yalanı ..... inannanı sacma sapan şeyler görüyosunuz face de paylaşıyosunuz var mı bi kaynak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.