Şimdi Ara

Galatasaray'ın Durumu hakkında yorumlar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bilmiyorum ama GS de bence eksikler çok.. Bu sene çok önemli maçlar olacak.. Ne yapacagiz bilmiyorum.. Belki bunları konusmak daha çok erken ama.. Bence Galatasaray bu şampiyonluk havasından kurtulamadı.. Oyuncular da hiç istek göremiyorum.. Şu ana kadar izledigim hiç bir Hazırlık maçından zevk alamadım ??

Sizce neler yapılmalı ve de neler olacak ???

Önümüzde Ankara maçı var... ???

• valla onu bunu bilmem ama cihan ın GS'den mutlaka gönderilmesi lazım bu benim şahsi görüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeuNe TuRc

valla onu bunu bilmem ama cihan ın GS'den mutlaka gönderilmesi lazım bu benim şahsi görüşüm
    abiler ben anlamadm.gecen sene bu kadroyla 83 puan mı ne toplayıp sampiyon olduk.takımdan giden de yok diye biliyorm.hangi eksik.bir tek ön iberomuz yok.yeni transfer de yapıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

abiler ben anlamadm.gecen sene bu kadroyla 83 puan mı ne toplayıp sampiyon olduk.takımdan giden de yok diye biliyorm.hangi eksik.bir tek ön iberomuz yok.yeni transfer de yapıldı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheDodO

haklısın yapıldı ama... peki sorun nerde..

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: BETO^TR^

quote:

/>

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

quote:

/>

sorun kafada bizimkiler daha tatilden çıkamamışlar...

bu sene yine son haftaya kadar gideriz merak etmeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ribas

quote:

quote:

/>

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JavieR

quote:

quote:

/>

insallah dedigin gibi çıkar... son haftaya kadar gitmesini istiyorum ama.. bu sene galatasaray da asıl görmek istedigim şampiyonlar ligin'deki başarı.. Herkes gibi bende bu heycana hasret kaldım GS den bu sezon iyi şeyler bekliyorum..

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 1 Ağustos 2006; 19:34:04 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JavieR

quote:

quote:

/>

insallah dedigin gibi çıkar... son haftaya kadar gitmesini istiyorum ama.. bu sene galatasaray da asıl görmek istedigim şampiyonlar ligin'deki başarı.. Herkes gibi bende bu heycana hasret kaldım GS den bu sezon iyi şeyler bekliyorum..

/>

/>

Alıntıları Göster
    bisey olmz merak etmeyin son gulen yine ii gulucek
    bu lig bize hafif gelcek hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: modun@q

bisey olmz merak etmeyin son gulen yine ii gulucek
    bu lig bize hafif gelcek hatta

Alıntıları Göster
    evet bir sorun var.sorunda oyuncularımızın şampiyonluktan dolayı şımarmaları ve bu şımarıklığı takımları küçümseyerek devam ettirmeleri.lig için bişey demiyorum ama şl.çok zor bu gidişle.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

evet bir sorun var.sorunda oyuncularımızın şampiyonluktan dolayı şımarmaları ve bu şımarıklığı takımları küçümseyerek devam ettirmeleri.lig için bişey demiyorum ama şl.çok zor bu gidişle.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: recep41

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

Alıntıları Göster
    galatasaray gecen sezon iman gucu ve birlik beraberlikle sampiyon oldu ama paralar dagiltildi cimbom ortada yok
    bence biz yildiz degil yildiz adayi yetistirmeliyiz bkz cafercan aydin ferhat ve yildiz adayi oyuncu almaliyiz bkz carrusca.aslinda gondercen 5-10 gozlemci guney amerikaya bi sezon oyuncu arastirsinlar getirsinler sana yildiz adayi sen de 2-3 yil sonra sat real'e barca'ya londra ekiplerine bu kadar basit para buradan gelecek cumburlop diye riva'dan para gelmez........

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-17B5D9F8B

galatasaray gecen sezon iman gucu ve birlik beraberlikle sampiyon oldu ama paralar dagiltildi cimbom ortada yok
    bence biz yildiz degil yildiz adayi yetistirmeliyiz bkz cafercan aydin ferhat ve yildiz adayi oyuncu almaliyiz bkz carrusca.aslinda gondercen 5-10 gozlemci guney amerikaya bi sezon oyuncu arastirsinlar getirsinler sana yildiz adayi sen de 2-3 yil sonra sat real'e barca'ya londra ekiplerine bu kadar basit para buradan gelecek cumburlop diye riva'dan para gelmez........

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdeminho

degisik bir yaklasım ama güzel düşünüyorsun.. gercektende dogru peki bunu bu yöneticeler düsenemiyor mu ??? neden uygulayan yok hep fikirler taraftarlardan cıkıyor.. yani aslında bizlere kalsa şampiyonlar ligi şampiyonu yapacagiz... gercek koltuga oturunca cıkıyor bence

• quote:

quote:

degisik bir yaklasım ama güzel düşünüyorsun.. gercektende dogru peki bunu bu yöneticeler düsenemiyor mu ??? neden uygulayan yok hep fikirler taraftarlardan cıkıyor.. yani aslında bizlere kalsa şampiyonlar ligi şampiyonu yapacagiz... gercek koltuga oturunca cıkıyor bence

Alıntıları Göster
    tabi mali durumu tam bilemiyorum (gelirler giderler vs) ama taraftar olarak gönlümüz transfer istiyor takımımız da elin avrupa takımlarıyla yarışsın istiyor olacak zamanla inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: :::UrGanN:::

tabi mali durumu tam bilemiyorum (gelirler giderler vs) ama taraftar olarak gönlümüz transfer istiyor takımımız da elin avrupa takımlarıyla yarışsın istiyor olacak zamanla inanıyorum

Alıntıları Göster
    ben herzaman galatasarayın sampıyonluga oynayacagına inanıyorm ve arkasındayım.sımarma konusnda bence olmaz gibi geliyo.kimseyi kücümsemezler.inşallah buusene de sampıyonz

• quote:

ben herzaman galatasarayın sampıyonluga oynayacagına inanıyorm ve arkasındayım.sımarma konusnda bence olmaz gibi geliyo.kimseyi kücümsemezler.inşallah buusene de sampıyonz

Alıntıları Göster
    sağbek cihan solbek ergün oynarsa bi mok olmaz bizden.(Arda'yıda yollamışız yine kiraya zıçtık:(( Bir hazırlık maçı asist cihan'dan bir kupa maçı yine Cihan!)
    Karan'ın acil iyileşmesi Ve kabze'nin de formda olması gerekir.
    Ayrıca transfer yapamıyorsak Önliberoda AYHAN OYNAR!! Ergün Okan Volkan yapamaz! Okan Ayhan'la birlikte olabilir.

• quote:

Alıntıları Göster
    bjk maçını ölçü almıyorum ben. kadronun tümüne baktığımda potansiyelimiz çok daha fazla.
    sakatlarımız çok.

takıma gelirsek. bi kere ergün cihan ve necati dışarı. ferhat uğur (arda) okan içeri. gerets doğru sistemle oynatırsa takımı (bana göre iki önlibero önünde iliç ilerde hakan ya da ümit) çok iş yapar bu takım. ha ligde yine tek önlibero iki forvet arkası iliç olur yine. ama derbi ve clde iki önlibero şart. okanın direk oynaması da.

• quote:

Orijinalden alıntı: somali

bjk maçını ölçü almıyorum ben. kadronun tümüne baktığımda potansiyelimiz çok daha fazla.
    sakatlarımız çok.

takıma gelirsek. bi kere ergün cihan ve necati dışarı. ferhat uğur (arda) okan içeri. gerets doğru sistemle oynatırsa takımı (bana göre iki önlibero önünde iliç ilerde hakan ya da ümit) çok iş yapar bu takım. ha ligde yine tek önlibero iki forvet arkası iliç olur yine. ama derbi ve clde iki önlibero şart. okanın direk oynaması da.

Alıntıları Göster
    Gecen seneki kadro ile bu seneki kadro arasında pek fark yok ta gecen sezonki son saniye golleri olmassa bu sene şampiyonluk hayal den öteye gecmez.

inşallah yanılırım ama bir daha 83 puan toplayarak şampiyon olan takım zor çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: acimakarna

Gecen seneki kadro ile bu seneki kadro arasında pek fark yok ta gecen sezonki son saniye golleri olmassa bu sene şampiyonluk hayal den öteye gecmez.

inşallah yanılırım ama bir daha 83 puan toplayarak şampiyon olan takım zor çıkar.

Alıntıları Göster
    bu spor isinin icinde mafya ve siyaset var arkadaslar ben italyadaki sikelere inanmiyorum o oyuncular sika yapacak adamlar degil iste mafya'nin siyasetin kokusu alinmasin die bole seyler yapiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-17B5D9F8B

bu spor isinin icinde mafya ve siyaset var arkadaslar ben italyadaki sikelere inanmiyorum o oyuncular sika yapacak adamlar degil iste mafya'nin siyasetin kokusu alinmasin die bole seyler yapiliyor...

Alıntıları Göster
    quote:

iyide oyuncular şike yaptı diye cezalandırılmadı ki.. oyuncular şike yapsa kimse o oyuncuları almak istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

quote:

iyide oyuncular şike yaptı diye cezalandırılmadı ki.. oyuncular şike yapsa kimse o oyuncuları almak istemez.

Alıntıları Göster
    bizim sezon oncesı maçlar genelde boyle olmustur.yapılan eleştriler de oyuncuları bi nevi gaza getirmiştir.geçen seneyi hatırlayın bursa:2 GS:0 ama lıgın ılk 8 haftası 8 de 8 yapan takım ve şampiyon olan takım buydu.saidou yok sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: ultr@sl@n

bizim sezon oncesı maçlar genelde boyle olmustur.yapılan eleştriler de oyuncuları bi nevi gaza getirmiştir.geçen seneyi hatırlayın bursa:2 GS:0 ama lıgın ılk 8 haftası 8 de 8 yapan takım ve şampiyon olan takım buydu.saidou yok sadece

Alıntıları Göster
    Ahada asil olmasi gereken kadro carrusca orta sahanin ortasinda oynasa tam olur

KL=Mondi
    SLD=Orhan Ak ORD=Tomas ORD=Tolga SĞD=Song
    SLO=Ergun P. O.O.=Carrusca OF.O.=Sasa Ilic SGO=Hasan Sas
    FRV=Umit Karan FRV=Necati Ateş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-17B5D9F8B -- 2 Ağustos 2006; 21:16:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.