Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
0
Favori
229.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brand_izmir

    yaw şu F5'li arkadaşlar nekadar ezik duygular içinde,adamların bizim transfer haberlerinden başka işleri yok galiba, sürekli laf atıp duruyorlar,kendi takımlarının transferleriyle belki bukadar çok ilgilenmiyorlardır
    dogru bugunlerde tek yaptıkları iş bizim topikleri taciz etmek...
  • yazıkya siz inanıyomusunuz bunlardan birini alabilceklerine bakıp eyleniyorus işte adap sınırları içinde ne var bunda siz yapmıyomusunuz
  • Gonzalez'e övgü yağdırdılar!

    Okan Buruk ile Emre Belözoğlu; G.Saray'ın Inter'de beraber forma giydikleri Kily Gonzalez'i alması halinde, büyük bir iş başaracağını söylediler.

    Galatasaray'ın eski futbolcuları Okan Buruk ve Emre Belözoğlu, sarı-kırmızılı ekibin transfer listesinde bulunan Kily Gonzalez'e övgü yağdırdılar. İkili, bir dönem İtalya'nın Inter takımında beraber görev yaptıkları Arjantinli orta saha oyuncusunun çok önemli bir isim olduğunu belirtti.

    'En etkili sol kanat yıldızı'

    Kily Gonzalez'in Valencia ve Inter gibi ekiplerde istikrarlı bir çizgi tutturmasının onun kalitesini gösterdiğini kaydeden Okan Buruk ile Emre Belözoğlu, "Galatasaray bu transferi gerçekleştirirse, çok önemli bir iş başarmış olur. Çünkü Kily, şu anda dünya futbolunun en etkili sol kanat oyuncularından biri. İleri geri çalışır. Oldukça agresif bir yapıya sahiptir. 90 dakika boyunca her şeyini sahaya yansıtır. Ayrıca duran toplarda da etkilidir. Her an skoru değiştirebilir. Galatasaray'ın yaratıcı oyuncu açığını da kapatır" şeklinde yorum yaptılar





















    Diğer haberler:
    - Kros zorlu geçti!
    - Futbolculara para müjdesi
    - Uğur imzayı attı
    - Tomas tamam
    - Gerets: "Halil şart!"
    - Listede Rui Costa kaldı!
    - Gonzalez'e övgü yağdırdılar!
    - "Kokusunu bile özledim!"
    - Volkan'ın en mutlu günü!
    - Beyaz sayfa açıldı! Cim Bom, yönetim protestosu ve Gerets'e sevgi gösterileriyle top başı yaptı.
    - Kral'dan İmparator'a destek
    - Kral'ın ikinci baharı
    - Tomas'a iyileştirme sözü
    - Kaynak aranıyor
    - Kaptan kadroda yok!
    - Hakan acı konuştu
    - Gerets'den sambacı uyarısı
    - Hızlı ve bitirici!
    - Terim Milli Takım'da!
    - Tomas'la sıkı pazarlı

    kros zorlu gecti..Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray, günü kros çalışmasıyla açtı. Florya Atatürk Ormanı'nda teknik direktör Eric Gerets yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada futbolcular, kros yaptı.

    Futbolculara kros çalışmasında antrenör Reinhard Stumpf eşlik ederken, yaklaşık 1,5 saat süren koşu sonrası oyuncuların oldukça yoruldukları dikkat çekti.

    Sarı-kırmızılılarda, evlenen Volkan ve Song, milli takımda özel bir turnuvaya katılan Mondragon, Türkiye'ye salı günü döneceği açıklanan Conceiçao, perşembe gününe kadar izin alan Necati ve Ayhan, 20 Yaş Altı Milli Takım'dan yeni dönen Zafer ve Uğur, tedavisi süren Suat, Akdeniz Oyunları Milli Takım kafilesinde yer alan Arda ve Cafercan çalışmada yer almayan isimler oldular.

    Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

    Yeni sezon hazırlıkları için dün çalışmalara başlayan Galatasaray'da, sağlık kontrellerine de bugün start verildi.
    Sarı-kırımızılı oyunculardan Hakan, Ragıp, Özgürcan, Tomas, Sinan, Fevzi, Altan, Orhan, Cihan, Cihancan ve İbrahim'in Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde kontrole tabii tutulacağı açıklandı.

    Yarın sürecek olan sağlık kontrolleri çerçevesinde oyunculara, eforlu EKG ile solunum testleri yapılacak.

    http://i.webaslan.com/images/haber/2005/idman-gerets002.jpg






















    Futbolculara para müjdesi

    Yabancı futbolcuların aksine geçen sezondan alacakları bulunan yerli oyunculara sportif direktör Bülent Tulun’dan müjdeli haber... Yönetimin, birikmiş alacaklarını ödemesini bekleyen futbolcularla dün bir görüşme yapan Tulun, cuma günü başlayacak Hollanda kampı öncesi, tüm alacakların ödeneceğini söyledi. Futbolculara geçen sezondan kalan son transfer taksitleri ve hakettikleri primlerin ödenmesi bekleniyor.








    http://www.webaslan.com/images/haber/2005/big_temp.jpg






















    Uğur imzayı attı

    Sezonun ikinci yarısında Gheorghe Hagi'nin sık sık 11'de şans verdiği Uğur Uçar, üç yıllık sözleşme imzaladı.

    Altyapı Koordinatörü Ali Yavaş’ın, genç futbolcu ve ailesiyle önceki gün yaptığı görüşmenin ardından mukavelenin imzalandığı bildirildi. Yeni sezonda da A takım kadrosunda yer alacak olan Uğur, “Hedefim uzun yıllar Galatasaray’a hizmet etmek. Çok mutluyum. Galatasaray Türkiye’nin en büyük kulübü. Futbolu burada bırakmak istiyorum. Çok çalışacak, elimden gelen herşeyi yapacağım” diye konuştu.





















    Tomas tamam

    Ücretine zam yapılmadığı için rest çeken Tomas, Başkan Özhan Canaydın tarafından ikna edildi ve üç yıllık anlaşma imzaladı

    Hırvat futbolcunun sözleşmesi 2008’e kadar uzatılırken, ücretine toplam 500 bin Euro zam yapıldı

    Zammı az bulmuştu

    Stjepan Tomas’ın yönetime çektiği rest sonuç verdi. Ücretine zam yapılmasını isteyen ancak yıllık 100 bin Euro zam teklifiyle karşılaşan Hırvat savunmacı, öneriyi reddetmiş ve sözleşmesinin uzatılmasını kabul etmemişti. Bu gelişme üzerine Başkan Özhan Canaydın’ın duruma el koyduğu ve Tomas’ın İtalyan menaceri Luigi ile görüşerek olayı tatlıya bağladığı ifade edildi. Böylece 2006 Haziran’da sözleşmesi sona erecek olan defans oyuncusunun 2008’e kadar takımda kalması kesinleşti.

    Bugün imza atacak

    Yapılan anlaşmaya göre önümüzdeki sezon da geçtiğimiz yıl olduğu gibi yıllık 500 bin Euro’ya oynamayı kabul eden Tomas’ın, sonraki iki sezon için ekstradan 500 bin Euro daha alacağı kaydedildi. Hırvat defans oyuncusunun 2006-07 ve 2007-08 sezonları için toplam 1.5 milyon Euro garanti para alacağı öğrenildi. Tarafların bugün tekrar biraraya gelmesi ve sözleşmeyi resmen uzatması bekleniyor. Bu gelişmeden teknik direktör Eric Gerets’in de memnun kaldığı belirtildi.

    Adım adım Tomas süreci
    19 Haziran... Bodrum’da konuşan Hırvat oyuncu, “Sistem çökerse ben de giderim” diyerek rahatsızlığını dile getirmişti.

    25 Haziran... Menacerleri aracılığıyla yönetimle görüşen Tomas, yıllık 100 bin Euro zammı beğenmemiş ve sözleşmesini uzatmamıştı.

    26 Haziran... Ve mutlu son... Başkan Özhan Canaydın devreye girerek sorunu çözdü, Hırvat oyuncu 2008’e kadar kalmayı kabul etti




















    Gerets: "Halil şart!"

    G.Saray'da göreve resmen başlayan Belçikalı hoca yönetimden öncelikle gurbetçi yıldızı istedi. G.Saray'da önceki gün İstanbul'a gelerek teknik direktörlük görevine resmen başlayan Eric Gerets'in transfer listesindeki oyuncular da şekillenmeye başladı. Ayağının tozuyla Ribery şokunu yaşayan Belçikalı hoca dün başkan ve sportif direktör Bülent Tulün ile biraraya geldi. Ribery olayı üzerine "Halil'i almamız şart" diyen Gerets'in, Kaiserslautern'de forma giyen eski öğrencisinin ismini verdiği ifade edildi.

    Bedeli 1.5 milyon Euro
    Halil'in Türk olması ve Milli Takım'da da forma giymesi sarı-kırmızılılar için bu transferi cazip hale getirirken yönetim de çalışmalara hemen başladı. Alman ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Halil'in 1.5 milyon Euro'luk bonservisinde indirim yapılması durumunda bu oyuncunun transferi hemen bitirilecek. Gerets'in ayrıca defansın sağına da mutlaka iyi bir oyuncunun alınmasını istediği öğrenildi.













    http://i.webaslan.com/images/haber/2005/Gerets003.jpg




















    Listede Rui Costa kaldı!

    G.Saray yönetiminin gelecek sezon için mutlaka kadrosuna katmak istediği yabancı yıldızlar, bir bir elden kaçıyor. Ribery krizi yüzünden yurtdışında olumsuz bir izlenim bırakan G.Saray'ın listesindeki 1 numaralı isim Luis Figo'nun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile prensipte anlaştığı ifade edilirken, Solari'nin ise Real Madrid tarafından Owen ile birlikte, Frank Lampard'a karşılık Chelsea'ye teklif edildiği ortaya çıktı.

    Son olarak Arjantinli yıldız İnsua ise bir Meksika takımı ile anlaşmaya vardı. Listesindeki yıldızları almakta zorlanan G.Saray'ın son umudu ise Milanlı Rui Costa. Ancak İtalyan kulübünden yıllık 3.5 milyon euro alan Costa'ya sarı-kırmızlılar 2 milyon euro teklif edince, transferde ibre Portekiz takımı Benfica lehine döndü.











    http://i.webaslan.com/images/haber/2005/Ruicosta001.jpg




















    Gerets'den sambacı uyarısı

    G.Saray’da sular durulmuyor. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansı beğenilmeyen Brezilyalı Flavio Conceiçao bir anda kıymete bindi. Sebep; teknik direktör Gerets’in, “Kalsın, bana çok lâzım...” şeklindeki düşüncesi...

    Ancak Belçikalı çalıştırıcının bu isteğine yönetim kurulu, “Kalırsa yıllık alacağında indirim yapmalı. Aksi takdirde o paraya oynayamaz” tavrını koydu. Durumu Brezilyalı futbolcuya da bildiren sarı-kırmızılılara Conceiçao, “İndirim kesinlikle söz konusu olamaz. Bu şartlar altında kalamam, Panathinaikos’a gideceğim” restini çekti. Bu gelişme karşısında Gerets’in de öfkelendiği ve futbolcuyu elinde tutmakta nazlanan yönetimi uyardığı belirtildi.

    Sözbirliği mi ettiler?

    Conceiçao, G.Saray’dan yılda 1.8 milyon euro alıyor. Yönetim bu rakamı 1.3 milyon euroya düşürmeye çalışıyor. Gerets’in kendisini çok istemesine rağmen sambacı bu teklife yanaşmıyor. Bunun bir sebebinin de Mondragon, Tomas ve Song olduğu vurgulanıyor. Bu futbolcuların Conceiçao’yla yaptıkları görüşmede, “Böyle bir teklifi kabul etmen hepimizi etkiler” diyerek karşı çıktığı öğrenildi.

    Mondragon’un, geçen yıl kendisine yapılan bu yöndeki teklifi kabul ettiği için de Conceiçao’ya pişmanlığını dile getirdiği belirtildi. Bu arada Gerets, yönetime, kaldığı takdirde Conceiçao’yu ön libero ya da kanatlarda oynatacağını açıkladı.





    http://i.webaslan.com/images/haber/2005/conceicao012.jpg




  • cimbom her zaman zor durumlardan cıkmayı bildi allaha şükür,gene taraftarının yüzünü güldürür....kimsenin yaptıgı yanına kar kalmaz ....ersun oynadı zıpladı gördü .... .....
  • insua ve kily gonzales gelirse çok iyi olur.. uefada çok iyi işler yapıcaz eminim..
  • star'da rui costa geliyor dedi ama ne derece doğrudur bilemem
  • ne oldu geldimi fiko??
    gelince uyandırın bari
    gun yuzuyle gorelim

  • quote:

    Orjinalden alıntı: fenakesim

    ne oldu geldimi fiko??
    gelince uyandırın bari
    gun yuzuyle gorelim




  • ilk etap neticelendi İnsua ile 3 yıllık prensip anlaşması sağlandı.
    Tulun bugün ya da yarın Arjantin'e giderek Insua'nın takımı İndependiente ile masaya oturacak. Cimbom, İnsua'nın kulübünü ikna ederse bu oyuncu G.Saray'ın yurt dışı kampına katılacak..


    bir diger gelişme milanla yaşandı bonservis sorunu halledildi 2 takım arasında iş rui costa,yı ikna etmekte ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candid -- 28 Haziran 2005, 10:41:46 >
  • canaydın hafta sonu transfer süprizlerim var diyor ....

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 30 Haziran 2005, 0:08:41 >
  • transferde birkaç yerli oyuncu cuma günü potaya girebilir bekliyoruz yabancı transferinde denilson ismide geçiyor bakalım hayırlı gün cumada iyi haberler alırız...




    ( Galatasaray Kafilesi Yarın Yola Çıkıyor

    2005-2006 sezonu çalışmalarına, 26 Haziran Pazar günü Florya Metin Oktay Tesislerinde yaptığı sezon açılışıyla başlayan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, Hollandada gerçekleştireceği kamp için 1 Temmuz Cuma günü saat 13:55te World Focus Airlines'ın özel seferi ile yola çıkıyor. Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Ergun Gürsoyun başkanlığını yaptığı kafile şu isimlerden oluşuyor:

    Altan Aksoy
    Aykut Erçetin
    Cihan Can
    Cihan Haspolatlı
    Ergün Penbe
    Ferhat Öztorun
    Fevzi Elmas
    Hakan Şükür
    Hasan Kabze
    Hasan Şaş
    İbrahim Yavuz
    Mülayim Erdem
    Necati Ateş
    Orhan Ak
    Özgürcan Özcan
    Ragıp Başdağ
    Sabri Sarıoğlu
    Sedat Debreli
    Sinan Turan
    Stjepan Tomas
    Uğur Uçar
    Ümit Karan
    Volkan Arslan
    Zafer Şakar

    *Olimpik Milli Takımla birlikte İspanyada bulunan Cafer Can Aksu ve Arda Turanla beraber; Eren Poyraz, Faryd Mondragon, Flavio Conceiçao ve Rigobert Song kampa Hollandada katılacaklardır.

    Teknik Kadro
    Eric Gerets
    Reinhard Stumpf
    Erdal Keser
    Nezihi Boloğlu

    İdari Kadro
    Bülent Tulun
    Bülent Ünder
    Turgay Vardar
    Sinan Müderrisoğlu
    Yako Igual

    Sağlık Ekibi
    Murat Çevik
    Cevat Güler
    Cumhur Erol
    Erkan Kazancı
    Ufuk Kaynak
    *Bülent Bayraktar kampa sonradan katılacaktır. )




  •  GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
  •  GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


    insua bizde görünüyor!
  • yok abi, ben imza atılmadıkça inanmam, costa gelmiş figo gitmişdiye...

    Bişeyi de merak edip duruyorum, GS nin transfer haberlerinin olduğu bi konuda fenerli arkadaşların ne işi var...gidin siz teesislerinizde top koşturun, dünyaca ünlü starlarınızdan imza almaya falan çalışın.
  • Lig Tv´nin sitesinden Galatasaray´in yapacagi hazirk maclarinin programi aciklandi. Buna göre

    6 Temmuz 2005: FC UDI 19 Beter/Bed, Uden 19:00;http://www.udi19.nl

    7 Temmuz 2005: SV Panningen, Panningen, 19:00,http://www.svpanningen.nl

    9 Temmuz 2005: B. Dortmund, Krefeld FC Uerdingen Stadium, 17:00

    12 Temmuz 2005: Roda JC, Hoensbrock EHC Stadium, 19:00

    15 Temmuzda yapilacak hazirlik macinin rakibi henüz belli olmamis.

    Saat verileri Orta Avrupa Saati

    http://forum.donanimhaber.com/m_3282706/tm.htm




  • hayırlı uğurlu olsun insuada gelmiyor bakalım şimdi kim alınıcak
  • neoo kalınmı geldi insuaa
  • ğs alsa alsaalır
  • galatasaray riberyi kaybettikten sonra basında birsürü ünlü oyuncunun adı geçti birçoğumuz bunun şokunu böylece atlatmış olduk simdi gerçeklerle yüzleşmenin vakti geldi şimdi bonservisi elinde oyuncularla teker teker sözleşme imzalayabilirler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hidoretti

    galatasaray riberyi kaybettikten sonra basında birsürü ünlü oyuncunun adı geçti birçoğumuz bunun şokunu böylece atlatmış olduk simdi gerçeklerle yüzleşmenin vakti geldi şimdi bonservisi elinde oyuncularla teker teker sözleşme imzalayabilirler
    ribery işi patlamasaydı mondiyi göndereceklerdi soıdo yolcu kaleye aykut mondinin parasına orta yollu bir iki adam devam dı ama herif fıyınca işlerde degişti...




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.