Şimdi Ara

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum. Bu konu ile ilgili başka bir topik var ama. Topiğin açılış amacı çok farklı ve topikte sidik yarışı başlamış gene.

Bence FB bu maçı kaybedecek gibi geliyor. (Öyle hissediyorum.) Teknik yorum falan yapmak istemiyorum. Çünkü derdilerde bu tip yorumların pek bir anlamı olmuyor. Maçı kazanmak isteyen daha hırslı olan takım genelde maçı alıyor.

Bence GS bu maçı almak için FB'den daha fazla istekli olacak. Daum beraberliğe oynayacak ve FB maçı kaybedecek.

Umarım yanılırım ama hislerim böyle söylüyor.

• benim görüşüm sabaha kadar oynansa maç berabere biter
  • Maç Milan maçından sonra olmasa GS maçı ile ilgili daha sağlam hislerim olurdu..Fenerbahçe'bib GS'ı yenmesi veya yenilmesi bence tamamen Milan maçına bağlı..Eğer Milan'ı yenerse GS'a yenilir ama yenilirse sanırım acısı GS'dan cıkar
  • diğer topiğe yazmamalarını rica ediyorum arkadaşların
    Maça gelince: Maçın kaderini galatasarayın forvet ve orta sahası bizim ise orta sahamız ile defansımız belirleyecek. Kalecilerde her iki tarafın da sorunu yok gibi. FB orta sahası buyuk ihtimalle gununde olacak yine. ancak önemli olan defansın gununde olması. kader adamlar olarak FB den luciano ve anelka'yı görüyorum. GS nin ise defans ve forvetinde sorunu yok. ancak orta sahaları gununde olmazsa gununde bir otasahalı FB Gs yi cok rahat yener.
    Centilmence geçer umarım ve FB kazanır
  • YOK BENCE FENER FARK YİYECEK, UTANMASANIZ BİRAZDAN BUNUDA DERSİNİZ FENERLİ ARKADAŞLAR, YE NE CE ĞİZ

• Bende tam tersine bir sonuç bekliyorum en azından bir beraberlik çıkabilir.
    Bu kadar karamsar düşünceni hiç anlayamadım çünkü FB herkesin bildiğin gibi GS karşısında hangi sahada olursa olsun oyun sitili ve takdiği hiçbir zaman değişmiyor ve sonuç itibariyle en azından rakip sahada bir beraberlik çıkartabiliyor işte bu düşünce içerinde en azından bir beraberlik diyebiliyorum. Tabi şunuda unutmamak lazım FB Milan maçı sonrası hiç düşünmediğim birşey, eğer mağlubiyetle ayrılırsa GS karşısına tabiki morali bozuk çıkacak ve o maçda çok daha hırslı oynayacaktır. Eğer Milanı yenmesi halinde ise benim görüşümce GS maçına sadece ve sadece galibiyet ikinci planda kalacak şekilde beraberlik için oynayacaktır yani yenemiyorsan yenilme takdiğini uygulamak isteyecektir. Haklı değilmiyim sence ne dersin ????

• sezon başından beri söylediğim gs nin ortasahasız oynadığını çok güzel bir şekilde göreceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ç.Rize maçını izlemedin sanırım.Gerets yeni bir orta saha denedi ve işe yaradı Fener maçındada Altan'ın yerine sadece Şaş eklenip aynı orta saha çıkacak.Dün rize ye top yaptırmadık orta sahada
  • Rize de iyi oynamadı bunu da biliyorsun değil mi? FB rize değil
  • gs başka caresi yok yenecek devam edecek yenilecek olursa iş biter takıma güven pek saglam degil...
  • rakibin rize deil fb
    quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Ç.Rize maçını izlemedin sanırım.Gerets yeni bir orta saha denedi ve işe yaradı Fener maçındada Altan'ın yerine sadece Şaş eklenip aynı orta saha çıkacak.Dün rize ye top yaptırmadık orta sahada
  • Altan'ın yerine ŞAŞ'ın oynaması bana sorarsanız FB'in lehine bir gelişme olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

rakibin rize deil fb
    quote:

Ç.Rize maçını izlemedin sanırım.Gerets yeni bir orta saha denedi ve işe yaradı Fener maçındada Altan'ın yerine sadece Şaş eklenip aynı orta saha çıkacak.Dün rize ye top yaptırmadık orta sahada

daha iyi ya işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSaMuRAi -- 21 Kasım 2005, 12:44:43 >

• HAYNZ OYNAMASA, BEN O ADAMDAN ÇOK ÇEKİNİYORUM
  • O rzie size ecel terleri döktürmüştü unutma.

Şaş sağda daha iyi Altan'dan ayrıca.
  • HAYNZ OYNAMASA, BEN O ADAMDAN ÇOK ÇEKİNİYORUM
  • Bize ecel terleri döktüren rize ile dün geceki rize arasında ve rize karsısında ecel terleri döken fb ile şimdiki fb arasında DAĞLAR kadar fark var
    quote:

O rzie size ecel terleri döktürmüştü unutma.

• Milan maçın da galip gelirsek Gs maçı bence çok da önemli değil bi beraberlik bile fena olmaz.
  • />

quote:

O rzie size ecel terleri döktürmüştü unutma.

• quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

Milan maçın da galip gelirsek Gs maçı bence çok da önemli değil bi beraberlik bile fena olmaz.

Fener çarşamba hayati Milan maçına çıkıyor ve Feneli arkadaşların tek düşüncesi Galatasaray maçı bizim büyüklüğümüzden kaynaklanıyor herhalde
    Düşünce yapısı bizi yalkalayan nadir bir fenerli arkadaş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.