Sizi kıskandığımızı düşünenler, ntvsporu açın ve bir sizin salondaki atmosfere bakın birde cska maçını ve diğer maçlarımızı hatırlayın. Düşünün bakalım kim kimi kıskanır ?
Arkadaş üye olmuş ve kendini direk bu konuya mesaj atarken bulmuş herhalde. İlk mesajını kutlamak gerkir.
İçkiler Fora Kızlar Hora Haydin kutlayın hopaaa
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackMamba#24
Sizi kıskandığımızı düşünenler, ntvsporu açın ve bir sizin salondaki atmosfere bakın birde cska maçını ve diğer maçlarımızı hatırlayın. Düşünün bakalım kim kimi kıskanır ?
Arkadaş üye olmuş ve kendini direk bu konuya mesaj atarken bulmuş herhalde. İlk mesajını kutlamak gerkir.
İçkiler Fora Kızlar Hora Haydin kutlayın hopaaa
Yarın alıntı yaparım sana.
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
quote:
Hediye biletler dağıtılıyor genede dolmuyor. İşte FB - GS farkı ;) Stadın dolmamasından korkan yöneticiler bedava bilet dağıtıyor Bu bedava bilet işi neysede GSnin maç başladıktan sonra stad kapısını açıp stadı doldurmak gibi bir alışkanlığıda vardı ama şimdi güvenlik önlemleri sebebiyle bunu öyle kolay yapamıyor.
çok zeki arkadaşım açtığın konuyla kendinle ne kadar çeliştiğinin farkında mısın?
ne kadar da ironik, çok güldüm.
Başlık Galatasaray'ın Fenerbahçeye olan kompleksi.
Arkadaş her mesajında Galatasaray'a laf atma çabasında bu kompleks değildir de nedir?
Ayrıca bu bilet gsstoreda 150 tl üzeri alışverişlerde veriliyor.. bedava değil.
Diğer klüpler niye böyle hediyeler vermiyor. heleki böyle büyük bir maça, hadi sıradan bir maç olsa dolmuyor diye veriyorlar derim ama derbi için hediye bilet nerde görülmüş kandırmayın kendinizi.
misafir tribün biletleri onlar, öylesine veriyorlar işte, derbi maçta stad dolmaz mı? adamı deli etmeyin.
şuraya bak ya, GSliler Kompleksli diyorlar, şu konuya bak bir de.
Bak sen, FB taraftarı koreografi bittikten sonra o pankartı kapatırken resim çekilecek.. Tüm cimbomlular pankart ters açıldı diyecek. Sonra sen geleceksin ve buraya 'deli etmeyin' yazacaksın.. Dinime küfreden müslüman olsa. Yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına da yapmayın o zaman
ne yazacağımı sana mı soracağım? hangi pankartmış o merak ettim ?
Bana sor demiyorum ki Pankart şu;
Yok ters pankart, yok enerjiniz yok vs. vs. Ben sorarım adama arkadaşım madem bizim başarımız yok, madem sıradan anadolu takımıyız, madem ruhsuzuz, madem sizin kadar iyi değiliz e ne diye bu kadar takıyorsunuz bizi? Sahamızda berabere kalınca üçlü çektiriyorsunuz yapmayın arkadaşım, gözün gördüğünü kuldan mı saklayacaksınız?
Diğer hiç bir mesajı okumadan başlığa yorum yapayım: Yeri gelir FB'li GS'liyi kıskanır, yeri gelir GS'li FB'liyi kıskanır.
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Diğer hiç bir mesajı okumadan başlığa yorum yapayım: Yeri gelir FB'li GS'liyi kıskanır, yeri gelir GS'li FB'liyi kıskanır.
Bende diger msj ları okumadan bi özet geçeyim FB, BJK, GS fark etmez boş, işi olmayan adam sayısı gün geçtikçe artıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: VendettA
başka takımın oyuncusuna 100binlerce dolar vererek, at alarak araba alarak, maç kazanmaya bütçemiz yetmediği için kıskanıyoruzdur büyük ihtimal. belki işçilere ekin ektirmiyoruz ayşeyi tatile çıkarmıyoruz diyedir.
yoksa türkiye kupamız desen var uefa kupamız desen var süper kupamız desen var... başarıysa başarı yani
Kanıtın varmı ? İddaadan ibatetsiniz sizler sadece
ya arkadaşlar fenerbahçe takımı Türkiye için ya 1. ya da 2. takımdır büyüklük olarak ama avrupada fasa fisodur.gs de Türkiye için 1. veya 2. büyük takımdır ve avrupada da hatırı sayılır bir takımdı. dı, çünkü avrupada nice takımlar varki kupalar almış fakat şuan 2. veya 3. sınıf takım olmuşlar kendi liglerinde. yani gs yeni bir başarı elde edemezse ki şuan için hiçbir takımımız için mümkün değil,unutulur gider gsnin başarıları.sizlerde ancak burada birbirinizi yersiniz benim ki büyük senin ki büyük diye gs büyük ihtimalle şampiyon olacak bu ne ilk ne de son olacak aynı şey fb içinde geçerli. ama milli anlamda hem de kulüp anlamında yeni başarılar gerek.başarılara başarı katmadıkça elde edilen başarılar tesadüf olur.her ne kadar tesadüf olmasada...
Fenerbahçe ve taraftarını çok kıskanıyorum bizim niye öyle muhteşem bir taraftarımız yok bizim niye şerefli(!) bir başkanımız yok
quote:
Orijinalden alıntı: mymi
quote:
Hediye biletler dağıtılıyor genede dolmuyor. İşte FB - GS farkı ;) Stadın dolmamasından korkan yöneticiler bedava bilet dağıtıyor Bu bedava bilet işi neysede GSnin maç başladıktan sonra stad kapısını açıp stadı doldurmak gibi bir alışkanlığıda vardı ama şimdi güvenlik önlemleri sebebiyle bunu öyle kolay yapamıyor.
150 TL lik GS Store alışverişi yapılana veriliyor biletler. Misafir takım gelmediği için derbilere o bölümün biletleri GS Store kampanya ile veriyor. Yani bedava bilet dağıtılmıyor. Her ürün gurubunda da yok. İndirim yapılmamış ürünlerden almanız gereken 150 TL lik ürüne veriliyor. Bakıyorum maç izlemekten bıkmış birazda FUTBOL izleyeyim deyip bizim maça için bilet araştırmışsın :D Sende haklısın tabi mehmet topuz, selçuk, kesimal, emre falan izleyeceğine muslere, melo, selçuk inan, ufaluji, semih, elmander izlemek daha mantıklı.
Muslere ?
Ufaluji ?
kulüp takımı olarak fb gsden çok daha iyi daha derli toplu zaten öyle çabuk kapanmaz fark sırf aziz kodese girdi diye
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
''Fenerbahçenin büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte.. adı konamaz.''
Bu laf özeti bunların
arkadaş ben bu mantığı anlamıyorum işte diğer takımların verdiği emek değil mi siz mi bitek ligde oynuyosunuz kimin en büyük olduğunu sene sonunda kupayı kaldıran belirler o da bi sonraki sezon başına kadardır yok öyle biz en büyüğüz en çokuz falan önce bileğinin hakkıyla alnının akıyla al kupayı (bunu tüm takımlar için diyorum yanlış anlaşılmasın ) bi sonraki sezonun sonuna kadar söyle bu lafları
pardon bi sonraki sezonun başına kadar diycektim son satırda da
Böyle saçma bir konu olabilir mi ya yok Galatasaray taraftarı bizi kıskanıyormuş. Her kulübün taraftarı kulübünden birşeyler bekler yerine gelmediği zaman sinirlenir diğer takımların başarılarına bakar ve onları geçmek ister. Galatasaray'ın 2000'li yıllardaki başarılı zamanlarında hangi kulübün taraftarı kendi kulübünün de bu başarıları kazanması için gıpta etmemiştir ki? Ya da ben mesela Fenerbahçe'nin futbol dışındaki branşlarda son yıllardaki gelişimini takdir etmişimdir ve kulübümün de bir spor kulübü olarak bu başarılardan daha da iyisini kazanmasını istemişimdir. Nitekim bu sene erkek basketbol, kadın basketbol ve kadın voleybolda galatasaray da söz sahibi konuma geçti. 2000'den önce de kadın basketbolunda Avrupa'da Galatasaray fırtınası eserdi mesela. Arkadaşlar gerçekten boşuna tartışıyorsunuz. Bu iki kulüp de her zaman birbirini sürükler çıtayı yükseltir. Bu ülkede spora öncü olurlar her iki taraf da daima her branşta rakip takımın başardığından daha iyisini ister. Buna ister kıskançlık diyebilirsiniz ister gıpta etmek ama vardır ve ilelebet de sürecektir. Eğer siz derseniz ki Galatasaray taraftarı bizi çekemiyor, o zaman işte asıl biz sizin ne olduğunuzu anlamış oluruz. O yüzden biraz daha mantıklı düşünün, yüksekte olanlar başkalarını alçaltmak için uğraşmazlar :)
Ha ayrıca Arena'nın dolmama meselesi ne alakadır anlayabilmiş değilim. Biz de bunu tartışıyoruz stada ulaşımın şartların rezil olmasından bahsediyoruz seyircinin daha ısınamamasından bahsediyoruz yeni stada. Daha çok yeni bir stad orası çok eksiği var kesinlikle kadıköyün en güzel yerlerinden birindeki Fenerbahçe stadının ulaşımıyla kıyaslanamaz bile. Daha durun, hele ki bir bitsin bu stadın ulaşım işleri, inşallah Galatasaray taraftarı olarak vereceğimiz bir iki çift cevap olacak :)
li
quote:
Orijinalden alıntı: Republic Of Fenerbahçe
quote:
Orijinalden alıntı: mymi
quote:
150 TL lik GS Store alışverişi yapılana veriliyor biletler. Misafir takım gelmediği için derbilere o bölümün biletleri GS Store kampanya ile veriyor. Yani bedava bilet dağıtılmıyor. Her ürün gurubunda da yok. İndirim yapılmamış ürünlerden almanız gereken 150 TL lik ürüne veriliyor. Bakıyorum maç izlemekten bıkmış birazda FUTBOL izleyeyim deyip bizim maça için bilet araştırmışsın :D Sende haklısın tabi mehmet topuz, selçuk, kesimal, emre falan izleyeceğine muslere, melo, selçuk inan, ufaluji, semih, elmander izlemek daha mantıklı.
Muslere ?
Ufaluji ?
urfali Hulusi
çekemeyeceğim son takım = fener
Hayır bir de herşeyi geçtim neymiş, fenerbahçe taraftarı orada burada toplanıp gösteriler yapıyormuş biz onların sayısına erişemiyormuşuz. Onlar haksızlığa uğradıklarını düşünüyorlar, bize yöneltilen bir suçlamama mı var ki biz bu kadar savunma moduna geçelim, ayrıca bu bir psikolojidir mazlum rolüne soktuğunuz zaman insanları daha büyük bir kitleye dönüşürler daha çok arkasında durma gereği hissederler. E dolayısıyla daha büyük yığınlar oluşacak. Mesela geçen gün bir doktor öldürülüyor ve haksızlığa uğradıklarını düşünen tüm doktorlar hak aramak için büyük bir kitle olmuyorlar mı? Şu an fenerbahçe taraftarının psikolojisi de budur. Ayrıca Hıncal Uluç bir otorite midir ki onun demesiyle küçülsün koskoca Galatasaray. Gerçekten Galatasaray taraftarlığını yaşamış mı ki o adam? Bizim babalarımız gibi 13 sene bekleyip kan kussa da bir kere de olsun sırt dönmemiş bir adam mı ki hıncal uluç otorite olabilsin. Emin olun kafanızda nasıl bir Galatasaraylı profili yarattınız bilmiyorum ama o Arena'da tahmin ettiğinizden çok daha fazlası var. Ve emin olun aşağılamaya çalıştığınız kadar alttasınız ve bir o kadar da kendinizi beğenmişsiniz. Kendi büyük o tarif edilemeyen fenerbahçeli dünyanızda tatlı rüyalar size :) Ha bir de tekrar söylüyorum, ulaşım sorunu bir çözülsün taraftarlar yeni stada yeni yuvamıza bir alışsın, iki çift laf söyleyeceğiz o zaman da
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
" BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE? "
Hellmarch , dostum sen çok yaşa emi, bu video ne böyle
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
quote:
Orijinalden alıntı: taytankasabası
quote:
Orijinalden alıntı: VendettA
başka takımın oyuncusuna Ahadolar vererek, at alarak araba alarak, maç kazanmaya bütçemiz yetmediği için kıskanıyoruzdur büyük ihtimal. belki işçilere ekin ektirmiyoruz ayşeyi tatile çıkarmıyoruz diyedir.
yoksa türkiye kupamız desen var uefa kupamız desen var süper kupamız desen var... başarıysa başarı yani
bırakın artık fenerimle uğraşmayı
sizin kupanız var gidin kupanızla oynayın ama şu bir gercek yıl 2050 olacak ve sizler hala bizim kupalarımız var diyeceksiniz var diyeceksin
son tespitim gs nin bu kadar saldırmasında en büyük neden gecen sene ki başarısızlık unutturmaya çalışıyolar geçen sene ki 8. liği.
merak etme galatasaray siz kupa alamadan 3.sünü koyar müzesine..
Ahahah uefa kupasının üstünden yıllar geçmiş, lig şampiyonluğunu zorla alıyorlar 3.yü koyar müzesine diyor
quote:
Orijinalden alıntı: garcy
quote:
Orijinalden alıntı: Lost_Boyx
quote:
Orijinalden alıntı: garcy
quote:
Orijinalden alıntı: Lost_Boyx
Peki size soruyorum Aziz Yıldırım ya da yöneticiler, Beşiktaş, Trabzon ya da Galatasaray şike yaptı mı demiştir? Yoksa bu maçlar "DA" araştırılsın mı demiştir? Biz araştırılıyorsak ismi geçenler neden araştırılmıyor demektir bu. Sonuçta kanıt yok
Malesef araştırılsın dememiştir.Net ve kesin elinde tek bir kanıt olmamasına rağmen iftira atarak Türkiye ye şikeyi getiren Galatasaray dır demiştir.
Evet ama mahkemedeki açıklamalarında ben böyle birşeye rastlamadım. Ya da gözümden kaçtı. Ben bunu basında okuduğumu hatırlıyorum. Basının da bu şekilde bir demeci vermesi cok kolay ki bu süreç bizi basının, onun bunun köpeği olduğunu gösterir nitelikte. Galatasaray şikeye karıştımı bilmem, ama Türkiye'ye şike bu sene gelmedi bundan öncesinde de vardı. 8 - 0 lık bir maçınızda açıkca bana şikeyi andırıyor ama hakkında araştırma yapılmadıysa yorum yapmak da bana düşmez. Suçlama yapamam. Herkes kendi takımını korumak ister. belki Fenerbahçe, belki Beşiktaş belki başka bir takım ama belki de Galatasaray şikeyi Türkiye'ye getirmiştir? Bunları malesef hiç bir zaman bilemeyeceğiz
Gözünüzden kaçan o kadar çok şey varki...
8-0 sana şikeyi andırıyorsa bilmediğinizdendir.Fener tarftarının savcıya yazdığı mektuplarıda gördük.Galatasarayın şampiyon olması için 8-0 kazanması gerekiyormuş.Fenerliler böyle biliyor onun için iftira atıyor.Ne diyelim Allah herkesin kalbine göre versin...
8-0 olayını Fenerbahçe yapsa ne diyecektin dürüst ol