Fenerbahçe yenilgisi ile şampiyonluk yarışında çok büyük bir yara alan Galatasaray'da 5 futbolcunun takımdan ayrılmak istemesi, şok etkisi yarattı. Başta Song olmak üzere Ümit Karan, Hasan Kabze, Volkan ve Heinz'ın yönetime başvurarak devre arasında ayrılmak istediklerini bildirecekleri ifade edildi.
Ocakta tufan
Ümit, Song, Heinz, Volkan ve Hasan Kabze ara transferde takımdan ayrılmayı düşünüyor. Ocakta yaprak dökümü var.
F.Bahçe yenilgisi G.Saray'daki iç huzursuzluğu su yüzüne çıkardı. Sezon başından beri sıkıntıları olan ancak şimdiye kadar susan futbolcular sonunda patladı. Derbiden sonra Ümit Karan, "Ben joker değilim. Avrupa'dan teklifler var. Ocakta ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum" diyerek ilk isyan bayrağını açan isim oldu.
SONG ÇOK MUTSUZ Ancak isyanın Ümit'le sınırlı olmadığı; Song, Heinz, Volkan ve Hasan Kabze'nin de ara transferde ayrılmayı düşündükleri öğrenildi. Hagi gittikten sonra mutsuz olan Song, Gerets'le sorunlar yaşaması ve ödemelerin zamanında yapılmaması nedeniyle artık G.Saray'da kalmak istemiyor.
HEİNZ ALIŞAMADI Hasan Kabze, "Her girdiğim maçta gol atıyorum, yine de yedeklikten kurtulamıyorum" diye dert yanarken, Volkan da oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. Türkiye'ye uyum sağlayamayan Heinz ise kulüp arıyor. Kısaca ocakta G.Saray'da yaprak dökümü olacak
.....................Fotomac ohoh ne güzel
vala ne diyelim umarım dağılır bizde 10 puan geriden gelip 2.liğe otururuz ancak böle süpriz bi başarı biziz kendimize getirir ama ben G.Syi lig sonuna kadar yakalıcağımızı düşünüyorum her şekilde
o zihniyete sahip oyuncuyu sik.tr edeceksin
+1907
quote:
Orjinalden alıntı: éfulim
o zihniyete sahip oyuncuyu sik.tr edeceksin
5 gider başka bir 5 gelir.Bu tarz oyuncu değişiklikleri ile büyük bir camialar "dağılmaz".
GS zaten pamuk ipliği ile birbirine baglı , bu tip şeylerin olması normal..Sadece biz değil camianın içerisindeki herkes bunu biliyordu , o yüzden temiz lig isteriz faln deyip vakit akzanmaya çalıştırlar..Eğer Trabzonspor bu hafat yenilsin , aynı şey onlarında başına gelecek , yönetim istifa edecek..BENCE
Hiç ağzınızın suyu akmasın, GS gibi 100 yıllık bir klüp öyle 2-3 kötü sonuçla dağılmaz. Hele şu beceriksiz yöneticiler bir gitsin, GS yine eski günlerine dönecek, sizin rüyanızda bile göremediğiniz kupalarla müzesini süslemeye devam edecektir.
songu göndermek için elinden geleni yapıyor medya ama adam daha yeni sözleşme uzattı. boşuna uğraşmasınlar. diğer oyuncuların ise nereye gideceklerini merak ediyorum. hasan kabze dardanelden alınıp getirilmiş 3 ayda triplere girdi. ulan nereye gidicen? sen kimsin daha ne iş yaptın da kulübe ne fayda sağladın da trip yapıyosun? ü.karan nereye gitceksin? 30 yaşındasın burda aldığın parayı sana kim vercek? ergun gürsoyun telegolde deiği gibi.. isteyen yarın gidebilir. kimse GS da lütfen oynamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme