Şimdi Ara

Galatasaray'da sakatlık şoku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'da OFTAŞ maçı öncesi ısınırken sakatlanan Nonda'nın bu hafta takımdaki yerini almasının güç olduğu, Sarıyer karşılaşmasında bileğine darbe alan Hasan Şaş'ın ise dört hafta oynamayacağı açıklandı

Galatasaray'da üst üste gelen sakatlık haberleri Teknik Direktör Feldkamp'ı bir hayli sıkıntıya soktu. İlk olarak Sarıyer'le oynanan kupa maçında sakatlanan yıldız oyuncu Hasan Şaş'tan kötü haber geldi.
    İlk kontrollerinde bileğine aldığı darbe nedeniyle on gün forma giyemeyeceği açıklanan tecrübeli oyuncunun yaklaşık 4 hafta takımdan ayrı kalacağı ögrenildi. Önceki gün MR'ı çekilen ve bilek bağlarında yırtık tespit edilen tecrübeli yıldız gelen bu kötü haberle adeta şok oldu. Hasan Şaş'ın tedavisine başlanırken Linderoth, Lincoln, Ayhan ve Hasan Şaş'ın ardından Gençlerbirliği OFTAŞ maçı öncesi Nonda'nın da sakatlanması moralleri iyice bozdu.

Sahada ısınırken Mehmet Topal'la çarpışan Kongolu golcünün dün çekilen MR'ı sonrasında yan bağlarında esneme meydana geldiği öğrenildi. Ankaragücü maçında oynaması zor gözüken yıldız oyuncunun, iki hafta forma giyemeyebileceği öğrenildi.

• Sahada ısınırken Mehmet Topal'la çarpışan...

O nasıl ısınmaymış,saatte kaç kilometreyle ısınıyor bu adamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Batuhan kardeşim,yazdıklarına biraz dikkat edermisin?

yazdığımda ben bir yanlışlık veya gariplik göremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Batuhan kardeşim,yazdıklarına biraz dikkat edermisin?

yazdığımda ben bir yanlışlık veya gariplik göremiyorum

Tamam o zaman bir gariplik yoksa
  • zaten böle şeyler hep ii lerin başına geliyii ama sivas maçından sonrada fenerde şenlik var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

bu cenabetlik tüm kulüpte, acilen itfaiye araçlarının gelip tesisleri stadı falan yıkaması lazım, böyle sakatlık mı olur ya

ee tahrik eden belli.. nasıl cunup olmasın bu takım..
    Allah'a Şükür oyuncularımız deplasmanda kavga cıkınca soyunma odalarına kacmıyor
    bkz: Konya-Fenerbahce (Alex,Anelka)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.