Şimdi Ara

Galatasaray Chelse Gelin Bakalım Şansımızı Değerlendirelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler ilk maça 10 gün kaldı sizce tur şansımız ne kadar?

onlarda Torres Eto Willian Hazard Lampard Ramires David Luiz Cech Cole gibi önemli adamlar var

ve başlarında futbol dehası Mou var son zamanlarda form durumlarıda iyi tıpkı bizim gibi.

Bizde ise Sneijder Drogba Selçuk MELO Burak Muslera gibi kritik oyuncular var.

açıkcası takım gününde olursa ben Chelsea'yi eleriz diyorum, buradaki maç önemli 1-0 2-0 gibi skorla ayrılırsak. , orada Mancini ne yapar ne eder turu alır ama burada beraberlik yada 2-1 gibi bir skorda Londra'da işimiz çok zor Hazard inanılmaz formda, onu bizde kim tutacak oda önemli.

sonuç olarak ben şansımızı &45 görüyorum Melo Muslera Sneijder formda olursa şansımız artar.

• hadi bakalım
  • Ben Mancini'ye ve takıma güveniyorum ne olursa olsun. Taktik olarak Mancini elindeki imkanlarla ve taraftarla Mourinho'yu alt edebilir bence

Burda 1-0'lık veya 2-0'lık galibiyet alıp orada defansa çekilip birkaç yıl önce Chelsea'nin Barça'ya yaptığı "otobüs" taktiğini yapabiliriz
  • Bugün çok kötüydüler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleriz rahat tutun kafanızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tur bizde herşey 2. maç belli olucak
  • Ben Galatasaray'ıma güveniyorum. Kıvrılayım şöyle alıntılarım sonra. TT Arena'yı inletmeliyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turu rahat geçeriz.
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Melo hazard'a adim attirmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matiç'in oynayamayacak olması büyük avantaj. Olurda David Luiz sakatlanıp Mikel'le başlarsa tur şansımız %10 artar bence. Aynı şekilde şu an kadroda Hazard ve Oscar'ın da yedeği yok, Salah oynayamıyor dile biliyorum. Orta sahayı ele geçirip Hazard'ı kilitlemeyi başarabilirsek eğer bir şansımız olabilir.
  • Tahminimi söyleyeyim.
    Bizim sahamızda 2-1 yeniliriz
    onların sahasında 2-0 yeniliriz.

Sabah ta böyle bir tahmin yapmıştım ama çok acımasız olmamak gerek
  • Chelsea çok tutuk bir takım, adamlar ölü gibi oynuyorlar bence. 90dk katı savunma, ver topu Hazarda naparsa yapsın.

Bence kontroları iyi savunursa gs bu turu geçer
  • ben burada 2-0 yeneceğimiz orada 4-0 yenileceğimizi düşünüyorum.
  • saydıgın oyunculardan en az 3 tanesi sakatlanacak bir kere. daha lanetimiz etkisini göstermedi
  • İçerideki maçta gol yememek çok önemli ilk hedefimiz bu olmalı
  • Schalke maçları gibi olacak bu 2 maçta. Ben turu geçeceğimize yürekten inanıyorum
  • Takımımıza güvenmekten başka seçeneğimiz yok . İlk maçı 2-0 gibi bir skorla bitirebilirsek çok güzel olur . Mancini ' ye , Drogba ' ya daha doğrusu o gün oynayacak bütün futbolculara güveniyorum . Ellerinden geleni yapacaklardır . İnşallah kazanan taraf biz oluruz
  • Tahminim Chelsea ilk maç 0-0'a kilitlemeye çalışır başarılı da olur.Gol olursa iki tarafta duran toptan bulur tahminim 0-0'a kilitlenir.Londra'da ki maç herşeyi belirler
  • En önemli oyuncuları Hazard onu durdurabilirsek inşallah durdururuz şansımız büyük derecede artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Chelsea çok tutuk bir takım, adamlar ölü gibi oynuyorlar bence. 90dk katı savunma, ver topu Hazarda naparsa yapsın.

Bence kontroları iyi savunursa gs bu turu geçer

Belli ki son dönemde Chelsea'yi sürekli izleyememişsin. Tipik bir Mourinho takımı olmuşlar. Savunmada geçit vermeyen+ hücuma çok hızlı çıkan bir takım.

Allah korusun Eto'o Willian Oscar Hazard 4lüsünün formda olduğu bir döneme denk gelirsek fena şeyler olabilir.

Çekiliş zamanı Chelsea istiyordum konum bile var ama şu anda Dortmund'a razıyım öyle söyleyeyim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.