Şimdi Ara

Galatasaray büyüklüğü= Kupa büyüklüğü, şampiyonluk büyüklüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Valla Beşiktaş şu forvet eksikliğiyle kupayı alsa gram sevinmezdim. Galatasaray bu kadar berbat haliyle şu kupayı aldığına nasıl seviniyor? Kupa almak 2 3 günlük bir sevinme olayı hemen geçiyor zaten. Önemli olan sezonu iyi geçirmek ve ligi almak.

sen dun besiktas yedeklerle oynadi diyip, eksik kadroya 2 transfer yazan adam degil misin? hahaha seni kim ciddiye alir allasen

eksik kadroya 2 transfer mi yazdım? ulan Sosa zaten bizde Forvet eksikliği vardı maçta. Bu kadar mı gözlerinizi kapatarak izlediniz? Adam gibi forvet olsa 5lik olacaktınız bi dünya gol kaçtı.

Cenkin sadece 4 tane %150lik gol pozisyonu var diğerlerini saymıyorum bile. Kendinizi kandırmaya devam edin sezon berbat geçecek sizin geçen seneki gibi.

• quote:

quote:

quote:

Valla Beşiktaş şu forvet eksikliğiyle kupayı alsa gram sevinmezdim. Galatasaray bu kadar berbat haliyle şu kupayı aldığına nasıl seviniyor? Kupa almak 2 3 günlük bir sevinme olayı hemen geçiyor zaten. Önemli olan sezonu iyi geçirmek ve ligi almak.

sen dun besiktas yedeklerle oynadi diyip, eksik kadroya 2 transfer yazan adam degil misin? hahaha seni kim ciddiye alir allasen

eksik kadroya 2 transfer mi yazdım? ulan Sosa zaten bizde Forvet eksikliği vardı maçta. Bu kadar mı gözlerinizi kapatarak izlediniz? Adam gibi forvet olsa 5lik olacaktınız bi dünya gol kaçtı.

Cenkin sadece 4 tane %150lik gol pozisyonu var diğerlerini saymıyorum bile. Kendinizi kandırmaya devam edin sezon berbat geçecek sizin geçen seneki gibi.

cenk once ayaginda top tutmayi ogrensin, %150lik gol pozisyonuymus hahahaha

• quote:

quote:

quote:

Güldürdün

• bir beşiktaşlıyla asla tartışmayın. sizi kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle sizi yener.

• Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    FB GS arası tartışmalar daha zevkli oluyormuş. Geçen seneden beri bunu anladım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.