umarım bi daha aynı görüntüler canlanmaz da böyle şeyler düşünmeyiz biz de.
İzmir'den geldim maçı izlemeye ama çok itici geldi bana sırf o hareket değil her maç yapıyor mu bilmiyorum ama üçlü çekmek için bir hareketler tavırlar sanırsın Messi gelmiş o 3'lü çektiriyor
Çok güzel bir kare bence;
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
İzmir'den geldim maçı izlemeye ama çok itici geldi bana sırf o hareket değil her maç yapıyor mu bilmiyorum ama üçlü çekmek için bir hareketler tavırlar sanırsın Messi gelmiş o 3'lü çektiriyor
üçlü çektirmeden önce de çok kastığı için beklenen güzellikte olmadı bence ilk üçlü..
quote:
oha oha , bune böyle , yuh çüş
quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted
Çok güzel bir kare bence;
dünden beri her gördüğümde gözlerim doluyor
Pek konuyla alakalı değil ama internette görünce koymak istedim;
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
Pek konuyla alakalı değil ama internette görünce koymak istedim;
quote:
Gol'ü attıran Selçuk, gol'ü atan Elmander, formayı Engin çıkartıyor Tam rahatsız ya, seviyorum bu adamı
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
kimse dikkat etti mi bilmiyorum ama dün koreografi sırasında Oğuz Altay'ın Fatih Hoca'nın asker arkadaşı gibi omzuna kolunu atması benim çok hoşuma gitmedi. Ne bileyim koluna filan girseydi daha samimi bir görüntü olurdu sanki? belki yanlış düşünüyorum ama o geldi şimdi aklıma fotolara tekrar bakınca ;)
Aslında tribünlere giderken görüntü hoştu fakat durduktan sonra da o şekilde izlemeleri benim de pek hoşuma gitmedi. Hani elini omuzuna atabilirsin de o kadar uzun süre tutmasaydı keşke. Herhalde o da heyecanlıydı belki de farkında değildi. Umarım bir daha olmaz.
quote:
Büyük hali varmıdır ki bunun?
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»
quote:
Gol'ü attıran Selçuk, gol'ü atan Elmander, formayı Engin çıkartıyor Tam rahatsız ya, seviyorum bu adamı
Engin candır yaa
Paylaşım için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Tanura
quote:
Büyük hali varmıdır ki bunun?
Arka plan yaptım kalitede pek bi düşme yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme