Bu iş burada biter elendik.Takımda inanç yok bu maçta.
10 fark olunca çok saldık kendimizi onun cezası bu..
Yazık
Bu kadar çok hücum faulü yaparak ve hücum ribaundu vererek maçı nasıl kazanacağız acaba ?
Cska ya karşı kazanan takım daha 3 büyüklerden kimseyi yenememiş yazık valla...
Bu ne ya hakem kafayı yemiş. Garanti dediğimiz mac gitti. Yok böyle birşey.
İnşallah çeviremeyiz.Böyle saçmalayınca kaybetmeliyiz ki birşeyleri görsünler.Ayrıca Savovic nasıl oynadı ? İzlemedim pek maçı.
Furkan o nasıl atıştır allahım ya
Verdik maci hayirli olsun.
saçma sapan kaybettik maçı.. bu kadar rahat oynayıp son 4 dakikada saçma sapan şekilde 10 farktan maçı verdik..
gitti maç
Kendi elimizle maçı hediye ettik. Beşiktaş'a tebrikler...
Ayrca, bugün itibariyle maçların oynanmadan kazanılmayacağını da bizim taraftar anlamıştır umarım.
çok üzüldüm ama sağlık olsun
Yalnız bu Beşiktaş bize patlıyor hep.Bir terslik var
Serhat'tan bir uzatma üçlüğü, bir de 72-69 iken maç bitiren üçlük...
O spikerin sesi niye gitti bir an yahu
galatasaray - efes finali beklerken besiktas - banvit finali oldu. kendi kendimizi yaktik.
kotu hucum ve rakibin bireysel silahlarina getiremedigimiz cozumlerle gitti mac. arroyo, bonsu ve son bolumde dudley kendi yetenekleriyle skor buldular. serhat'a da sol dipten 2 ucluk hazirladilar biri uzatmaya goturdu digeri maci kopardi.. bu da bi tecrubedir finalde besiktas ve banvit'e basarilar. iyi olan kazansin..
quote:
Orijinalden alıntı: Cemo5834
Yalnız bu Beşiktaş bize patlıyor hep.Bir terslik var
Sadece Beşiktaş patlamıyor ki Fenerbahçe ve Efes'te bize patlıyor daha bu sezon kupada ve ligte büyüklere karşı hiç galibiyetimiz yok olacak iş değil
Takım artık iyice yorgun, son 2 maçtır maç sonlarına doğru oyundan düşüyor.
Umarım önümüzdeki maçlar bunun sıkıntısını çekmeyiz.
Ayrıca Beşiktaş'ı da küçümsememek lazım sadece Aroyo nun geçmişisine bakarsanız: Toronto Rapters takımında başlayan Arroyo, sırasıyla Denver Nuggets, TAU Cerámica, Utah Jazz, Detroit Pistons, Orlando Magic, Maccabi Tel Aviv BC, Miami Heat ve Boston Celtics - Beşiktaş
Bu maç için çok zorlanacağımızı düşünüyordum ama beni en çok üzen öndeyken bu şekilde yenilmek oldu.