Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.714
Cevap
56
Favori
541.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Runaway.


    quote:

    Orijinalden alıntı: .Runaway.

    Haluk Yıldırım.


    Dün son saniyelerde son sözü o söyledi.


    haluk kariyerinde daha önce böyle son topları kendi kullanıp genelde batırmış bi adamdır.. dün de son topu eline alınca aklıma direk 99 fransa maçı geldi bu maçta attı neyseki, ama bence doğru bir tercih değildi, hem haluk olması hem 3lük olması




  • kadinlarda da fenerbahce'yi kupa yari finalinde yenip finale yukselmis kizlar. bi surpriz olmazsa bu sezon ilk kupa gelecektir..
  • inşallah
    quote:

    Orijinalden alıntı: fuatturkrap

    kadinlarda da fenerbahce'yi kupa yari finalinde yenip finale yukselmis kizlar. bi surpriz olmazsa bu sezon ilk kupa gelecektir..
  • GALATASARAY FİNALDE

     Galatasaray Basketbol Ana Konusu


    Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası yarı final maçında Galatasaray Medical Park, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 63-60 yenerek adını finale yazdırdı.




    Spor Toto Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası'nda Galasataray Medical Park Fenerbahçe'yi 63-60 yenerek finale yükseldi.

    Fenerbahçe-Galatasaray Medical Park karşılaşmasının galibi, bugün yarı Beşiktaş Cola Turka'yı yenerek yarı finale yükselen Tarsus Belediye ile karşılaşacak.

    Karşılaşmaya Fenerbahçe Birsel Vardarlı, Esmeral Tunçluer, Nevriye Yılmaz, Ivana Matovic ve Angel Mc Coughtry, Galatasaray Medical Park ise Bahar Çağlar, Işıl Alben, Tamika Devonne Catchings, Seimone Delica Augustus, Sylvia Shaqueria Fowles beşlisiyle başladı.

    Galatasaray Medical Park'ın hücumuyla başlayan karşılaşmada, Galatasaray ilk basketi Bahar Çağlar ile kazandı ve maça önde başladı.

    Maçın ilk devresi karşılıklı hücumlarla sürdü ve devrenin sonlarına doğru iki takım 17-17 eşitliği yakaladı. Eşitlik Fenerbahçe lehine bozuldu. İlk devre Fenerbahçe'nin 21-17 üstünlüğüyle tamamlandı.

    Karşılaşmanın ilk devresinin bitimine saniyeler kala iki takım arasında sayı farkı bire indi. Galatasaray devreyi 34-33 önde kapattı.

    İkinci yarıya Fenerbahçe başladı. İki takım arasındaki bir sayılık fark zaman zaman iki takım lehine değişse de ikinci yarıda da devam etti. Devrenin bitimine yaklaşık 4 dakika kala Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki sayı farkı yeniden bire indi. Üçüncü periyot iki takımın 51-51 eşitliğiyle tamamlandı.

    Bu arada üçüncü devrenin bitiminde salonda, 2014 Türkiye Kadınlar Basketbol Turnuvasının Türkiye'de yapılacağı duyuruldu.

    4. periyota Galatasay Medical Park önde başladı. Fenerbahçe kullandığı serbest atışlarla Galatasaray Medical Park ile arasındaki farkı 3'e indirdi. Maçın çekişmeli geçen son 13 saniyesinde Fenerbahçe istediği sayıyı bulamayınca karşılaşma Galatasaray Medical Park'ın 63-60 üstünlüğüyle sonaerdi.

    Yıldız oyuncu Galatasaray Medical Park'tan Sylvia Fowles seçildi. Finalde yarın Beşiktaş Cola Turka'yı yenen Tarsus Belediyesi ile Fenerbahçe'yi yenen Galatasaray Medical Park karşılaşacak.

    FENERBAHÇE: 60 - GALATASARAY MEDİCAL PARK: 63
    Stat: Karataş Şahinbey
    Hakemler: Recep Ankaralı , Semih Vural , Sinan İşgüder
    Fenerbahçe: Birsel Vardarlı 6, Esmeral Tunçluer 2, Nevriye Yılmaz 14, Ivana Matovic 5, Angel Mc Coughtry 16, Anete Jekabsone Zogota 12, Jekabsone Zogota, Tamara Kim Sutton 5
    Galatasaray Medical Park: Bahar Çağlar 8, Işıl Alben 6, Tamika Devonne Catchings 15, Seimone Delicia Augustus 15, Sylvia Shaqueria Fowles 15, Emine Tuğba Palazoğlu, Doneeka Danyell Hodges, Melisa Can 4
    1. Periyot: 21-17
    Devre: 33-34
    3. Periyot: 51-51

    http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/36305/galatasaray-finalde




  • Kupayı aldık artık, doping vs derken fenerin butun sezonunu harcadılar yalnız, skandal oncesi cok cok daha iyi bir durumdaydı fener
  • Doping olmasa bence Pennyli Taurasili kadroyla maç çok rahat şampiyon olurduk kupa ve ligde. Avrupa'da bu kadroyla bile ilk maçı o kadar farktan vermesek F4 yapabilirdik. Bence şampiyon olurduk Avrupa'da.

    Kader kısmet işte, seneye bizde oynaması için Taurasi ile anlaşmaya çalışıyorlar.

    Bence finallerde kadro zayıflamış gözükse de çok ortada olacak seri. Ev sahibi avantajınızı kaybetmezseniz bir adım öndesiniz.

    Kader kısmet dediğim gibi. Yapacak bir şey yok.

    Ben maçı bugün sanıyordum kaçırdım o nedenle, yakın bitmiş maç. Tebrikler.

    Tamika olmasa yine biz baya favoriydik diye düşünüyoırum. Ama baya olumlu etki yarattı.
  • ŞAMPİYON GALATASARAY MEDICAL PARK

    Galatasaray Medical Park, Spor Toto Türkiye Kupası final maçında Tarsus Belediye ile karşılaştı. Takımımız, Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'ndaki mücadeleden 68-53'lük skorla üstün ayrılarak Türkiye Kupası'nı sekizinci kez müzesine götürmeyi başardı.
  • Dünkü maçtan sonra gayri resmi şampiyondunuz zaten.

    Tebrikler.....
  • Galatasaray Cafe Crown 61 - Türk Telekom 50

    Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi'nin 22. hafta maçında Türk Telekom ile karşılaştı. Takımımız, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadeleden 61-50'lik skorla üstün ayrılarak, son altısı üst üste olmak üzere, ligde bu sezon 18. galibiyetini almayı başardı.
  • Çok kötü oynadı GS dün. İlk çeyrek 6 sayı attı. Sonradan toparladı ama TT gerçekten kötü oynuyor.

    GS bence sene başındaki kadar iyi değil. Playofflara kadar biraz ritim bulmaları lazım. Yarın yenersek biz lideriz. Ama Olin deplasmanı kolay değil. Yenilirsek GS lider.

    GS biraz daha iyi bir guardla çok daha iyi olurdu. Ama Efes bu kadar kötüyken benim final adayım. Beşiktaş da fena değil yeni transferlerle. Biraz daha zevkli bir sene olabilir bu sene.
  • Play-offlarda ezeli rakip Fenerbahçe ile karşılaşırız umarım.Şu sıralamaya göre play-off eşleşmesini tam bilmiyorum NBA tarzı 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 mi eşleşiyor yoksa kura tarzı mı ? Umarım güzel bir seriye devam ederiz. GS MP bu arada normal sezonu lider tamamladı, ayrıca bildiğiniz üzere Türkiye Kupasını kazandık.
  • Savunmada berbattık ve yenildik futbolda olduğu gibi bence basketbolda da ciddi bir kalite bir sorunu var.Ayrıca deplasman fobimiz de ortaya çıktı içerde ve dışarda siyah beyaz gibiyiz,
    Play-off larda ranciki yollayıp yerine iyi bir oyuncu almassak işimiz zor.
  • Banvit'e yenildik ama Banvit kötü bir takım değil ve taraftarları gerçekten iyi.Uni Banvit amigolarından bir tanesi çok yakından tanıdığım sıkı bir Galatasaraylı aynı zamanda.
  • Galatasaray Cafe Crown 89-80 Aliağa Petkim
  • İyi gidiyoruz , nazar değmesin...
    quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    Galatasaray Cafe Crown 89-80 Aliağa Petkim
  • Salı günü Panküp ile maçımız var yenersek finaldeyiz ve büyük ihtimalle Botaş'ı eleyen Fenerbahçe rakip olacak.Allah'ın izniyle kupadan sonra şampiyonluğu da alırız.Bu sene büyük tahminlerime göre yarı finalde Banvit gelecek CC'ye.Umarım eler ve finalde Fener'i-Efes'i eleriz.
  • Bayanlarda bizde son Angel problemimfalan sansiniz zaten fazlaydi simdi daha da fazla.

    Surpriz olur bizim kazanmamiz.
  •  Galatasaray Basketbol Ana Konusu


    Maça Doğru: Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe

    Galatasaray Medical Park, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi playoff final serisinin birinci maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki mücadele, 10 Nisan Pazar günü, saat 14.00’dan itibaren Galatasaray TV’den naklen yayınlanacak.

    Maç: Galatasaray Medical Park – Fenerbahçe
    Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu
    Tarih: 10.04.2011 Saat: 14.00
    Yayın: Galatasaray TV (Canlı)
    İnternet:www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)

    TKBL'de 11 senelik aranın ardından normal sezonu lider bitiren Galatasaray Medical Park, playoff final serisinde saha avantajını elinde bulunduracak. Serinin ilk maçında rakibini 10 Nisan Pazar günü, saat 14.00’da, evinde ağırlayacak olan takımımız, ligdeki son şampiyonluğuna da 1999-2000 sezonunun sonunda ulaşmıştı.

    Galatasaray, 2000 senesindeki playoff final serisinde de Fenerbahçe ile mücadele etti. Sarı-lacivertli ekibi serinin üçüncü maçında 65-61’lik skorla mağlup eden takımımız, ligdeki 11. ve son şampiyonluğunu kazandı. Galatasaray, devam eden 10 sezonda playoff finalinde mutlu sona ulaşamasa da, kadın basketbolunda en fazla şampiyonluk yaşayan takım unvanını elinde bulunduruyor. İkinci Fenerbahçe’nin sekiz şampiyonluğu var.

    Galatasaray Medical Park ve Fenerbahçe, 2010-11 sezonunda altı defa karşılaştı. İki ekip arasındaki ilk maçın sonunda 75-58’lik skorla kazanan Fenerbahçe, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın sahibi oldu. Ligde normal sezonun birinci devresinde Caferağa Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada ev sahibi Fenerbahçe, Galatasaray Medical Park’ı 74-68 yendi. Kadınlar Avrupa Ligi playoff birinci turunda da sarı-lacivertli ekibin üstünlüğü vardı.

    Galatasaray Medical Park ise normal sezonun ikinci devresinde daha büyük anlam taşıyan karşılaşmadan 76-66’lık skorla galip ayrılarak rakibiyle muhtemel bir puan eşitliği olması hâlinde ikili averajı ve playoff eşleşmesinde saha avantajını yanına aldı. Takımımız, Gaziantep’teki Spor Toto Türkiye Kupası yarı final maçında rakibini 63-60 yenerek finale yükseldi. Ve finalde Tarsus Belediye’yi 68-53’lük skorla geçerek şampiyon oldu.

    Galatasaray Medical Park’ın Fenerbahçe ile oynadığı altı maçın son ikisinde forma giyen Tamika Catchings, takımının galibiyetlerine ortalama 16 sayı, 9,5 ribaund, 2 asist ve 2 top çalmalık katkıda bulundu. Spor Toto Türkiye Kupası yarı final maçında 40 dakika sahada kalan Sylvia Fowles ise Galatasaray’ın 63-60 kazandığı mücadelede 15 sayı ve 19 ribaund ile öne çıkan bir diğer isim oldu. Takımımız, Fenerbahçeli Nevriye Yılmaz (7/16), Angel McCoughtry (7/17) ve Birsel Vardarlı’yı (2/10) toplam 16/43 şut isabetiyle sınırladı.

    10 Nisan 2011 Pazar
    14.00 Galatasaray Medical Park – Fenerbahçe (Kadın Basketbol)
    Organizasyon: TKBL Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
    Yayın: Galatasaray TV (Canlı)

    12 Nisan 2011 Salı
    20.00 Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe (Kadın Basketbol)
    Organizasyon: TKBL Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
    Yayın: Galatasaray TV (Canlı)

    TKBL Playoff final serisinin diğer maçlarının programı ise şu şekilde:

    15.04.2011 Fenerbahçe - Galatasaray Medical Park (Caferağa Spor Salonu)
    17.04.2011 Fenerbahçe - Galatasaray Medical Park (Caferağa Spor Salonu) *
    19.04.2011 Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe (Abdi İpekçi Spor Salonu) *

    Serideki diğer maçların başlama saatleri, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak. İki takımdan birinin üç maç sonunda üç galibiyete ulaşması hâlinde, serinin dördüncü ve beşinci maçlarının oynanmasına gerek kalmayacak. Dört maç neticesinde, iki takımın galibiyet sayılarının eşit olması durumunda ise serinin beşinci maçı oynanacak.





    Allah izin verirse şampiyon olacağız.




  • Hadi inşallah...
  • 1. ÇEYREK: 10-23
    2. ÇEYREK: 18-15 (28-38)
    3. ÇEYREK: 10-22 (38-60)

    İzmir'de Bornova'da 40-65 öndeyiz farklı gidiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.