Şimdi Ara

Galatasaray Atletico Madrid maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu maçın biletleri hakkında bi gelişme falan yok mu? İki haftadan az kaldı maça

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maç 6 ağustosmu yoksa 8 Ağustosmu ? Vikipedia'da 8 Yazıyor spor sitelerinde 6 yazıyor anlamadım .

Bilet fiyatları tahminen
    Kale Arkası 20
    Açık 35
    Kapalı 45 , 50

Civarları arasındadır .

2 sene önce Lazio Maçı kale arkası 18 liraydı
  • Ana konu belirleyip ordan konuşmak lazım geçen sene kale arkasına 30 TL vermiştim fiyatlar normal falan değildi Lazio maçında biletler daha ucuzdu adım atacak yer yoktu stadta Malaga maçında kale arkalarının yarısı boştu neredeyse umarım pahalı olmaz biletler.
  • Böyle bir maç mı var hazırlık mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Ana konu belirleyip ordan konuşmak lazım geçen sene kale arkasına 30 TL vermiştim fiyatlar normal falan değildi Lazio maçında biletler daha ucuzdu adım atacak yer yoktu stadta Malaga maçında kale arkalarının yarısı boştu neredeyse umarım pahalı olmaz biletler.

Aynen öyle. Açıktan almıştık biz 45 liraya. 35. dakikada meşale açılan tribündeydik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Böyle bir maç mı var hazırlık mı acaba ?

CL yarı finali olacak hali yok , Ağustos'ta Soma için oynanacak.
  • Maç bizim stadda mı kesin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray Chelsea Atkısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Maç bizim stadda mı kesin?

Ne biçim Galatasaray'lısınız anlamam ki.

Soma'ya yardım maçı olacak.

Büyük ihtimalle ya manisada yada izmirde oynanır maç.
  • Maç İzmir Atatürk Stadyumunda. Maç günü Arda, Simione ve Fran Çeşme Alaçatı da sunum düzenleyecekler. 6 Ağustosta maç. Biletler henüz muamma.
  • Arkadaşım burası forum değil mi bilgi alışverişi yapmıyor muyuz sen neyin derdindesin? Sanki kuruluş yılını sorduk Galatasaray'lılığımı sorguluyor...

@CcCriSsS teşekürler
  • @CimbomStatistic: 6 Ağustos'ta oynanacak olan Atletico Madrid-Galatasaray maçı bilet fiyatları : Kale Arkaları :45 Maraton :60 Kapalı :90

• Aynı şekilde zamlanmış fiyatlar 90 TL kapalı nedir ya bide Atatürk Stadında ben Lazio ve Malagada ki doluluğun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Aynı şekilde zamlanmış fiyatlar 90 TL kapalı nedir ya bide Atatürk Stadında ben Lazio ve Malagada ki doluluğun olacağını sanmıyorum.

arkadaşım hem maç izleyeceksin hemde somaya yardımda bulunacaksın. ne var sanki 30-40 lira vereceğine 100 lira versen? sonuçta yardım maçı kimsenin cebine gitmiyor.. ben bile gitmeyi düşünüyorum eskişehirden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

quote:

Aynı şekilde zamlanmış fiyatlar 90 TL kapalı nedir ya bide Atatürk Stadında ben Lazio ve Malagada ki doluluğun olacağını sanmıyorum.

arkadaşım hem maç izleyeceksin hemde somaya yardımda bulunacaksın. ne var sanki 30-40 lira vereceğine 100 lira versen? sonuçta yardım maçı kimsenin cebine gitmiyor.. ben bile gitmeyi düşünüyorum eskişehirden..

Verecek olan var veremeyecek olan var bunlarıda düşünmek lazım biraz ucuz olsaydı hem beklenen hasılat toplanırdı hem stad tıklım tıklım olurdu sonuçta miktarın az veya çok olması önemli değil önemli olan bağışın oraya en iyi şekilde ulaşması ne diyelim inşallah herkes alırda önce ki maçlar gibi dolar stad.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

quote:

Verecek olan var veremeyecek olan var bunlarıda düşünmek lazım biraz ucuz olsaydı hem beklenen hasılat toplanırdı hem stad tıklım tıklım olurdu sonuçta miktarın az veya çok olması önemli değil önemli olan bağışın oraya en iyi şekilde ulaşması ne diyelim inşallah herkes alırda önce ki maçlar gibi dolar stad.

yardımın azı çoğu olmaz doğru ancak normal bir lig maçı fiyatına atl. madrid ile oynayacağız ve iyi bir maç olacak. şimdi burda verebilenler maça gidemezse yardım maçının önemi kalmaz yardım ne kadar çok olursa o kadar iyi. bence fiyatlar abartı değil .. yanlış anlama yine de gitmesinler demiyorum. ama bu bir yardım maçıysa az elimizi cebimize atmalıyız.. mesut hoşcanın eskişehirde , ilhan cavcav ın ankarada yaptıklarından sonra bu fiyatlar hiçbir şey... yıllık kombineyi 150 liraya satarlar bi gs maçından 100 lira fiyat çekerler bunlardan olsa ne olacaktı?

• Benim gidebilme lüksüm yok bu maça pek bu fiyatlarla. Süper Kupa maçına gidebilmek için bu maçtan fedakarlık yapıcam. İkisine de gidebilmeyi çok isterdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.