Şimdi Ara

Galatasaray’a dört koldan baskı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galatasaray'ın ekonomik olarak rahatlaması yönünde atılan adımlar bir şekilde engelleniyor.
    Yeni sezonda 4. yıldızı takan ilk kulüp olmak için tüm imkanlarını seferber eden Galatasaray Yönetimi’nin başını saha içinden çok saha dışı olaylar ağrıtıyor. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Cesare Prandelli ve futbolcu kadrosuna büyük güven duyuyor.

Kısa süre içinde takımın oturacağı ve ilk hafta averajla oturulan liderlik koltuğununun ligin son düdüğüne kadar bırakılmayacağına inanıyor. Ancak saha dışında ise yönetime büyük baskılar var. Hesapta olmayan yaptırımlar can sıkıyor. Camia, yapılan bu psikolojik operasyonlara büyük tepki gösteriyor.

İşte TFF, SPK, Borsa, Maliye ve GSGM’dan gelen ve Galatasaray’ı zor durumda bırakan bazı uygulamalar…
    ÖDEMELER AKSATILIYOR!

Galatasaray Yönetimi’nin göreve geldiğinden beri Yıldırım Demirören başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi’ne olan duruşu ortada. Süper Kupa maçının ardından verilen seyircisiz oynama cezası ipleri koparma noktasına geldi. Kulislerde konuşulan bir iddia ise sarı-kırmızılı camianın büyük tepkisini çekmiş durumda. İddiaya göre Türkiye Futbol Federasyonu, naklen yayın paralarının ödemesini aksatıyor. Hatta, aksamanın yaşandığı tek kulübün Galatasaray olduğu öne sürülüyor.

HEM SPK HEM BORSA!

Yapılan ilk sermaya artırımı ile önemli bir kaynak elde eden Galatasaray’a ikinci sermaye artırımı için şatlı onay verilmesi yönetimin finansal dengesini olumsuz etkiledi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) sermaye artırımına izin verdi ama kulübe bu operasyon sonrası hisse satışının 1 yıl boyunca yasak etmesi tüm planları alt üst etti. Bu de yetmezmiş gibi Borsa İstanbul’dan gelen uyarı yazısı camianın moralini fena halde bozdu. Kulüp avukatları Borsa’da işlem gören diğer kulüpler ile eşit davranılmadığı görüşünde. Hem SPK’dan hem de Borsa İstanbul’dan gelen haberler yönetimi zor durumda bıraktı.

MALİYE NEFES ALDIRMIYOR

Galatasaray‘ın Maliye ile de arası çok iyi değil. Vergi Dairesi, 54 milyon TL vergi aslı ve aynı miktarda ceza kesmesinin ardından uzlaşma talebini geri çektikten sonra sarı-kırmızılılara 123 milyon TL’yi aşkın bir vergi cezası çıkarmıştı. Kombine ve bilet satışında uygulanan makbuz kesme yoluyla elde edilen gelirin kulübe bağış olarak kaydedilmesi nedeniyle ceza kesilmesi yönetimi iyice zora sokmuştu.

Birçok kulübün veriği borcunun bulunmasına rağmen sürekli Galatasaray’a yeni cezalar kesilmesi ve tek borçlunun Galatasaray’mış gibi gösterilmesi ve Maliye’nin sürekli olarak hesapları incelemesi de sarı-kırmızılı camiadan büyük tepki görüyor.

GSGM SÜREKLİ SIKIŞTIRIYOR

Türk Telekom Arena konusunda Galatasaray ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün yıldızı hiç barışmadı. Stadın kullanım hakkı sarı-kırmızılı kulübe devredilmedi. GSGM, stadın üstünün Galatasaray tarafından kapanmasını istiyor. Ancak sarı-kırmızı yöneticiler, çeşitli üniversitelerden aldıkları raporları göstererek stadın üstünün kapanması halinde tesisin deprem yönetmeliğine uymayacağını ifade ediyor. GSGM’nin Türk Telekom’un isim sponsorluğundan para istemesi, kiralama ücretlerini gündeme getirmesi ve sürekli olarak stadı geri almakla tehdit etmesi sarı-kırmızılı yöneticileri zorluyor.

http://amkspor.com/2014/09/08/galatasaraya-dort-koldan-baski-347085/

• Galatasaray batıyor,Galatasaray vergi borcunu ödemiyorcular gelir şimdi.

Hükümet,Tff,Spk,Maliye hepsi Galatasaray'ın üstüne oynuyorlar.Resmen GALATASARAY=CEMAAT olarak görüyorlar ve bizi her yönüyle bitirmeye çalışıyorlar.Ben sanmıyorum ki ticaret dehası Ünal Aysal varken 3 yıldır Şampiyonlar Ligine giden 2 kez gruptan çıkan 1 kez çeyrek final oynayan takım maddi anlamda batsın.Net bir şekilde bizim önümüzü kesmeye çalışıyorlar.Bütün medya Galatasaray'ın üstüne oynuyor,Galatasaray'ı kötülemeye çalışıyor.Ben herkese karşı ÜNAL AYSAL'ın tek başına savaştığını düşünüyorum.

Ne yaparlarsa yapsınlar.BİZİ YIKAMAYACAKLAR!
  • Engelleyenin kim olduğu açık aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

Galatasaray batıyor,Galatasaray vergi borcunu ödemiyorcular gelir şimdi.

Hükümet,Tff,Spk,Maliye hepsi Galatasaray'ın üstüne oynuyorlar.Resmen GALATASARAY=CEMAAT olarak görüyorlar ve bizi her yönüyle bitirmeye çalışıyorlar.Ben sanmıyorum ki ticaret dehası Ünal Aysal varken 3 yıldır Şampiyonlar Ligine giden 2 kez gruptan çıkan 1 kez çeyrek final oynayan takım maddi anlamda batsın.Net bir şekilde bizim önümüzü kesmeye çalışıyorlar.Bütün medya Galatasaray'ın üstüne oynuyor,Galatasaray'ı kötülemeye çalışıyor.Ben herkese karşı ÜNAL AYSAL'ın tek başına savaştığını düşünüyorum.

Bundan daha basarili oldugunuz Avrupa ve Turkiye ligi donemlerinden sonra bile batmayi basarabilmistiniz hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Azizi ne zaman iceri alacaklar ? Neyi bekliyorlar ? Bence her sey acik ve net ortada....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte biz de ondan diyoruz ya afrayı tafrayı bırakın, gidin pasoliginizi alın ve stadımızı hınca hınç doldurun diye... Ondan diyoruz ya gidin forma, lisanslı ürün alın, aldırın çocuğunuza, eşe, dosta (elbette imkanınız ölçüsünde)...
    Bugün değilse ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Azizi ne zaman iceri alacaklar ? Neyi bekliyorlar ? Bence her sey acik ve net ortada....

Almayacaklar. Alsalardı şimdiye kadar çoktan alırlardı. Sorsan üzerlerine oyun oynanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

quote:

Bundan daha basarili oldugunuz Avrupa ve Turkiye ligi donemlerinden sonra bile batmayi basarabilmistiniz hocam..

Hocam tekrar okursanız metni ; Ticaret dehası Ünal Aysal varken batmak zor dedim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam tekrar okursanız metni ; Ticaret dehası Ünal Aysal varken batmak zor dedim.

Burasi malesef Turkiye hocam. GS bu sene sampiyon olamazsa Unal Aysal'in seneyi gorecegi bile mechul bence. Futbolda basariya bakar her sey.. Baska basarilara da bakmaz Turkiye'de isler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burasi malesef Turkiye hocam. GS bu sene sampiyon olamazsa Unal Aysal'in seneyi gorecegi bile mechul bence. Futbolda basariya bakar her sey.. Baska basarilara da bakmaz Turkiye'de isler.

Şampiyon olsun ya da olmasın bu sene sonunda bırakıyor zaten Ünal Aysal.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şampiyon olsun ya da olmasın bu sene sonunda bırakıyor zaten Ünal Aysal.

Baskan oldugunda sanirim iki yil yapip birakacagim demisti, sonradan da basarisiz oldugumda giderim demisti. Okuduklarim bunlar benim. Son 3 yildir zaten futbola bayagi uzagim takip edemiyorum duzgun sekilde acik konusmak gerekirse yanlisim varsa duzeltilir. Sene sonunda gidecekse Aysal oyle ya da boyle bu tabloya bakarsak enkaz bile birakabilir bir sonraki yonetime. Malesef ulkece cok kotu donemlerden geciyoruz. Yani bu Twitter yasaklama olayinda GS muhalif ses cikarmisti ve ben sasirdim acikcasi GS'nin muhalif ses cikarmasina. Hatta Gs'nin bildirisini gordugum gibi icimden dedim ki GS'ye bunu odetirler. Cok degil 3 gune zaten su vergi borclari haberleri patlak verdi. Daha ilerisini yazmiyorum. Cok ince detaylar bunlar. Anlayan anlamistir. Aysal'in tek basina savasabilecegini sanmiyorum acikcasi. O yuzden gelecek donem icin enkaz bile birakabilir diyorum. Hos Gs'nin basina da malum kesime yakin birileri gelirse her sey hali altina supurulur.. Cok mide bulandirici seyler malesef bunlar.... Keske tamamen adil ve spor rekabetinin konusuldugu bir ortam olsa..

• 21.03.2014 tarihli açıklamamız,

Türkiye genelinde Twitter’a erişimin engellenmesiyle ilgili gelişmeleri, dört milyonun üzerinde Twitter kullanıcı ve takipçisi bulunan bir kulüp olarak üzüntüyle izliyoruz.

Twitter, kulübümüzle taraftarlarımız ve kamuoyu arasında iletişim aracı olmasının yanı sıra; her branştan yerli ve yabancı sporcularımızın da gündelik yaşamlarında çok sık kullandığı bir sosyal medya platformudur.

Galatasaray olarak, Türkiye’de olduğu gibi dünyada da eleştirilere yol açan bu uygulamadan kısa sürede geri dönülmesini umuyor ve bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

İşte her şeyin başladığı nokta. Bugünden sadece 3 gün sonra Devlet bize vergi cezası çıkarttı. (Bkz: Opel'e maliye baskını) Buradan da geri dönüş çok zor. Artık sürekli uğraşırlar ve uğraşıyorlar da zaten. Bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxcoder95

Adalet yerini bulmaya basladi senelerdir vergi vermeyenler , anlasmaya uymayanlar , kendi yatirimcisini soyanlarin hesapverme gunu geliyor.

Adalet yerini bulmaya başlasaydı şu an Trtspor'dan takımınızın maçlarını takip ediyor olurdunuz efendim.
    Eğer böyle olsaydı durum, bu sene sadece biz 4. yıldız için oynayacak olurduk.
    Adalet doğru düzgün işleseydi başınızdaki kangren kurtulurdunuz sizde rahatlardınız, Türk sporuda.
    Yani haklısınız ,adalet sadece tek bir kişi, tek bir kurum için yerine geliyorsa, eğer adalet buysa doğru, yerini buluyor.
  • Aziz 'i içeride görmediğim sürece hükümetin ve TFF 'nin Galatasaray'a baskı yaptığına inanmaya devam edecem. Bu kadar açık bir suç varken ceza verilmemesinin başka hiç bir nedeni olamaz.
  • 1- Borsa bedelli sermaye artışı etik değildi. İzin veren GS li SPK başkanı gidince yerine gelen GS ye sende para koy deyince sermaye artışı olmadı.

2- Maliye vergi borcu için vergi borcundan değil vergi kaçakçılığından ceza kesti.

3- Stadın çatısı stad inşaası sırasında toki tarafından yapılacaktı. ama stad açılışı hızlansın diye GS yönetimi kendi yapacağı locaların iç dizaynını tokiye yaptırıp çatıyı yapmayı kendi üstlenince çatı yapılamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

1- Borsa bedelli sermaye artışı etik değildi. İzin veren GS li SPK başkanı gidince yerine gelen GS ye sende para koy deyince sermaye artışı olmadı.

2- Maliye vergi borcu için vergi borcundan değil vergi kaçakçılığından ceza kesti.

3- Stadın çatısı stad inşaası sırasında toki tarafından yapılacaktı. ama stad açılışı hızlansın diye GS yönetimi kendi yapacağı locaların iç dizaynını tokiye yaptırıp çatıyı yapmayı kendi üstlenince çatı yapılamadı.

Etik? Kaçakcılık?
    Hangi yüzle yazarsın bunları. Şaşırtıcı gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

1- Borsa bedelli sermaye artışı etik değildi. İzin veren GS li SPK başkanı gidince yerine gelen GS ye sende para koy deyince sermaye artışı olmadı.

Etik? Kaçakcılık?
    Hangi yüzle yazarsın bunları. Şaşırtıcı gerçekten

niye küçük yatırımcıyı ben mi mağdur ettim? bilet parasında ben mi vergi kaçırdım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.