Şimdi Ara

Galatasaray'a 50 milyon euroluk sponsor ! %90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu haberler hiç inandırıcı gelmiyor. Bence bu paralar hayal.
  • Samsung affetmez bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyuk olasilik samsung oldu arkdslar 15 e cikmislar bundan yuksek veren olmazsa samsung sponsor👍bence marka degeri dusuk bir lig icin cok iyi rakam yabanci siniri olmasa ve diger rakiplerde galatasaraya ayak uydursa gelirler ucar neyseki galatasaray eski populeritesine ulasti

• Biri de çıkıp demiyor Asgari ücretle geçinmeye çalışan adamın aylık maaşını bedel telefonu var diye.

Samsung gördü pazarı.Bu para bence hayal değil...
  • Samsung 15 m euro vermis senelik öyle duyumlar var

• bende çözemiyorum türkiye nüfus 80 milyon 20-25 milyon gs taraftarı var ve sen telefon firmasısın sürekli yeni model telefonlar piyasaya sürmektesin ve tr telefon peynir ekmek gibi satılmakta ben olsam gözüm kapalı sponsor olurum

• Mantıklı bakıldığında Lukoil şu anda en gerçekçi seçenek gibi gözüküyor. Şimdi Samsung'un burada reklama ihtiyacı yok. Zaten ürünleri oldukça satıyor. Fly Emirates ise ülke içine girmedikten sonra niye burada reklam yapsın? Gazprom'da Türkiye sınırlarında iş yapmadığına göre en mantıklı seçenek Lukoil duruyor. Neden diyorsanız Türkiye'ye yeni giren bir firma. Şu anda yeni yeni istasyonlar açmaya başladılar. Dünya'nın en büyük enerji şirketlerinden birisi. Bu fırsatı kaçırmaz büyük ihtimal :)
  • Sadece tasarım olarak söylüyorum, berbat durur. Para olarak söylüyorum mükemmel durur
  • Bu konuda baya polemik konusu olmaya başladı. Bir an evvel anlaşsalarda bizde rahatlasak :)
  • Samsung olur.

• Şu görüşmeler uzasa da sene başında çıkarmak zorunda kalacağımız reklamsız parçalılardan alsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

bende çözemiyorum türkiye nüfus 80 milyon 20-25 milyon gs taraftarı var ve sen telefon firmasısın sürekli yeni model telefonlar piyasaya sürmektesin ve tr telefon peynir ekmek gibi satılmakta ben olsam gözüm kapalı sponsor olurum

Telefon ile taraftar sayısının bağlantısı ne ki?
    Samsung markasını gs taraftarı alacaksa diğer takım taraftarı almayacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

bende çözemiyorum türkiye nüfus 80 milyon 20-25 milyon gs taraftarı var ve sen telefon firmasısın sürekli yeni model telefonlar piyasaya sürmektesin ve tr telefon peynir ekmek gibi satılmakta ben olsam gözüm kapalı sponsor olurum

Telefon ile taraftar sayısının bağlantısı ne ki?
    Samsung markasını gs taraftarı alacaksa diğer takım taraftarı almayacak mı?

mantık orda değil tr nüfusunda.. en az 20-25 kişiyi etkiliyorsun gerisi bonus..
    mesela rmadrid-atl madri belkide 1.1.5 milyar insan izlicek fly emirates reklamı var adamlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

lukoil ne ya

Mng kargo'dan iyidir
  •  Galatasaray'a 50 milyon euroluk sponsor ! %90
  • İnşallah transfere iyi bi kaynak yaratır şu sponsorlardan biri
  • magicsee kullanıcısına yanıt
    Kadoil temelleri akarkayıt kaçakçılığıyla atılmış rüşvetle,hırsızlıkla ilerlemiş bir firmadır.

Bu yüzden bize değil hırsızlık yapan kişilere sponsor olurlarsa iyi gelebilir...
  • Forma üstü Fly Emirates or Samsung candır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.