Şimdi Ara

Galatasaray'a 1000 bastım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bursa ve Eskişehir maçlarından çok kaybetmişti GS yüzünden, bu sefer de yatırırsa kendi takımıma küfrü saydırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 7 Mart 2013; 23:57:10 >

• Kazanması lazım tutar büyük ihtimal.
  • Zenit,Inter derken hırsla gaza mi geldin acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duygusal davranmışsın ben de duygusal davranıyorum yorumum: 450 liran hayırlı olsun :)
  • hakkinda hayirlisi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

Zenit,Inter derken hırsla gaza mi geldin acaba

Nba ve Euroleauge'den iyi kaldırdım para 2-3 gündür. 100-150 mi ne atmıştım cumartesi günü bets10'a, 1800e yakın oldu kasa bugün, yine gaza geldim.

Şu ana dek 1000 ve buna yakın bastığım hiç kupon gelmedi, bakalım ne olacak?
  • Her şampiyonlar ligi maçı öncesi olduğu gibi bir sürpriz yapar mıyız ? İnşallah yapmayız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok basmışsın... Ben en son gs-eskişehir maçına 50 lira bastım ve oturup baktım sonra arkasından. Umarım tutar kuponun, bu arada benim de haftasonuna yaptığım birkaç kombinede var bu maç ama ben bu kadar yüklü girmedim tabii.
  • Hocam kasasını bu kadar çabuk yükseltip çabuk eriten senin gibi kasacı tanımadım şimdiye kadar üzüleceğin miktarlar basıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Hocam kasasını bu kadar çabuk yükseltip çabuk eriten senin gibi kasacı tanımadım şimdiye kadar üzüleceğin miktarlar basıyorsun

Alanımda 1 numarayım.
  • hocam yanlıs anlama ama o 1000 rakamı bana pek inandırıcı gelmedi sonki biraz oynanmıs gibi duruyor
    Ayrıca limit ne kadar betsonda ben tipi...dan oynuyoorum bazen 600 koyuyorlar bqazen 400 bazen hiçç limit olmuyor anlamadım bu işi
    Kuponuna gelecek olursak keske var oynasaydın yukarda arkadasın dedigi gibi sampiyonlar ligi öncesi 1000 liramı riske etmezdim 1,45 oran için zaten adamlar rahat ligde puan farkı cok asılmayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz

hocam yanlıs anlama ama o 1000 rakamı bana pek inandırıcı gelmedi sonki biraz oynanmıs gibi duruyor
    Ayrıca limit ne kadar betsonda ben tipi...dan oynuyoorum bazen 600 koyuyorlar bqazen 400 bazen hiçç limit olmuyor anlamadım bu işi
    Kuponuna gelecek olursak keske var oynasaydın yukarda arkadasın dedigi gibi sampiyonlar ligi öncesi 1000 liramı riske etmezdim 1,45 oran için zaten adamlar rahat ligde puan farkı cok asılmayabilirler.

Evet, kardeşim amacım seni kandırmak, seni kandırınca mutlu oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

hocam yanlıs anlama ama o 1000 rakamı bana pek inandırıcı gelmedi sonki biraz oynanmıs gibi duruyor

• quote:

quote:

iyi kardeşim hersey gönlünce olsun.
  • geçmiş olsun
  • Gs maçı sonucunu bekleyip FB'ye basacağım.
  • Ben en son geçen sene Manu ve GS'yi kombine edip bastımştım o miktarları...
    Manu maçı geldi, GS maçı ertesi gündü...
    Saolsun GS kendi evinde 1-1 berabere kaldıydı
    Ama bu akşam GS yenecek, şimdiden hayırlı olsun ;)
  • 2/2 Oynadım. Yanında 2 maç daha var. 10 tl bastım. Galatasaray sadece ama sadece CL'ye odaklandı. Kesinlikle puan kaybedecek diyorum bu maçta.
  • quote:

Bursa ve Eskişehir maçlarından çok kaybetmişti GS yüzünden, bu sefer de yatırırsa kendi takımıma küfrü saydırırım.

Dostum Gs'ye basacağına bana göre Porto Handikap'a 500 bassaydın çok daha mantıklıydı.Fenerbahçeli olarak bu kuponunu görünce İnşallah parayı alırsın diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rihannaa

quote:

Dostum Gs'ye basacağına bana göre Porto Handikap'a 500 bassaydın çok daha mantıklıydı.Fenerbahçeli olarak bu kuponunu görünce İnşallah parayı alırsın diyorum.

Porto benim 1000 tlmi yemişti 1 ay önce falan, Benfica da 500 tlmi, ikisi de çok pis sövdüğüm takımlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.