Şimdi Ara

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU] 🏆#Hedef27⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (18. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil
5 sn
357
Cevap
55
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy şu anda #4
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kesinlikle şu an iyi ışık vermiyor. Bir tek çalışkan ve ısrarla adama yapışması bir de ortalama üstü bilekleri dikkat çekiyor şu anda. Daha genç ama ne çevre kontrolü ne pas kalitesi ne topu hızlı ayağından çıkarıp oyunun temposunu ve yönünü belirlemesi konusunda torreiraya benzeyen hiçbir yanı yok. Doğru düzgün topsuz alan işleri de yapamıyor şu an bence. Torreira alternatifi olarak düşünülüyorsa planlamada asla aynı etkiyi oluşturmaz. Farklı bir profil farklı bir rol oyuncusu ve çok gelişmesi lazım daha.

Boeyi kovmak istemiyordu ,oyuncu ülkeye alışamadım diyip gitmek istedi,böyle af çıkaran kendisi.

Barış içinde Yıldız seviyesine hoca çıkardı.furbolcu çalışmassa hoca ne yapacak elbette genç oyuncu disiplinli ve çalışkan olacak ki teknik direktorde oyuncu ile uğraşsın.yani oyuncu başarılı oldum oyuncu çalıştı dediniz mi tutmayan bütün oyunculara oyuncular çalışmadı dersin.

Burada mesela stoper ardayi yetistirirsin ,şans verirsin ama oyuncunun yaptığı hatalara taraftar katlanabilecek mi?

Orta sevieyede takımda genç oyuncuya şans vermek daha kolay.

Hocaya ya şampiyon ol ya git dersen hazır oyuncu ister bu normal.

Bakın alt yapıdan oyuncu çıkarmak isi hocanın işi falan değildir.hicanin başarısı alt yapıdan oyuncu çıkarmakla ölçülmez.umot Özat gibi adamların dediğinden etkilenmeyin.

Ben takımda oynayabilecek iki genç oyuncu şart gençlik aşısı gerekli diyen bir kişiyim,genç oyuncuya asla karşı değilim ama alınan genç oyuncular belli bir performansta olmalı.orta saha için mesela sara lemina torrikle falan rekabete girebilecek en kötü ihtimal bir gömlek altında oyuncular olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Eğer poktekizli şopar madride gidecekse ilk torbadan Real Madrid gelsin isterim. O şerefsiz keltoş kovulmazsa Live de gelsin. Bu 2 şikeci takımla hesabımız kapanmadı daha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sara külliyeye de gitmemiş noldu buna

onları öyle görünce benim kafada şu canlandı direk.

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU] 🏆#Hedef27⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark
  • TRANSFERLER NERDEEE !!!!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Okuyuncu yalan havası var haberde ama hadi hayırlısı bakalım...

Ben de aslında bunu söylüyorum, yani fenerin parasal sıkıntı çekip düşüşe geçeceği, yarıştan düşeceği beklentisi falan boş. Onlar için son sorun para... Onlarda başka şeyler eksik.

Yemekleri beğenmemiştir.

Güzel bir teklif varsa yolu açık olsun.

hadi tori leminaya da okeyiz de icardiyle sözleşme imzalarlarsa cidden seneye işimiz zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sorun icardi mi? Teklif edersin 3,5m garanti kalanı maç başı. İşine gelirse atar imzayı yoksa bye bye

Asıl soru hoca da?

Okan Buruk yönetici mi? Neden kulübü yönetiyor?

ERDEN TİMUR yönetidir.
    Ali Dürüst yöneticidir.
    Kitle beğenmese de Abdurrahim Albayrak yöneticidir.

Takımı teknik taktik olarak geliştirecek kulüp çalışanı neden yöneticilik yapıyor?

Hoca bana sahada lazım, sahada göremiyorum. Neden saha dışı bütün olayların içinde?

Tamamen kırsal Anadolu kulübü mantığı sinmiş camiaya. Utanmadan birde şampiyonlar ligi falan diyoruz.

Profesyonel spor kulübü isen herkes görevini yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Galatasaray teknik direktörlüğüne geldiğim günden bu yana ligde aynı başarıyı tekrarlayarak ulaşılması güç olan kendi rekorumuzu egale ettik.

Eğer bu rekor kırılacaksa bunu yine Galatasaray yapar çünkü gerçekleri tarih yazar, tarihi de GALATASARAY 🏆 🏆 🏆 🏆 #hedef27 💛❤️"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.