< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7954. sayfa)

-
-
Arkadaş olay derbilerde dönmüyor ki! Kimse kolay kolay iki büyük takımın hakkını yemez. En azından bağıra bağıra yapamaz.
Asıl olay Anadolu maçlarında dönüyor. Eğer hak hukuksa amaç şampiyonluk iddiası olan takımların kalan tüm maçlarına yabancı atanmalıdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ünal Aysal, Ahmet Yüce, Fatih Terim herkes kendini sorumlu hissedip açıklama yaptı yönetim uyuyor. Ya bildikleri ve bekledikleri bir gelişme var, onu bekliyorlar ya da hepten ihanet içerisindeler. Bu kadar susmaları normal değil çünkü. Acaba biz şimdilik susalım ama camianın ileri gelenlerden rica edelim onlar şimdilik konuşsun mu dediler ya da şimdi susalım da bu yapı iyice ileri gitsin suçları artsın dosyaları kabarsın mı diyorlar bilmiyorum ama normal değil bu sessizlik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cok sacma, suan gs nin başına kim gelirse gelsin şampiyon olur. kredisi de fazla. yeni hocanın momentumuyla derbi ya da kupada feneri rezil etmesiyle (3-0) vs skor ile mayısa gelmeden bitebilir olay. adamcılık gereksiz
tek dertleri florya peşkeşini bu sefer geri dönüşü olmadan bitirmek çünkü
-
Ben de onu diyorum da ben niye anmayayım?
ne ardaya çökmesi nereden uyduruyosun bunları birde kesin falan iyorsun.eyüp bırakırmı teknik drektörünü sezon bitmeden biraz mantıklı sallayın sallıyacaksanız.haa bak bu olabilir mesela fatih tekke böşta ona teklif gider bence.
-
BJK boyle oynuyorsa bir puan en kotu garanti gibi.
-
BJK çalındığı penaltı bize çalınsa şimdi herkes ortalığı yıkmıştı
Arda keşke Ts'ye gitse en azından büyük takım tecrübesi kazanır.
Kenan Kodro neden oynamıyor ne zaman izlesem fena topçu değildi Boateng'ten daha iyi oynar
Salıncaksporun aldığı pen6 bize çalınsa acur kanal kanal dolaşır ağlar salıncakspor resmi hesabında şeref haysiyet mastürbasyonu yapar hacıosman ise hakemi vurur sonra da yabancı hakem açıklaması yapardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selçuk iyi oynatıyor ama hep yerden. Orta neden açmıyor?
Eyüp yönetimini de alalım
TFF Yönetim Kurulu toplantısı sona erdi. Beşiktaş-Galatasaray derbisi için yabancı hakem talebine 'hayır' kararı çıktı.
(Ali Fuat Duatepe)
Türkiye kupasında her türlü pislik yapılacak bu takıma, dayak bile yersek şaşırmayın.
-
Bence dogru yapiyor orta olayi akan oyunda bosa kurek cekmek gibi bir sey.
-
İcardi olayı artık net şekilde çözüme bağlanmalı. Adam instagramda sosyal paylaşımlar yapmaktan bir hal oldu. Gören diyecek ne güzel takımmış bu uzaktan kariyer, remote kariyer, hibrit çalışma, dolgun ücret, rahat ortam derken hangi dingonun ahırıymış burası ?
Adamın dün maç bitiminden itibaren mesajı yok, şimdi çıkmış İcardi olayı çözülmeli diyor.😂
Sanki ortada bir olay varmış gibi. Adam sakat işte, lafa gelince futbol hayatı bitti daha oynayamaz diyorlar ama işlerine gelince daha mart ayında nerede bu oluyor.
Bu ve bunun gibi tipler hakkında uyardım çoğu kez. Mutsuzluktan beslenen, sadece negatif yorum yapmayı marifet sanan tiplerin bu tripleri çok komik bence. Kulüp kurtarıyor elit kitle, yersen.
Şimdi bu mesaja da eleştirmeyelim mi falan diyip hedef saptırır, sanki eleştirene laf ediliyormuş gibi.
Dün takım maç kazanınca ortadan kayboldu anca piyasaya çıkabilmiş. Düşünün işte günde foruma 15 mesaj atan eleman galibiyet olunca nasıl hayal kırıklığına uğradıysa 20 saat sonra ortaya çıkıyor, onda da icardi olayı varmış da çözüme kavuşmalıymış, diyor 😀
Ödü kopuyor şampiyon falan olursak diye. Takımın başarısızlığından beslenen adamdan kime hayır gelir?
Hayır bu yapmaya çalıştıığı şeyi de beceremiyor. Diyorum ya Morata saçını sarıya boyamış bundan olmaz, bugün hava kapalı şampiyonluk gitti tarzı komik yorumlarla algı yapmaya çalışan bir şahıstan beklenti ne olabilir?
Nasıl bir hayatı var artık siz tahmin edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 10 Mart 2025; 21:58:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Megadarkinho ile birlikte peydahlanan başka bir kripto fenerli işte. Bizimkiler de bunların da gazına gelip yorum yapıyor o daha komik.
Gaziantep ayağa pasla çok güzel çıkıyor. Saçma sapan uzun oynama yok, gereksiz kenar ortası yok.
Oxi şoparleyne bak sen 2.sarıdan atılmalıyken hala oyunda. Biz bu leş formumuzla bile bunları havada karada yolarız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X